1. Пламен никога не се е заяждал
2. Тези, които бяха от агитката в залапа представа си нямаха от волейбол
3. ЦСКА не може да се мери с Ираклис и другите грандове в групата си, както и футболният Левски не може да се мери с Барса, Челси и Вердер, но второто(първото хронологично, второ в горенаписаното) беше превърнато в общонационална трагедия и обект на подигравки едновременно
4. ВАЖНО Е УЧАСТИЕТО
ЦСКА-Ираклис-мнения за мача
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЦСКА-Ираклис-мнения за мача
ГУНДИ Е ВЕЧЕН
Отговорете ми само нормално ли е да има олигофрени,които да псуват Пламен Константинов?Защо има идиоти,които не са гледали един волейболен мач в живота си,а само ходят да псуват капитана на националния отбор?
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Истината е, че ЦСКА няма опита, който имаше Левски в ШЛ през миналите сезони и затова се получиха тези загуби. Потенциал в отбора има. Не може да се вини Сашо Попов, защото той постигна изключително много през последните години с червените. Относно центровете... в обора има 3 равностойни центрове, и според мен там не е слабото място на ЦСКА. Не виждам смисъл от привличането на Рафа Паскуал - вижте само какво прави Пламен на неговите години. Като стана въпрос за Пламен - феновете на ЦСКА трябва да се срамуват от поведението си.
А иначе всичко се връща... 6 загуби и геймово съотношение 4:18!!! Резил на България и за волейбола!!!!
Затова всеки малко да се замисля преди да се присмива на останалите!!!
А иначе всичко се връща... 6 загуби и геймово съотношение 4:18!!! Резил на България и за волейбола!!!!
Затова всеки малко да се замисля преди да се присмива на останалите!!!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
Инж.Данчо тупанчо е от синия лагер нормално е да провали всичко,а иначе както и по футбол,така и на волейбол ЦСКА е име в Европа и е постигало успехи които друг бг отбор,без значение по какъв отборен спорт не е печелил,това е .не 0-6 а и 0-10 пак няма да заличи значимите неща.това да не вие е 1-17 голова разлика

Glory Glory Man Utd
Евроидиотченца 
-
Левски-София-1914
- Контакти:
0007 написа:Значи първо една поправка към Гонг-Входът не беше свободен,а по 2 лева-бях на мача.Иначе хубав мач-ЦСКА пропусна шансовете си.
Пич,не,че нещо,ама гледам си Левскарче,какво правиш на мач на тая кочина
Левски-София-1914 написа:0007 написа:Значи първо една поправка към Гонг-Входът не беше свободен,а по 2 лева-бях на мача.Иначе хубав мач-ЦСКА пропусна шансовете си.
Пич,не,че нещо,ама гледам си Левскарче,какво правиш на мач на тая кочина![]()
Значи аз отидох да гледам волейбол,да видя Пламенчо и някои от ЦСКА и да се насладя на един хубав волейболен мач.В София много рядко може да се гледа волейбол от добра класа.Националния отбор играе във Варна и няма къде да гледам една от любимите ми игри.С 2 думи отидох да се порадвам на волейбола-все пак е ШЛ.

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
- стичо
- Контакти:
Пламен Константинов,НАД КЛУБНИТЕ НИ ПРИСТРАСТИЯ!!!Поредното доказателство,че не сме единна нация!!!Не може да оплюваме хора,от нашия си народ!!!
Не може да оплюваме ГУНДИ,СТОИЧКОВ,МИХАЙЛОВ,БЕРБАТОВ...В волейбола също имаме величини ,КОНСТАНТИНОВ,ВЛАДО,КАЗИЙСКИ,САЛПАРОВ,БОЯН ЙОРДАНОВ...Тези хора прославят БЪЛГАРИЯ !!!Нека подкрепяме Българското,било то и срещу клубната ни принадлежност!!! 
acmilan написа:Отговорете ми само нормално ли е да има олигофрени,които да псуват Пламен Константинов?Защо има идиоти,които не са гледали един волейболен мач в живота си,а само ходят да псуват капитана на националния отбор?
Такива само срамят нормалните привърженици на ЦСКА! На такива псевдопривърженици им отива само едно определение: "Червени ********!"
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
-
ЛЕВСКАРКА
- Контакти:
Аз ще си кажа мнението за вчерашния мач и за цялото представяне на ЦСКА в шЛ. Не мога да си обясня, защо публиката, която подкрепяше домакините, обиждаше и усвиркваше Константинов, който защитава цветовете на гръцкия Ираклис. Мисля, че беше некоректна постъпка от страна на феновете, защото капитана Константинов е дал много за националния отбор. Сега ще си кажа мнението и за цялото представяне на бг отбора-ЦСКа в шЛ. От 6 мача, 6 загуби, 0 победи, 4:18 гейма и 1 точка. Мисля, че Левски Сиконко беше с по добри показатели в ШЛ от сегашния представител цСКА. Левски завинаги в моето сърце.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.