Македонците се заканиха: Ще се потрудим да развалим литовска

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Македонците се заканиха: Ще се потрудим да развалим литовска

Мнениеот Red Warrior » 14 сеп 2011 19:23

delqnski47 написа:
Red Warrior написа:А бе маке, какво искаш от нас българите да ви подкрепяме национания отбор. Македонците наричат българите татари и че българките "се ебат за 2 цървени". По-големи боклуци от македонците няма, не знам каква подкрепа търсиш от нас за еничарите забравили корените си :evil:

Всичко идва от пропагандата на гнусните сърби!Дори и в момента тя съществува и плаща на македонските медии да внасят напрежение между нас и тях!Хубаво е че все повече македонци се осъзнават!

Прав си, но за жалост съм се занимавал с тия гниди и знам много добре за какво става дума :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 сеп 2011 19:27

saffron написа:
Red Warrior написа:А бе маке, какво искаш от нас българите да ви подкрепяме национания отбор. Македонците наричат българите татари и че българките "се ебат за 2 цървени". По-големи боклуци от македонците няма, не знам каква подкрепа търсиш от нас за еничарите забравили корените си :evil:

не бе.. просто исках да видя какво мислите , ако разбирате от баскетбол , бихте дали некви компетентни мнения... не искам да ме подкрепяш по никакъв начин .. просто исках да коментираме играта и първентството ... незнам защо като чуете Македония и Македонец и зачервявате тея глави сякаш некои ви бърка у задника... аз не познавам Македонец , които да нарича Българите татари... ваще параноици дето ви го говорят тва, като божидар димитров например нарече българите шибан народ! .. е там е проблемът ти ! там го търси ! не тук!

Ми как ще познаваш като живееш в България?Отиди в Македония,потърси си работа там,кажи че си ''българин'' и виж реакцията!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 14 сеп 2011 19:29

saffron написа:

не бе.. просто исках да видя какво мислите , ако разбирате от баскетбол , бихте дали некви компетентни мнения... не искам да ме подкрепяш по никакъв начин .. просто исках да коментираме играта и първентството ... незнам защо като чуете Македония и Македонец и зачервявате тея глави сякаш некои ви бърка у задника... аз не познавам Македонец , които да нарича Българите татари... ваще параноици дето ви го говорят тва, като божидар димитров например нарече българите шибан народ! .. е там е проблемът ти ! там го търси ! не тук!

Не знаеш......верно? Я погледни в македонските форуми за какво става дума. Занимавал съм се години с т.нар. "македонски въпрос". Иначе браво за представянето на първенството. Не разбирам много от баскетбол, но явно надскачате себе си.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 14 сеп 2011 19:48

THE G.A.M.E написа:Аре бе, к'во обърнахте спортна тема в политически диспут ?
И аз съм спорил с автора на темата, ама в конкретни теми !

По темата ...
Смятам, че "Македония" имат шансове срещу Литва и аз лично се надявам да направят всичко по силите си да развалят кефа на всички бивши СССР републики, които бяха бутани най-безцеремонно на този шампионат !

Успех на "макетата" !

напълно прав си ,че всички бяха бутани включително и украина , които благодарение на съдиите победиха България... оня ден бутнаха и фаворита Русия ... проблем за Македония е ,че Гечевски се контузи а тои е ключов играч... но надеждата умира последна :P
едно време пак не ни беше страх от противника а от предателя шпионин.. сега пак е същото всичко зависи от съдиите да го ду*ат литовците! ;)

Red Warrior написа:Не знаеш......верно? Я погледни в македонските форуми за какво става дума. Занимавал съм се години с т.нар. "македонски въпрос". Иначе браво за представянето на първенството. Не разбирам много от баскетбол, но явно надскачате себе си.

брато , въпреки ,че си червен и че обиждаш Македония и Македонците... не те мразя !
във всяко стадо си има мърша както е казал народа... по тея форуми всеки обижда и псува...
и аз съм се занимавал с тоя въпрос... но във 21 век мисля ,че не е нужно да се доказваш къв си или да налагаш на друг човек какъв да бъде... вече не ме интересува какво е ставало и какво е било.. важно е какво е в момента и какво ще става в бъдещето в глобалния свят където няма да има значение дали си турчин , евреин или Българин!

bye

ps. верно е ,че Македония надскача себе си .. но да не забравяме ,че и на миналото европеиско Македония премина първата фаза и то в много по труден формат на надпреварата! ... радвам се ,че си поговорихме малко и за Баскетбол ;)
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
tzetzko
Контакти:

Мнениеот tzetzko » 14 сеп 2011 19:58

Ами аз лично ще стискам палци за македонците,въпреки,че на големи първенства винаги съм симпатизирал на Литва!

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 14 сеп 2011 20:24

Литва ще ги бие с много!Домакини са ,а и са по-добрия отбор.
[offtopic]Повече за Македонската държава няма да коментирам[/offtopic]
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 14 сеп 2011 20:37

McEdonia :lol:
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
spridaqdeshkartofi
Контакти:

Мнениеот spridaqdeshkartofi » 15 сеп 2011 00:18

Македония - Литва 67-65 :lol:
Относно Лудогорец - Славия
Joni_ написа:Този мач е твърд X, ГАРАНТИРАМ !

FT' Ludogorets - Slavia 6:0 :D:D:D:D:D:D:D

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 15 сеп 2011 08:30

Победиха, да им е честито на БЮРМ,на снимката има един негър...най-вероятно е пра-внук на Клеопатра Македонска или горд Хунза македонец ;) ;) ;) Испания обаче е машина и може би всичко щв свърши дотук
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Върни се в “Баскетбол”