smoothc написа:Соколов игра най-добре от нашите днес според мен!
Явно бе за всички , дано се разиграе и Алексиев , както го направи с Русия 1вия мач . Успех утре !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
smoothc написа:Соколов игра най-добре от нашите днес според мен!
blue avalanche написа:Само,че постоянна агресия от всички на полето!Пак казвам:само със Соколов няма да стане!Какъв беше приносът на центровете,например?
vladitol написа:smoothc написа:Соколов игра най-добре от нашите днес според мен!
Явно бе за всички , дано се разиграе и Алексиев , както го направи с Русия 1вия мач . Успех утре !
vladitol написа:blue avalanche написа:daniel875 написа:
Искаш да кажеш , че не помогна опита на Х.Цветанов при блокада и атаките му , искаш да кажеш , че не бяха полезни сервизите на Йосифов , така ли ?
milan199440barca написа:blue avalanche написа:Само,че постоянна агресия от всички на полето!Пак казвам:само със Соколов няма да стане!Какъв беше приносът на центровете,например?
Елементарно е: имаш посрещане - имаш атака в центъра. Нямаш ли посрещане - нямаш атака. Добре, че влезе Ицо Цветанов да направи 2-3 атаки и няколко блока.
Разберете, че от другата страна на мрежата има отбор, който също иска да победи. Подкрепяйте отбора, вместо да плюете всичко и всички.
Полша били слаби. Смех.
mistreated написа:Само на мен ли ми се струва, че при 12:12 в тайбрека сервисът на Андрей беше добър и поляците умишлено не повториха ситуацията?!
Утре трябва задължително да бием чисто Аржентина, а после ще му мислим. По принцип Италия и Аржентина днес направиха много по-слаб мач от нашия, но знам ли... След така загубен двубой дано не е прекалено минорно настроението утре. Само да не се повтори мачът с Чехия на световното след загубата от Франция...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост