Иначе доста пестелива игра, която без малко да му коства загубата на сет, но когато се налагаше вдигаше леко ооротите. В седващият мач също би трябвало да спести сили и вече с Федерер каквото стане.
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
sapio0o написа:Т.е, според теб физиката на Надал е непостижима без ''зоб''?Ти стъпвал ли си някога в зала? Информирайте се хубаво, независимо на каква тема преди да се изказвате. Колкото до Гришко - очевидно неговите цели са различни, все пак всеки си има вкус. Никой не го кара да става 100 кила, но подобна екипировка просто не е за него.
bilyaletdinov написа:sapio0o написа:Т.е, според теб физиката на Надал е непостижима без ''зоб''?Ти стъпвал ли си някога в зала? Информирайте се хубаво, независимо на каква тема преди да се изказвате. Колкото до Гришко - очевидно неговите цели са различни, все пак всеки си има вкус. Никой не го кара да става 100 кила, но подобна екипировка просто не е за него.
[offtopic]Toчно с хора, които не излизат от залата съм го коментиралНа Рафата си му личат даже циклите кога започват и кога приключват. Тия контузии и оплешивяване от какво мислиш, че са
Тея стави не си ги е намерил на улицата. Да не коментираме, как от супер гладиатор на "Ролан Гарос", не може да мине втори кръг на Уимбълдън след това. И не играе цели месеци. Те даже и онези дебили от "Екип" писаха статии. Надал, Болт и Фрум, са спортистите на най, най-високо ниво, които взимат яко зоб. Сигурно има и други, но за тея съм абсолютно сигурен.[/offtopic]
И не играе цели месеци.
sapio0o написа:[offtopic]Е, то точно заради това ти изказване се стигна до спор. Освен, че идваш най-нагло да го плюеш, а и се обръщаш по такъв начин - не е приятно.. И да, всеки си има мнение, но аз обичам да опровергавам, когато очевидно някой не е прав.Златна калъфката откъде идва всъщност? Странно е, защото Роналдо е спечелил всичко на клубно ниво, и индивидуално и колективно.
[/offtopic]
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта