ЦСКА разби Левски на хокей

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 03 фев 2012 14:43

ЦСКА разгроми Левски с 5:0 (0:0, 3:0, 2:0) в среща от третия кръг на първенството на България по хокей на лед, която се проведе на пързалката в Зимния дворец. Два гола за "червените" отбеляза Красимир Монов, и по един добавиха Атанас Атанасов, Хари Папазян и Андрей Вачков.
До средата срещата бе напълно равностойна. Първото попадение бе отбелязано от Атанас Атанасов в 32-та от дузпа. След това "червените" изцяло доминираха.
Славия е лидер във временното класиране с 12 точки, пред ЦСКА с 9 точки, а Левски все още няма спечелена точка. Следващата среща от кръга е на 9-ти февруари от 19.30 часа между Славия и ЦСКА на пързалка "Славия".

Браво армейци !

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Re: ЦСКА разби Левски...

Мнениеот magichko » 03 фев 2012 14:45

браво на момчетата !
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: ЦСКА разби Левски...

Мнениеот шивача » 03 фев 2012 15:00

Браво, почнах ме ги :)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Dog
Контакти:

Re: ЦСКА разби Левски на хокей

Мнениеот Dog » 03 фев 2012 15:20

Догодина в НХЛ :twisted:

Потребителски аватар
asenkolev
Контакти:

Мнениеот asenkolev » 03 фев 2012 15:42

Отборите по хокей в България не бяха ли 3? Май викаха некви от Солон да си направят първенство от 4 отбора
Изображение
Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 03 фев 2012 15:58

Червените хмери имат само една мечта.

komandini
Контакти:

Мнениеот komandini » 03 фев 2012 16:06

така е допуснал съм грешка за водната топка, но за волейбола не съм излъгал, бихме ви два пъти поред при жените и тенденцията е да стане така и при мъжете, а хокейния мач съм го гледал на репортаж и ще ти кажа че играехте с различни гащи и калци, тогава първенствтото беше от четири отбора и играеха Левски,Славия,Металург Перник и обединения ЦСКА-Академик, в което Левски завърши втори.

Потребителски аватар
кроманьонеца
Контакти:

Мнениеот кроманьонеца » 03 фев 2012 16:12

komandini написа:така е допуснал съм грешка за водната топка, но за волейбола не съм излъгал, бихме ви два пъти поред при жените и тенденцията е да стане така и при мъжете, а хокейния мач съм го гледал на репортаж и ще ти кажа че играехте с различни гащи и калци, тогава първенствтото беше от четири отбора и играеха Левски,Славия,Металург Перник и обединения ЦСКА-Академик, в което Левски завърши втори.

И как реши, че е такава тенденцията при мъжете? :D Мислиш си, че като падаме в ШЛ, ще падаме от вас ли? Толкова и разбираш от волейбол... Иначе виж последния мач, за който ти споменах във вашата зала как завърши в отделните части: http://bgvolleyball.com/stats.php?id=8168

Между другото май са 12 мачовете при жените, доколкото си спомням имаме девет последователни победи над вас преди този сезон, а сега ни бихте два пъти за шампионата и веднъж за Купата... както и да е, там има смяна на поколението, нормално е с по-млади момичета на този етап да падаме. Но за мъжете много си се объркал, драги :) Скоро впрочем е мачът в нашата зала (24 февруари), та ще видим за твоята "тенденция"...

Занапред не се изхвърляй така, защото някои от нас следят доста изкъсо какво се случва по стадиони, зали и т.н.

komandini
Контакти:

Мнениеот komandini » 03 фев 2012 16:17

Аз следа също нещата и знам от медиите че скоро Евгени и Краси Стефанов се отказват, Салпаров ще го продадете и ще играете с юноши. Слагам край на спора щото отиде в друга тема вече.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 03 фев 2012 16:18

Били, били, лошо няма. Само едно да питам червените фенове. Абе що аджеба винаги преди мач с Левски, вие говорите че е мач, като мач, за вас са важни мачовете в евротурнирите и т.н, а пък след всяка победа видагате шум до небесата? Нещо много противорвечие има във вашите думи и дела. Ай кефете се сега, че на бихте на хокей, утре кат ни дръннете и на крикет, мое пак да се пофалите :)

Върни се в “Други спортове”