THE G.A.M.E написа:Не !
За мен една тема е стойностна, когато в нея се получи добра дискусия ( спор ( .. с аргументи и факти.
Въобще се пише по нея ... и всеки изказва качествени мнения !
Нали знаеш, че обложката на дадена стока, въобще не прави стоката качествена и хубава !
Гледа се съдържанието ...
Ще ти отговоря като човек завършил и занимаващ се с маркетинг- обложката на дадена стока привлича клиента и много често при продукти със сходни характеристики,човек купува тази с по-добре изглеждащия външен вид. Да не говорим,че дизайна е един от основните белези при формирането на цената на даден продукт. Иначе съм напълно съгласен с теб,че хубавата тема е тази в която се получават качествени анализи, дискусии и показване на различни гледни точки и аргументи за тях. Но,аз лично пред тема за мач, в която не съдържа никакво инфо, и такава в която авторът е сложил снимки, емблеми, пълно инфо за отборите и мача-час,дата,линкове, последни двубои и т.н. винаги втората ще ми хареса повече. От една страна чисто като естетически вид и от друга като уважение към човека,който е отделил време и труд за да я направи