Имам проблем заради спор във форум на ФИФА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Имам проблем заради спор във форум на ФИФА

Мнениеот TheClub » 29 сеп 2009 21:19

Така моля и Левскари и Цскари помогнете ми да се справя с едно, ама едно пълно говедо! НЕ искам да обиждам никои от сините фенове тук, просто искам помощ... Според мен е тотално объркан... Споря с него в един форум за фифа. Последната му изцепка е следната:
Колко е тъжно,жал ми е за теб,но ти не си виновен просто са ти промили мозъка доста добре щом вярваш,че цс*ка не са започнали тая порочна практика,та това е отбор,който още със създаването си започва да купува мачове,отбора ти е тумора на българския спорт и не става въпрос само за футбола,а за всички видове спорт.ЦС*КА е отбора,който уби спорта в България,но какво да говория ти си толкова заблуден,нито знаеш историята на отбора,нито историята на моя отбор,а говориш това наистина е много жалко да.Време е някой да изхвърли боклука.Към Европа били тръгнали не ме разсмивай вярно,че сте в Кавказ за вас не знам де какво ли няма да измислите вече.Ние сме в Европа генетично погледнато повече от 1300 години вече,а ти може да тръгнеш и за Хаити ако искаш,а относно билетите да си ме чул някога да се оплаквам,ние не сме прошляци като вас да не можем да напълним стадиона си за мач с европейския клубен шампион (справка 10 000 на мача с Ливърпул :shock: :shock: :shock: ) колко сте жалки само.Как смееш да пишеш не знам.
ВРЕМЕ Е НЯКОЙ ДА ИЗХВЪРЛИ БОКЛУКА!!!!

Ето и линк към форума(НЕ ПРАВЯ РЕКЛАМА) Само да се видят и другите му изцепки.. МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ!!! Или кАжете какво да го правя... :(
НЯМАМ ПРЕДВИД ЗА ТОВА„ ЧЕ МЕ Е УБИЖДАЛ А ЗА ТОВА„ ЧЕ УБЕЖДЕНИЯТА СА МУ ТОТАЛНО АУТ....

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Re: Имам проблем...

Мнениеот stefan_bg2 » 29 сеп 2009 21:31

По-добре не му обръщай внимание. Нали знаеш "убий тъпака с мълчание"...той друго не заслужава
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 29 сеп 2009 21:33

Ето ти един лаф: "Има човек - има проблем, няма човек - няма проблем!"
Спри да му обръщаш внимание на тоя, игнорирай го и толкова! Защо му се връзваш??? Какво ще спечелиш, дори и да го убедиш в твоите доводи? Ще ти дадът медал ли, какво? Или пък нобелова награда? Остави го да си живее в неговият филм и точка по въпроса!

П.П. Ако дълго време спориш с някой идиот, най-вероятно и той прави същото.....!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Re: Имам проблем заради спор във форум на ФИФА

Мнениеот maximalniq » 29 сеп 2009 21:34

Ако искаш да падаш на неговото ниво,занимавай се...
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 29 сеп 2009 21:38

TheClub написа:Така моля и Левскари и Цскари помогнете ми да се справя с едно, ама едно пълно говедо! НЕ искам да обиждам никои от сините фенове тук, просто искам помощ... Според мен е тотално объркан... Споря с него в един форум за фифа. Последната му изцепка е следната:
Колко е тъжно,жал ми е за теб,но ти не си виновен просто са ти промили мозъка доста добре щом вярваш,че цс*ка не са започнали тая порочна практика,та това е отбор,който още със създаването си започва да купува мачове,отбора ти е тумора на българския спорт и не става въпрос само за футбола,а за всички видове спорт.ЦС*КА е отбора,който уби спорта в България,но какво да говория ти си толкова заблуден,нито знаеш историята на отбора,нито историята на моя отбор,а говориш това наистина е много жалко да.Време е някой да изхвърли боклука.Към Европа били тръгнали не ме разсмивай вярно,че сте в Кавказ за вас не знам де какво ли няма да измислите вече.Ние сме в Европа генетично погледнато повече от 1300 години вече,а ти може да тръгнеш и за Хаити ако искаш,а относно билетите да си ме чул някога да се оплаквам,ние не сме прошляци като вас да не можем да напълним стадиона си за мач с европейския клубен шампион (справка 10 000 на мача с Ливърпул :shock: :shock: :shock: ) колко сте жалки само.Как смееш да пишеш не знам.

Ето и линк към форума(НЕ ПРАВЯ РЕКЛАМА) Само да се видят и другите му изцепки.. МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ!!! Или кАжете какво да го правя... :(
НЯМАМ ПРЕДВИД ЗА ТОВА„ ЧЕ МЕ Е УБИЖДАЛ А ЗА ТОВА„ ЧЕ УБЕЖДЕНИЯТА СА МУ ТОТАЛНО АУТ....

1. Заглавието ти противоречи на точка 5 от правилата, като не внася яснота, за какво става въпрос в темата.
2. Използваш обидни квалификации, с което нарушаваш точка 1 от правилата.
3. Публикуваш темата в различен раздел.
4. След подигравката ти към мен от вчера, по отношение на точка 5, заслужаваш санкция, която със сигурност ще последва при следващия случай, когато те засека в нарушение!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 29 сеп 2009 21:58

Не мисля, че трябва да му млъкнеш. Този израз убий глупака с мълчание се отнася за едно перфектно общество, а България не е такова. Трябва просто да го сринеш, да извъртиш нещата така, че да му обесниш колко е глупав и посредствен. Разбира се това не трябва да става като му падаш на нивото ! Гледай да не и с обиди, те се кефят на това и почват да псуват, а така само може да си обогатиш речника с псувни. Ясно е че "селяните" (нямам предвид хората, които живеят по селата) имат повече обидни думи в наличност.
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 29 сеп 2009 21:58

TheClub написа:Така моля и Левскари и Цскари помогнете ми да се справя с едно, ама едно пълно говедо! НЕ искам да обиждам никои от сините фенове тук, просто искам помощ... Според мен е тотално объркан... Споря с него в един форум за фифа. Последната му изцепка е следната:

Божееееееееееее прибери си вересиите. Тоя индивид яко са му промили мозъка. :) :) :)
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 29 сеп 2009 23:30

stefan_bg2 написа:По-добре не му обръщай внимание. Нали знаеш "убий тъпака с мълчание"...той друго не заслужава

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 30 сеп 2009 07:22

Mълчанието е тор за простотията!Просто е трябвало да си прецениш силите преди да влизаш в спор.Ако не щожеш да му опонираш,мълчиш за да не изпаднеш в такова положение,ако можеш ще го нахраниш и ще се радваш да гледаш как гръклянът му помръдва ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 30 сеп 2009 08:42

А нещо да е излъгал,че е нужно да го обиждаш.Първо разпитай безпристрасни хора живели по времето 1945-1955 год.и тогава ще разбереш истината,която няма да ти хареса.Стига сте чели измислиците на червените ви братя,които се опитват да променят историята.Ще ти посоча един пример за този така наречен предшественик на цска-АС 23.Преди време попаднах на интервю с двама бивши играчи на този отбор,които бяха меко казано обидени,че този отбор го замесват с цска.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Върни се в “Игри и забавления”