За камъните, винкела и групата на Шаро!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Re: За камъните, винкела и групата на Шаро!

Мнениеот v.r.s. » 21 май 2009 23:46

sedem_!_dva написа:v.r.s. онази вечер в една тема за наказанието на ЦСКА си говорихме и в момента ти взимаш същата позиция като Дудучето, като казваш всяко следствие си има причина... Да хвърляш камъни по терена, където са футболистите и да искаш да прекратиш мача е толкова смешно, че просто не мга да го осъзная още. :shock: Много по-отдавна е омразата на Перник към Левски и точно, когато е била тази група предвождана от Шаро е имало големи побоища в Перник м/у левскари и перничани... поне аз така знам. :?

Има разлика от това да го правиш с намерение за прекратяване на срещата и гаврата с отбора,като осъзнаваш,че от това ще последва тежко наказание за отбора ти.А не да искаш награда за образцова публика,каквито бяха думите на Дучето.
Не ме разбирай неправилно,не одобрявам това което стана тогава и никога не бих си позволил да хвърлям каквото и да е по никого,тогава нервите на много хора не издържаха,заради споменатите неща.

За мен футбола е игра която ми носи емоции и удоволствие,а не избиване на комплекси и омраза към когото и да е,което не личи от първият ти пост по темата където има нотки на заяждане и обиди.

minyoro
Контакти:

Мнениеот minyoro » 24 май 2009 02:04

Не ви ли омръзна да пишете глупости! На мача Миньор - цска нито веднъж нашата агитка не е скандирала срещу левски. Жалко, че не разбирате колко еднакви сте двата отбора. Различава ви само цвета и имената иначе сте като едноячни близначи.

windowpane
Контакти:

Мнениеот windowpane » 25 май 2009 03:44

v.r.s. написа:
danchovalev написа:Както и постянното тенденциозно съдийство.На самата среща всичко стана най-вече заради нарушение срещу Тони Евтимов и то откровенно някъде на центъра до тъча,като от ритането му събуха обувката,несвирено от Генов и след протест показване на червен картон на Евтимов,малко след като бе дадена спорна дузпа за Левски.
Всичко това доведе до прекратяване на срещата от публиката,която преди това призоваваше за изваждане на отбора.Целта беше прекратяване на мача а не нараняване на някого,което и се получи.

Всяко следствие си има причина.

Пич, ти или си някакъв смахнат пропагандатор, или сам си вярваш и не разбираш колко заблуден си всъщност. Разбирам, че за силни и борещи се за справедливост мъжаги (маймуни) като вас в Перник 100% дузпа за врага се дава само при убит с винкел противников нападател, но хайде спомни си какво стана на същия този "митичен" пернишки стадион една година преди въпросния камънашки инцидент (пролет' 2000):

Гордостта на Перник бие 3:2 след две дузпи, едната от които- напълно измислена, червен картон за играч на Левски (мисля, че Вачев беше), в следствие на "мъжката" и "непримирима" игра на Миньоро 1/3 от състава на Левски доигра мача с контузии... Всъщност, знам, че си спомняш за този мач. Щото най- жалкото за вас е, че това е един от най- паметните ви мачове в историята, хаха. Но вие си знаете едно: режат ви и ви прецакват, откакто съществувате, а всъщност сте си същински божи кравички.

Сори пич, разбирам желанието ти да се покажеш като истински, непримирим борец за справедливост, обаче си сбъркал отбора...

И още нещо. Начинът, по който описа формалния повод за каменния дъжд, има много малко общо с действителността. Тони Евтимов всъщност не получи директен червен картон... Протестът му, както ти се изрази, се изразяваше първоначално в каруцарски гневни псувни и заплахи (мисля, че за това получи и първия си жълт картон). След това този така обичан и уважаван пернишки герои замери съдията със събутата обувка, за което получи втори жълт картон.

Е, добре де, рицари на честта, кажете в коя нормална държава съдията ще търпи на терена някакъв селски олигофрен, замерящ го с обувката си? Вие на коя планета живеете? Докога ще се опитвате да заобикаляте истината и да оправдавате приматския си манталитет? Хвърлянето на камъни не е въпрос, с който трябва да се занимава БФС или Профилигата. Това, мили ми граждани, е въпрос на елементарна култура. Самият факт, че не агитката, а напълно нормални хора хвърляха павета, е достатъчно показателен.

За вас Левски е просто отдушник на първичната ви злоба и комплексарщина, плод на които беше замерянето с камъни след напълно нормално съдийско решение. Искам пак да подчертая, че става въпрос за това да запратиш футболна обувка по посока съдията. В цивилизацията (не говоря за столицата, а за света извън кочината ви, наречена стадион) подобни извратени селяндурски действия не виреят.

Ама поне сте забавни...

minyoro
Контакти:

Мнениеот minyoro » 25 май 2009 11:16

Като говориш за приматски манталитет, какво ще кажеш за вашата изцепка с расистките обиди на мача със Славия? Това е висша проява на героизъм и показва, че агитката на левски се състои от супер интилигентни хора.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 25 май 2009 13:02

windowpane написа:
v.r.s. написа:
danchovalev написа:Както и постянното тенденциозно съдийство.На самата среща всичко стана най-вече заради нарушение срещу Тони Евтимов и то откровенно някъде на центъра до тъча,като от ритането му събуха обувката,несвирено от Генов и след протест показване на червен картон на Евтимов,малко след като бе дадена спорна дузпа за Левски.
Всичко това доведе до прекратяване на срещата от публиката,която преди това призоваваше за изваждане на отбора.Целта беше прекратяване на мача а не нараняване на някого,което и се получи.

Всяко следствие си има причина.

Пич, ти или си някакъв смахнат пропагандатор, или сам си вярваш и не разбираш колко заблуден си всъщност. Разбирам, че за силни и борещи се за справедливост мъжаги (маймуни) като вас в Перник 100% дузпа за врага се дава само при убит с винкел противников нападател, но хайде спомни си какво стана на същия този "митичен" пернишки стадион една година преди въпросния камънашки инцидент (пролет' 2000):

Гордостта на Перник бие 3:2 след две дузпи, едната от които- напълно измислена, червен картон за играч на Левски (мисля, че Вачев беше), в следствие на "мъжката" и "непримирима" игра на Миньоро 1/3 от състава на Левски доигра мача с контузии... Всъщност, знам, че си спомняш за този мач. Щото най- жалкото за вас е, че това е един от най- паметните ви мачове в историята, хаха. Но вие си знаете едно: режат ви и ви прецакват, откакто съществувате, а всъщност сте си същински божи кравички.

Сори пич, разбирам желанието ти да се покажеш като истински, непримирим борец за справедливост, обаче си сбъркал отбора...

И още нещо. Начинът, по който описа формалния повод за каменния дъжд, има много малко общо с действителността. Тони Евтимов всъщност не получи директен червен картон... Протестът му, както ти се изрази, се изразяваше първоначално в каруцарски гневни псувни и заплахи (мисля, че за това получи и първия си жълт картон). След това този така обичан и уважаван пернишки герои замери съдията със събутата обувка, за което получи втори жълт картон.

Е, добре де, рицари на честта, кажете в коя нормална държава съдията ще търпи на терена някакъв селски олигофрен, замерящ го с обувката си? Вие на коя планета живеете? Докога ще се опитвате да заобикаляте истината и да оправдавате приматския си манталитет? Хвърлянето на камъни не е въпрос, с който трябва да се занимава БФС или Профилигата. Това, мили ми граждани, е въпрос на елементарна култура. Самият факт, че не агитката, а напълно нормални хора хвърляха павета, е достатъчно показателен.

За вас Левски е просто отдушник на първичната ви злоба и комплексарщина, плод на които беше замерянето с камъни след напълно нормално съдийско решение. Искам пак да подчертая, че става въпрос за това да запратиш футболна обувка по посока съдията. В цивилизацията (не говоря за столицата, а за света извън кочината ви, наречена стадион) подобни извратени селяндурски действия не виреят.

Ама поне сте забавни...

Може и да съм смахнат,но пиша това което стана.Мача си вървеше съвсем нормално,дори и спорната дузпа не предизвика нищо по трибуните,докато нарушението срещу Тони Евтимов си беше откровенно,като бе изритан и настъпен,няколко пъти.Просто даваше си го и мача продължаваше без да се стига до нерви и изгонването му.Не оспорвам червеният картон на Евтимов,а това което доведе до него.Тогава нямахме отбор с който да вземем нещо от Левски и най-вероятно щяхме да загубим.
Дори в интервю коментатора на БНР,ако не се лъжа,не обвини хората по требуните за случващото се.

Колкото до мача завършил 3:2,това беше най-малкото с което можехте да загубите,тъй като имахме още поне 3 чисти положения за гол.Коя от двете дузпи е измислена? Също така в този мач нямаше грубости и наистина се получи добра игра от двата отбора.
Да,вие искате отборите с които играете да не се хвърлят срещу вас и да печелите леко,без напрежение и за вас това е истински футбол и не стане ли започва истерия,виновни са терена,публиката,съдията и какво ли не друго,но не и отбора ви ако не спечелите.

Прави ми впечатлени,че си цитирал само малка част от причините които изтъкнах,като си пропуснал изхвърлянето на другия пернишки отбор от групата и "наказанието"на другите два отбора за уреждане на срещете помежду им.Но явно нямаш желание да го коментираш.

Относно селяндурите и маймуните,се видя в Перник тази година като потрошихте сектора за гости,също и на "Българска армия",предишниат сезон,както и убийството на невинен човек,но това за вас сигурно е проява на мъжество и граждански мантелитет,а не приматски.

Не съм непримирим борец за справедливост,борците за справедливост са Лавчис,Сираков и други,които го показаха с действията си,като изваждане на отбора на Левски във финала за купата на България със Славия например.Същото се отнася и за агитката ви издигнала лозунга-недоразумение "Сами срещу всички",защото в истинският футбол е нещо нормално да си срещу всички и те да са срещу теб и това се нарича феърплей.
Докато тук действа "сателитната" система.

minyoro
Контакти:

Мнениеот minyoro » 28 май 2009 14:46

"Подуене гостоприемно напука гумите на ловчанлии и благоевградчани
28.05.2009 11:34
Левски беше любезен домакин на финала за Купата на България, но не и хората, които живеят около стадион "Георги Аспарухов". Те се погрижиха феновете на Пирин и Литекс да прекарат кошмарна вечер, съобщава "Стандарт".
Бесни, че гостите от Благоевград и Ловеч са паркирали на местата пред блоковете им, столичани пукаха наред гумите на автомобилите с номера от двата града.
Гамените не се притесниха от огромния брой полицаи, които бдяха за реда. Помогна им и фактът, че повечето от тях бяха на трибуните.
След награждаването стотици си скубаха косите, а патрули охраняваха агитките. Неволята обаче обедини благоевградчани и ловчанлии, които си помагаха взаимно за смяната и лепенето на гуми.
"Знаем за инцидента, наши хора пристигнаха на място. Никой от пострадалите обаче не подаде молба, за да започнем разследване", обявиха от полицията."

Ех колко ме яд, че съм тъп селянин. Мечтата ми е да съм интилигентен като хората от агитката на левски и живущите около герена! Ама съдба, какво да се прави!

Върни се в “Миньор”