В КОЙ ФОРУМ, ИЗЯВИТЕ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ, СА НАЙ-НЕГРАМОТНИ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Re: В КОЙ ФОРУМ, ИЗЯВИТЕ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ, СА НАЙ-НЕГРАМОТНИ?

Мнениеот Kobra666 » 16 фев 2009 18:11

slavia_forever написа:Някой ще каже ли конкретно, съпоставяйки форумите, къде се изразяват най-неграмотно, каквато е и темата?! :idea: :idea:

когато всеки пише във всички форуми....що за гениален въпрос ?В кой форум ...мале нямам думи :)
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 16 фев 2009 18:17

Kobra666 написа:
slavia_forever написа:Някой ще каже ли конкретно, съпоставяйки форумите, къде се изразяват най-неграмотно, каквато е и темата?! :idea: :idea:

когато всеки пише във всички форуми....що за гениален въпрос ?В кой форум ...мале нямам думи :)

Ако някои от тук, четат по-активно форумите, ще могат да кажат, къде според тях, са най-неграмотно изразяващи се. Аз ги чета и съм установил. Искам да видя, какво са установили другите тук, по отношение, на липсата на изразителни способности във форума, за да съпоставя това, с моето мнение. Ако има такива, които са установили такъв факт, нека изразят мнението си, ако желаят.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 16 фев 2009 18:48

slavia_forever написа:
Kobra666 написа:

Ако някои от тук, четат по-активно форумите, ще могат да кажат, къде според тях, са най-неграмотно изразяващи се. Аз ги чета и съм установил. Искам да видя, какво са установили другите тук, по отношение, на липсата на изразителни способности във форума, за да съпоставя това, с моето мнение. Ако има такива, които са установили такъв факт, нека изразят мнението си, ако желаят.

Кажи си твоето мнение да го чуем. Според мен ти си мислиш за форума на Локо ПД или греша :D
Аз нямам позиция по този въпрос :?
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 16 фев 2009 18:53

Това, което си мисля аз, е на базата на преглед на най-ползваните форуми. Нека и други, да си кажат мнението и ако се наложи, да се говори с факти, ще си доказваме с примери. Аз за момента, не казвам нищо, а като му дойде времето, евентуално (ако има други мнения), ще изложа моето становище, с прилежащата аргументация. :idea: :!:

П.П. И като нямаш мнение, sedem_!_dva, какво търсиш в темата?! :shock: :idea: :?:

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 16 фев 2009 19:00

slavia_forever написа:Това, което си мисля аз, е на базата на преглед на най-ползваните форуми. Нека и други, да си кажат мнението и ако се наложи, да се говори с факти, ще си доказваме с примери. Аз за момента, не казвам нищо, а като му дойде времето, евентуално (ако има други мнения), ще изложа моето становище, с прилежащата аргументация. :idea: :!:

П.П. И като нямаш мнение, sedem_!_dva, какво търсиш в темата?! :shock: :idea: :?:

Защо не може ли да пиша в темата, просто исках да чуя твоето мнение по въпроса, но като не искаш да го споделиш голяма работа :D Няма на личен да те питам :D
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 16 фев 2009 19:10

sedem_!_dva написа:
slavia_forever написа:Това, което си мисля аз, е на базата на преглед на най-ползваните форуми. Нека и други, да си кажат мнението и ако се наложи, да се говори с факти, ще си доказваме с примери. Аз за момента, не казвам нищо, а като му дойде времето, евентуално (ако има други мнения), ще изложа моето становище, с прилежащата аргументация. :idea: :!:

Защо не може ли да пиша в темата, просто исках да чуя твоето мнение по въпроса, но като не искаш да го споделиш голяма работа :D Няма на личен да те питам :D

Няма проблем, но не е ли логично, че ако исках да изложа веднага мнение, щях да го напиша, когато създадох темата. :idea: :!:

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 16 фев 2009 19:59

bekov написа:темата е тьпа

Темата е измислена, за да дадете възможност на един от 20-имата фенове на "популярен" футболен отбор да му се прочете никнейма и да си почеше пръстчетата... Най-накрая ще ви напише, че във форума на "Локо" /Пд/ са най-неграмотните, защото...
Много си жалък!!! "Слабия завинаги" май са те драли запалянковци на "Локо" /Пд/ някога, та затова постоянно се зяждаш с тях? Само гледай да не те разкрият, че тогава... маалееей бой!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re:

Мнениеот Deliba6 » 16 фев 2009 20:02

fc_maritza_1921_pld написа:Темата е тъпа като този който я е създал.На това форумно чудо много му се иска да каже,че това е форума на "любимият"му Локо/Пд/ но за да не си проличи неговата комплексарщина силно се е надявал някой друг да го каже вместо него но не би.Стига вече хайде излей си мката и си го кажи най неграмотните са феновете пишещи в форума на Локо/Пд/ Ура!!!

Докато го напиша си го разкрил! Браво, Холмс!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re:

Мнениеот slavia_forever » 16 фев 2009 20:06

fc_maritza_1921_pld написа:Темата е тъпа като този който я е създал.На това форумно чудо много му се иска да каже,че това е форума на "любимият"му Локо/Пд/ но за да не си проличи неговата комплексарщина силно се е надявал някой друг да го каже вместо него но не би.Стига вече хайде излей си мката и си го кажи най неграмотните са феновете пишещи в форума на Локо/Пд/ Ура!!!

Нарушаване на правилата е, да се обръщам към модераторите, директно от тук. Направих го неколкократно, чрез рипорти. Ако не се вземат мерки, значи ще бъде освободен и "по-свободен тон"! :!: :idea:

П.П. До момента момче, не съм те обиждал :shock: , а ти не спря да го правиш :o , в разрез с правилата :idea: и не изтъкна нито един довод :idea: , най-малко по темата. Ако си несъстоятелен, да се изразяваш адекватно, изобщо не се и опитвай :!: , или по-скоро опитвай, за да ти се радваме, на "книжовния" език. :idea: :!:

Върни се в “Свободна зона”