Ужас - "Килърите" били приели поръчка за убийството на Бойко

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
МЕЦИ

Re: Ужас - "Килърите" били приели поръчка за убийството на Бойко

Мнениеот МЕЦИ » 25 юли 2010 15:10

metodito написа:
Бижутера написа:Много мразя когато някой не оценява чуждия труд....а Бойко се опитва да работи!

Разбирам донякъде жените-клакьори на Ботко, те жените гледат политиката като футбола, ама мъжете...
"Труд" и "24" часа са обикновени парцали. В "Труд" си купуват политиците статии, а ченгето-главен редактор... 24 часа са още по-надолу. Тези 2 вестника са живи днес заради слагачеството си на "големите" на деня.
От 1989 г. насам е нямало (!) министър - председател, който да е бил нещо повече от министрите, които е избирал.
Ще поживеете, ще видите...

Лошото е,че май ще си прав...То и един друг се опита да им го обясни тук,но то обвиниха за привърженик на Доган и Станишев...
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 25 юли 2010 15:13

само като видях заглавието на темата и нещо вече бях убеден,че е пусната от Ицето ... :lol: ;)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 юли 2010 15:18

Луканов да не би да го гръмнаха понеже бе светец? Ако гръмнат Ботко - дано не стане - няма да е понеже е "мислел за България".

Потребителски аватар
optimistik
Контакти:

Мнениеот optimistik » 25 юли 2010 16:00

Всеки си има мнение и има право да се обоснове.Най-лесно е да квалифицираш някого като такъв или онакъв.Затова умишлено наблягам на фактите.Никъде не казвам,че одобрявам Бойко Борисов и действията им.Аз лично не съм гласувал за него,нито за Станишев.НО ФАКТИТЕ КАКВИ СА.Можем да наричаме някой вестници парцали,някой медии - подлоги,някой журналисти - драскачи.Но факта е,че всичко това е резултат от свободата на словото.НО ФАКТИТЕ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ.
1.Бойко Борисов не е цар или вожд,не е диктатор или хунтадор,а ПРЕМИЕР МИНИСТЪР на правителството на РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.Бил пожарникар,охранител и т.н.Какво от това.И това,че се появява често пред медиите не го прави по лош от манекенчето Жан Виденов,който срина лева до 3000 за 1 долар,нито мрачната фигура Ахмед Доган,който не се появява в парламента,но гръмко твърди,че държи контрола в държавата,нито заучено усмихнатия руски възпитаник Станишев,говорейки безсмислици и алабализми.Или Царя-бизнесмен.който ни "оправи" за по-малко от 800 дни,нищо,че не знаеше български.Покажете факти-какво прави и какво не прави Бойко като премиер,къде,кога и с какво е злоупотребил.За мен фактите са по-горе,всеки ден,с действия,който рискува да ни обяснява,а не да се изявява като медийна звезда както твърдят някой от вас.
2.Органите на МВР не са част от съдебната власт,която била "независима".Именно съдебната власт,заедно с прокурори,адвокатстващи на престъпниците,съдии-осъждащи условно,на пробация или оправдаващи престъпници за тежки престъпления лекари с диагнози за тежки заболявания на току-що уличени в тежки престъпления и адвокати/бивши полицаи и прокурори/,които се изживяват като Теразини,всички те превръщат борбата с престъпността във фарс и не на последно място полицаи-къртици,работещи на държавна служба денем осигуряват информация,чадър и дори заедно с престъпниците участват в отвличания,грабежи и убийства.
3.ИМА ЛИ ОСЪДЕНИ ИЛИ НЕ-какви са фактите,и ако са обвинени и процесите се отлагат за заболявания или отвод на съдии кой е виновен.
4.От 1989 г. до 2009 г. колко са убийствата,отвличанията и тежките престъпления,колко от тях са разкрити,колко организирани групи са разкрити и колко хора от висшата изпълнителна власт и лидери на престъпни групи са арестувани,обвинени и осъдени.Какви са фактите.
Затова не ми вадете тука някакви определения и квалификации взаимствани от Шоуто на Слави и дърдоренията на Станишев и компания,а аналиизирайте фактите.След една година ще видим,дано не се повтори историята,защото от Стефан Стамболов насам България не е имала нито един държавник,който да обича страната си и да направи нещо за нея.

Потребителски аватар
МЕЦИ

Мнениеот МЕЦИ » 25 юли 2010 16:16

optimistik написа:Всеки си има мнение и има право да се обоснове.Най-лесно е да квалифицираш някого като такъв или онакъв.Затова умишлено наблягам на фактите.Никъде не казвам,че одобрявам Бойко Борисов и действията им.Аз лично не съм гласувал за него,нито за Станишев.НО ФАКТИТЕ КАКВИ СА.Можем да наричаме някой вестници парцали,някой медии - подлоги,някой журналисти - драскачи.Но факта е,че всичко това е резултат от свободата на словото.НО ФАКТИТЕ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ.
1.Бойко Борисов не е цар или вожд,не е диктатор или хунтадор,а ПРЕМИЕР МИНИСТЪР на правителството на РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.Бил пожарникар,охранител и т.н.Какво от това.И това,че се появява често пред медиите не го прави по лош от манекенчето Жан Виденов,който срина лева до 3000 за 1 долар,нито мрачната фигура Ахмед Доган,който не се появява в парламента,но гръмко твърди,че държи контрола в държавата,нито заучено усмихнатия руски възпитаник Станишев,говорейки безсмислици и алабализми.Или Царя-бизнесмен.който ни "оправи" за по-малко от 800 дни,нищо,че не знаеше български.Покажете факти-какво прави и какво не прави Бойко като премиер,къде,кога и с какво е злоупотребил.За мен фактите са по-горе,всеки ден,с действия,който рискува да ни обяснява,а не да се изявява като медийна звезда както твърдят някой от вас.
2.Органите на МВР не са част от съдебната власт,която била "независима".Именно съдебната власт,заедно с прокурори,адвокатстващи на престъпниците,съдии-осъждащи условно,на пробация или оправдаващи престъпници за тежки престъпления лекари с диагнози за тежки заболявания на току-що уличени в тежки престъпления и адвокати/бивши полицаи и прокурори/,които се изживяват като Теразини,всички те превръщат борбата с престъпността във фарс и не на последно място полицаи-къртици,работещи на държавна служба денем осигуряват информация,чадър и дори заедно с престъпниците участват в отвличания,грабежи и убийства.

3.ИМА ЛИ ОСЪДЕНИ ИЛИ НЕ-какви са фактите,и ако са обвинени и процесите се отлагат за заболявания или отвод на съдии кой е виновен.
4.От 1989 г. до 2009 г. колко са убийствата,отвличанията и тежките престъпления,колко от тях са разкрити,колко организирани групи са разкрити и колко хора от висшата изпълнителна власт и лидери на престъпни групи са арестувани,обвинени и осъдени.Какви са фактите.
Затова не ми вадете тука някакви определения и квалификации взаимствани от Шоуто на Слави и дърдоренията на Станишев и компания,а аналиизирайте фактите.След една година ще видим,дано не се повтори историята,защото от Стефан Стамболов насам България не е имала нито един държавник,който да обича страната си и да направи нещо за нея.

Приятелю,не ти вадя нищо взаимствано ..Мисля с главата си ,за разлика от други..а и имам доста...житейски опит...Нека обяснява,обясненията му са като за ...малоумни...фактите не могат да бъдат променени,верно,но когато ги няма?!Ти говориш без факти...Само на голите..обяснения на ББ
Анализирай фактите де :)
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 юли 2010 16:17

optimistik написа:Всеки си има мнение и има право да се обоснове.Най-лесно е ...

Ми съгласен съм с теб.Но все още не съм убеден, че зад Бойко не седят корпоративни интереси, а заместник-председател на НС да се замеси по такъв гаден начин в далавери и въобще екипа около Бойко е ужасен. Това е показателно. Не е само Лъчо Мозъка. Как може да не се изкефя, ако Бойко се окаже читав човек и радеещ за благото на българите?! Та нали, тук живея. И не мисля да ходя никъде в следващите 6-7 години... Значи мисли и за моето благо. Просто, последните 20 години видях лично, а от историята знам за последните 120 (може би наистина Стамболов, но и той има спорни действия, като за мен, например, той не се справя с надигащата се комунистическата измет... и терора, който налагат копоите му, където между мокрото изгаря и сухото...) години, че българският политик традиционно е алчно и гадно същество. Най-малкото не ми вдъхва доверие. Така, както не ми вдъхваха доверие Виденов, Костов, царя, Станишев... Единствено П. Стоянов от политиците ми вдъхваше доверие, но и от него се разочаровах покрай компроматната война с онова ченге.
Много лошо впечатление ми направи начина, който се оправдава с миналото правителство. Кражбите им са били огромни. Едва ли някой се съмнява. Ама... Не е мъжко да се оправдаваш по този начин все. Вършиш рабта и си траеш. Като не искаш не се хващаш на хорото. Друг е въпросът, ако си търсиш извинения, защото човек, ако иска да си намери извинение за нещо, което не може да свърши, ще намери винаги.
Аз анализирам фактите. И не се убеждавам, че тези сега са много по-различни от предишните. Кризата в образованието ще бъде задълбочена от поредните "реформи", които ще трят най-много година-две. В здравеопазването се работи на парче, както и при Костов и Станиев, и царя. Няма ясна визия за това какво е нужно за в бъдеще. Едно се променя, след месец и то се променя. Ужасяваща криза в културата. Рашидов е некомпетентен. Няма воля да се пипа здраво във Вътрешното министерство... И още, и още.... Анализирам, анализирам.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 25 юли 2010 17:07

unist_gp написа:само като видях заглавието на темата и нещо вече бях убеден,че е пусната от Ицето ... :lol: ;)

кажи де - ще го килнат ли бойко или НСО ще си свърши работата като хората... :mrgreen:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 25 юли 2010 17:13

Бижутера написа:
unist_gp написа:само като видях заглавието на темата и нещо вече бях убеден,че е пусната от Ицето ... :lol: ;)

кажи де - ще го килнат ли бойко или НСО ще си свърши работата като хората... :mrgreen:

абе не ти ли стига колко хора избиват, че искаш още... гледай вчера в Дуисбург 19 човека загинали на Лъвпарейда... :shock: :shock: 19!!!!!

Потребителски аватар
optimistik
Контакти:

Мнениеот optimistik » 25 юли 2010 17:53

metodito написа:
optimistik написа:Всеки си има мнение и има право да се обоснове.Най-лесно е ...

Ми съгласен съм с теб.Но все още не съм убеден, че зад Бойко не седят корпоративни интереси, а заместник-председател на НС да се замеси по такъв гаден начин в далавери и въобще екипа около Бойко е ужасен. Това е показателно. Не е само Лъчо Мозъка. Как може да не се изкефя, ако Бойко се окаже читав човек и радеещ за благото на българите?! Та нали, тук живея. И не мисля да ходя никъде в следващите 6-7 години... Значи мисли и за моето благо. Просто, последните 20 години видях лично, а от историята знам за последните 120 (може би наистина Стамболов, но и той има спорни действия, като за мен, например, той не се справя с надигащата се комунистическата измет... и терора, който налагат копоите му, където между мокрото изгаря и сухото...) години, че българският политик традиционно е алчно и гадно същество. Най-малкото не ми вдъхва доверие. Така, както не ми вдъхваха доверие Виденов, Костов, царя, Станишев... Единствено П. Стоянов от политиците ми вдъхваше доверие, но и от него се разочаровах покрай компроматната война с онова ченге.
Много лошо впечатление ми направи начина, който се оправдава с миналото правителство. Кражбите им са били огромни. Едва ли някой се съмнява. Ама... Не е мъжко да се оправдаваш по този начин все. Вършиш рабта и си траеш. Като не искаш не се хващаш на хорото. Друг е въпросът, ако си търсиш извинения, защото човек, ако иска да си намери извинение за нещо, което не може да свърши, ще намери винаги.
Аз анализирам фактите. И не се убеждавам, че тези сега са много по-различни от предишните. Кризата в образованието ще бъде задълбочена от поредните "реформи", които ще трят най-много година-две. В здравеопазването се работи на парче, както и при Костов и Станиев, и царя. Няма ясна визия за това какво е нужно за в бъдеще. Едно се променя, след месец и то се променя. Ужасяваща криза в културата. Рашидов е некомпетентен. Няма воля да се пипа здраво във Вътрешното министерство... И още, и още.... Анализирам, анализирам.

За съжаление общо взето си прав,но нали все пак трябва да има някаква надежда.Аз не мисля,че Бойко Борисов прави революция,нито,че ще има драстична промяна на статуквото.Но мисля,че действията му са само върхът на айсберга и всичко,което се случва напоследък у нас е част от мащабен международен проект.Остава единствено да се надяваме,че всичко това все пак е за добро,защото никой няма да иска за съюзник един бивш съветски сателит,контролиран от шепа олигарси и разпределителен пункт на оръжие,наркотици и какво ли не още,освен това и фалирал.Както виждаме банановите републики една по една си отиват,а такава на Балканския полуостров,заобиколена от Сърбия,Македония/Албания/Турция и Гърция смятам,че никой повече няма да подкрепя.Ето затова смятам,че действията на ББ и ко. не са случайни и симулативни,а само началото на нещо много сериозно,а в чия полза ще е,остава да гадаем и да чакаме.Да не забравяме и чии парици са потъвали толкова години в дълбоките джобове на политици и различни кръгове около тях.Аз мисля,че оттам идва и основния натиск и подкрепа за ББ.Ето затова аз смятам,че единствено фактите и неполитизирането им може да ни даде някакви отговори и яснота.Останалото си е пълно дърдорене на коне с капаци :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”