Григор страхотно е израстнал, да приеме загубата лесно и да продължава все така! В елита е и това е най-важното!
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
RedeviL написа:Tobacco написа:RedeviL написа:Григор трябва да налее още малко в краката. Действително работата му с Роджър Раший е спомогнала изключително много във физически аспект, но ще е физически завършен, когато достигне нужните килограми за височината, с която разполага. За пример ще дам Роджър, който е с 5 см по-нисък и още толкова по-тежък. Ако достигне физиката на Надал или Джокович, да речем, и с големият му арсенал от удари просто ще мачка!
Ще ме извиняваш,ама каква физика има Джокера? Ръката ми е по голяма от бедрото му..Джокера си е скелет.Григор трябва да работи само още малко над психиката си,другото си го може.
П.П Колкото до Гришо,само ще кажа,че тепърва ще се радваме на още по-големи успехи! Дето се вика,тва е само началото
Ама човек, това е много лесно проверимо. Не случайно дадох пример с килограмите и височината.. Значи, Джокович може да няма бицепси, но е изключително жилав и здрав в краката!
Tobacco написа:според Уикипедия Вавринка е по-лек от Джоко,а аз сериозно се съмнявам в тва
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта