v.r.s. написа:danchovalev написа:Както и постянното тенденциозно съдийство.На самата среща всичко стана най-вече заради нарушение срещу Тони Евтимов и то откровенно някъде на центъра до тъча,като от ритането му събуха обувката,несвирено от Генов и след протест показване на червен картон на Евтимов,малко след като бе дадена спорна дузпа за Левски.
Всичко това доведе до прекратяване на срещата от публиката,която преди това призоваваше за изваждане на отбора.Целта беше прекратяване на мача а не нараняване на някого,което и се получи.
Всяко следствие си има причина.
Пич, ти или си някакъв смахнат пропагандатор, или сам си вярваш и не разбираш колко заблуден си всъщност. Разбирам, че за силни и борещи се за справедливост мъжаги (маймуни) като вас в Перник 100% дузпа за врага се дава само при убит с винкел противников нападател, но хайде спомни си какво стана на същия този "митичен" пернишки стадион една година преди въпросния камънашки инцидент (пролет' 2000):
Гордостта на Перник бие 3:2 след две дузпи, едната от които- напълно измислена, червен картон за играч на Левски (мисля, че Вачев беше), в следствие на "мъжката" и "непримирима" игра на Миньоро 1/3 от състава на Левски доигра мача с контузии... Всъщност, знам, че си спомняш за този мач. Щото най- жалкото за вас е, че това е един от най- паметните ви мачове в историята, хаха. Но вие си знаете едно: режат ви и ви прецакват, откакто съществувате, а всъщност сте си същински божи кравички.
Сори пич, разбирам желанието ти да се покажеш като истински, непримирим борец за справедливост, обаче си сбъркал отбора...
И още нещо. Начинът, по който описа формалния повод за каменния дъжд, има много малко общо с действителността. Тони Евтимов всъщност не получи директен червен картон... Протестът му, както ти се изрази, се изразяваше първоначално в каруцарски гневни псувни и заплахи (мисля, че за това получи и първия си жълт картон). След това този така обичан и уважаван пернишки герои замери съдията със събутата обувка, за което получи втори жълт картон.
Е, добре де, рицари на честта, кажете в коя нормална държава съдията ще търпи на терена някакъв селски олигофрен, замерящ го с обувката си? Вие на коя планета живеете? Докога ще се опитвате да заобикаляте истината и да оправдавате приматския си манталитет? Хвърлянето на камъни не е въпрос, с който трябва да се занимава БФС или Профилигата. Това, мили ми граждани, е въпрос на елементарна култура. Самият факт, че не агитката, а напълно нормални хора хвърляха павета, е достатъчно показателен.
За вас Левски е просто отдушник на първичната ви злоба и комплексарщина, плод на които беше замерянето с камъни след напълно нормално съдийско решение. Искам пак да подчертая, че става въпрос за това да запратиш футболна обувка по посока съдията. В цивилизацията (не говоря за столицата, а за света извън кочината ви, наречена стадион) подобни извратени селяндурски действия не виреят.
Ама поне сте забавни...