T&T написа:MaRTo1233 написа:Разревахме Курек, днеска Грозер ... да идва ЗайцевЦецо над всички!!!
Уточнявай кой Цецо имаш предвид, защото някои лесно раними души ще си помислят, че говориш за спонсора на отбора и ще стане страшно![]()
Соколов естествено
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
T&T написа:MaRTo1233 написа:Разревахме Курек, днеска Грозер ... да идва ЗайцевЦецо над всички!!!
Уточнявай кой Цецо имаш предвид, защото някои лесно раними души ще си помислят, че говориш за спонсора на отбора и ще стане страшно![]()

[/center]Doktorut написа:ministur написа:Абе не знам дали съм прав,но след излизането на Алексиев като че ли по-се взехме в ръце,и не правихме толкова грешки в атака...................дано повече няма слаби мачове Тошко на това първеснтво
Аз това харесвам на този отбор от известно време, че има голяма взимозаменяемост между момчетата. Плачи направи така отбора, че всичките имат не малко играни минути по време на турнирите и винаги могат да влязат, когато някой се "сдуха". За разлика от други турнири наистина прави впечатление и духа който показват в трудни моменти, връщайки се в геймове в които изостават с 4-5 точки. Наистина отбора изглежда готов за нещо голямо!!! Само Руснаците от останалите отбори изглеждат непреодолими за сега...дано имаме и шанс!!!
jembajemba написа:италианците ги отнасяме 3:0, на финала с Русия ще ни е трудно, дано е Сърбия
Doktorut написа:ministur написа:Абе не знам дали съм прав,но след излизането на Алексиев като че ли по-се взехме в ръце,и не правихме толкова грешки в атака...................дано повече няма слаби мачове Тошко на това първеснтво
Аз това харесвам на този отбор от известно време, че има голяма взимозаменяемост между момчетата. Плачи направи така отбора, че всичките имат не малко играни минути по време на турнирите и винаги могат да влязат, когато някой се "сдуха". За разлика от други турнири наистина прави впечатление и духа който показват в трудни моменти, връщайки се в геймове в които изостават с 4-5 точки. Наистина отбора изглежда готов за нещо голямо!!! Само Руснаците от останалите отбори изглеждат непреодолими за сега...дано имаме и шанс!!!
rebel написа:Doktorut написа:ministur написа:Абе не знам дали съм прав,но след излизането на Алексиев като че ли по-се взехме в ръце,и не правихме толкова грешки в атака...................дано повече няма слаби мачове Тошко на това първеснтво
А Соколов дето би тия сервизи с по 130 км/ч...не е истина. Днес вървеше, а в спорта си е важно това
mistreated написа:Бием 3:0 или 3:1. Абсурд е Калиберда да направи такъв мач, като в събота. Срещу Грьоцер се видя, че вече можем да действаме добре. Остава на посрещане на играем, както в последните 3 гейма срещу Полша и немците са пътници. Достатъчно им беше това, което направиха на това ЕП. Нямат достатъчно добър отбор, който 4-ти пореден мач да играе на толкова високо ниво.

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост