Изключение е. Добре моя грешка един медал, и десетки опропастени. Пак прекалено малко радост на фона на разочарованието.
И в тоя момент стана факт и поредното такова.
България срещу Русия и Финландия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Lord of memories
- Контакти:
Re: България срещу Русия и Финландия
Lord of memories написа:Изключение е. Добре моя грешка един медал, и десетки опропастени. Пак прекалено малко радост на фона на разочерованието.
ти какво искаш за държава като България.Това е много,като се има предвид ,колко се влага в този спорт
Re: България срещу Русия и Полша
brossy написа:0007 написа:brossy написа:Победа и само победа.Айде българи юнаци!!!
Защо Полша?![]()
Защото трябва да вземем ма4овете с Русия за да изместим Полша като отбор с най-добри показатели.Но май ве4е нямаме шанс
Не са Полша,а Финландия

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
- Lord of memories
- Контакти:
brossy написа:Lord of memories написа:Изключение е. Добре моя грешка един медал, и десетки опропастени. Пак прекалено малко радост на фона на разочерованието.
ти какво искаш за държава като България.Това е много,като се има предвид ,колко се влага в този спорт
Искам пет поредни Световни лиги спечелени като Бразилия, и НЕ, не искам прекалено много.
Не ми говори за държави като България - Гърция, Хърватска, Сърбия и др., все държави с редовни успехи в много спортове.
GGMU
Lord of memories написа:brossy написа:Lord of memories написа:Изключение е. Добре моя грешка един медал, и десетки опропастени. Пак прекалено малко радост на фона на разочерованието.
Искам пет поредни Световни лиги спечелени като Бразилия, и НЕ, не искам прекалено много.
Не ми говори за държави като България - Гърция, Хърватска, Сърбия и др., все държави с редовни успехи в много спортове.
А я се сети само тези държави какви зали имат,а тук за елементарно отскочили топки трябва да се влиза в публиката!:)
- Lord of memories
- Контакти:
не става вапрос за оправдание-но с това,което имаме успехите не са ни малко!
Ако FIVB вземат да сложат някакви изисквания за зали не виждам дали ваобще ще играем!
Ако FIVB вземат да сложат някакви изисквания за зали не виждам дали ваобще ще играем!
- Lord of memories
- Контакти:
Така е!
Не можем и да кандидастваме за домакин на финалната шестица или както ни отрязаха за европейското!
А някой да знае какво става със жените!Сайта на FIVB е запецнал на 2:2 и ве1е няколко мин не отразяват нищо!
дали може да се гледа някаде online?
Не можем и да кандидастваме за домакин на финалната шестица или както ни отрязаха за европейското!
А някой да знае какво става със жените!Сайта на FIVB е запецнал на 2:2 и ве1е няколко мин не отразяват нищо!
дали може да се гледа някаде online?
-
flyingHigh
- Контакти:
Много сте интересни, значи. Еми какво да направим - паднахме. В играта има победител и загубил. За жалост бяхме ние вторите, ама какво да направим. Такъв ни беше късмета днес.
Не мога да разбера само едно - не как може един мач да сме едни, а друг други - не мога да разбера как изобщо нямате срама да се радвате и да ги прехваляте, когато бият, а веднага щом паднат - поредното разочарование!? Аз поне съм чиста пред съвестта си, че не съм такава идиотка. Чисто и просто - идиотка. И не, не казвам на бялото - черно и обратното, днес ни нямаше на посрещане, БЛОК ( нещо, което последно време вървеше доста добре ), атака. Не бях очарована, но толкова ни позволиха руснаците. Обаче няма да тръгна да плюя по нашите, като гъбясало селско циганче, защото това е играта. Веднъж падаш, друг ден мачкаш - не е такава философия.
+ това достатъчно пъти са ме радвали толкова, че да ПОМНЯ тези моменти, а не да ги отмятам при погрешна крачка.
Не мога да разбера само едно - не как може един мач да сме едни, а друг други - не мога да разбера как изобщо нямате срама да се радвате и да ги прехваляте, когато бият, а веднага щом паднат - поредното разочарование!? Аз поне съм чиста пред съвестта си, че не съм такава идиотка. Чисто и просто - идиотка. И не, не казвам на бялото - черно и обратното, днес ни нямаше на посрещане, БЛОК ( нещо, което последно време вървеше доста добре ), атака. Не бях очарована, но толкова ни позволиха руснаците. Обаче няма да тръгна да плюя по нашите, като гъбясало селско циганче, защото това е играта. Веднъж падаш, друг ден мачкаш - не е такава философия.
+ това достатъчно пъти са ме радвали толкова, че да ПОМНЯ тези моменти, а не да ги отмятам при погрешна крачка.