България - Германия - 1:3 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Re: България - Германия - 1:3 FT

Мнениеот MainEventer » 13 май 2012 00:14

Бижутера написа:В Световната лига ще мачкаме в групите, а дойдат ли преките елиминации - навеждаме главата и отпадаме . Такъв си ни е манталитета.

Е, нали Германия не навежда главата ? Нали имате дух, воля, манталитет, страхотна нация сте ?

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 13 май 2012 00:17

MainEventer написа:
Бижутера написа:В Световната лига ще мачкаме в групите, а дойдат ли преките елиминации - навеждаме главата и отпадаме . Такъв си ни е манталитета.

Е, нали Германия не навежда главата ? Нали имате дух, воля, манталитет, страхотна нация сте ?

Да, но искам и България да играе така, а не в първия труден момент да хвърля кърпата...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 13 май 2012 00:23

[center]Уволняват Стойчев ?! [/center]

„Твърде малък е шансът Радостин Стойчев да води България на допълнителната олимпийска квалифиакция. Ръководството на федерацията обсъждахме досега случилото се. Много сме огорчени. Стойчев е човекът, който сгреши в мача с Германия“. Това обяви пред Гонг, точно в полунощ членът на УС на БФВ Любо Ганев.

Веднага след края на полуфинала, цялото ръководство на централата се събра на спешна сбирка, продължила около час. Някои от участниците не пожелаха да коментират какво се е обсъждало, но Любо Ганев допълни още:

„Утре ще излезем с решение и становище, но трябва да има промени. Радо Стойчев не успя да мотивира тези момчета. Начело трябва да бъде човек, който не само добре познава играчите, но и ги мотивира. Един такъв е Силвано Пранди. Още не е разговаряно с него, но защо той да не се върне като треньор.“

Гонг забеляза, че самият италианец Пранди, който бе в България за изнасянето на треньорски курс също остана в Арена София, но с оглед нагласите и реакциите на участващите в срещата е 99% вероятно, Радостин Стойчев да бъде освободен от поста селекционер на България и на поста отново да бъде върнат Силвано Пранди. Други от спряганите варианти са Пламен Константинов и Мартин Стоев.

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 13 май 2012 00:23

Бижутера написа:Да, но искам и България да играе така, а не в първия труден момент да хвърля кърпата...

Какво ти пука за България, ти си германец.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 13 май 2012 00:32

Силвано Пранди е новият треньор от понеделник????

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 13 май 2012 00:34

[center]Казийски: Не трябва да има промени в отбора два месеца преди Олимпиадата[/center]
След като над половин час след отпадането на България Матей Казийски раздаваше автографи и се снимаше с феновете, звездата на националния ни тим бе изведен от охраната от полето и веднага след това заяви, категорично пред Гонг, че промени в тима ни не трябва да се правят два месеца преди олимпиадата, на която той вярва, че България ще бъде.

Въпреки загубата феновете изпратиха волейболистите ни със скандирания „Българи юнаци“ на служебния вход на зала „Арена Армеец“.

Ето какво още каза Казийски пред Гонг:

„Очевидно проблемът Германия остава, както миналата, така и тази година. Загубихме един полуфинал, в който показахме както добър, така и лош волейбол. Играхме на ниво, но на моменти малко не ни достигна да добутаме мача докрай.“

„Отново в изгодна за нас ситуация не успяхме да вземем това, което си е наше и оттам дойдоха проблеми, които са напълно нормални да ги има в такъв моемнт. Както в първите ни три мача, така и в този имахме възможността да бъдем водачи, след като направихме обрат. Въпросът обаче е , че като водихме в мача, не успяхме да го затворим.“

„Определено сервисът на Германия бе силното им оръжие и бяхме подготвени за това. Особено сервисът на Гроцер.Не ни изненадаха с нищо, но въпреки това постигнаха своето. Играха добре и не се предадоха, когато ние водехме. Германците показаха добра игра и ще видим колко стабилно ще играят срещу Италия утре. Надявам се да имаме своите шансове на допълнителните интерконтинентални квалификации. Не знам какви съперници ще имаме там, но ние искаме да отидем на Олимпиада, Надяваме се и ще играем до последно. Разбира се, че вярвам, че можем да отидем в Лондон. На няколко пъти вече ме питат затова, че в такива моменти се правят кардинални промени и смяна на треньор, но аз не виждам, кой трябва да прави такива два месеца преди самата Олимпиада. Не очаквам такива промени.“

MORSKI
Контакти:

Re: България - Германия | 12.05.2012 | 20:45

Мнениеот MORSKI » 13 май 2012 00:47

[offtopic]
Бижутера написа:Да бе, аз съм горд фен на Германия, а и не ми говори за журналистика да не напомням какъв въпрос зададе на иво тонев когато обяви Илиян Илиев за треньор - 20 човека се засмяха отзад ;)
[/offtopic]
[offtopic]eй нелепо създание такова.... Аз поне задавам въпрос, а ти си траеш като ***** както винаги..... Да не говорим, че теб те знаят като списващия в .... галфон единственм почитател на Хофенхахйм,... Да не говорим какъв смях настава когато минеш покрай факултета.... Сумати народ ти се смее- ти и на живо си си такъв.... Колко народ ме е питал за теб и са се смяли със сълзи за глупсотите ти и в сайта, и в блога... Абе въобще какво съм тръгнал да говоря на доказан антибългарин, списващ в жалкото подобие на сайт, варяващ в илюминати.....

А и за финал, погледни коментарите под всяка твоя новина в оня сайт- не е зле да вземеш най-после малко акъл, ако можеш де...[/offtopic]

За мача... Много тегаво се развиха нещата. Но това оправдание, че сменя Казийски заради умората и 6-те поредни точки малко не ми се връзва. Да го смени за 3-4 точки, ама ние загубихме 8 точки поред. Че и Пенчев остави , а Алексиев щеше да свърши нелоша работа на диагонала.... Както и да е, боли от загубата, но дано си вземат нужните поуки.

Ако ще го сменят, то да не е с Пранди в никакъв слуай, че тогава я втасахме съвсем

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 13 май 2012 01:04

Мале мале мале вие добре ли сте бе волейбола и тениса са най-непредвидимите спортове, защото повтарям го за хиляден път НЕ МОЖЕ ДА ДА СЕ БАВИ ВРЕМЕТО И ВСИЧКО СТАВА ЗА СЕКУНДИ. Как реши, че Гришо и Цвети играят тото просто не ми го побира главата вие честно сте болни мозъци.

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 13 май 2012 01:04

Аве този президент много високо вдигнал ръцете над главата и пляска ли пляска и един усмихнат нещо не беше в час горкия,тоя някога дали е ходил на някакво спортно събитие,аз като го гледам как марширува и приема парада май и в казармата не е ходил.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 13 май 2012 01:37

След като се поуспокоих малко да си напиша и аз коментара. Радо трябва да си заминава. Не ми се слушат глупости от сорта на "сега не му е времето" или "той е доказан треньор". Много пъти съм го защитавал, много пъти съм псувал тези, които умаловажаваха успехите му с Тренто и казваха, че той е там само заради Матей и Хуанторена. Е с ръка на сърцето си казвам, че явно са били прави.
Глупостите, които сътвори на европейското са нищо, в сравнение с тази вечер. И най-слабият треньор в света знае, че в завързани мачове третия гейм решава много неща. Когато водиш 18:14, цялата публика е на крака и всичко ти върви, ти нямаш никакво, ама никакво право да извадиш най-добрия си играч. На сервис е най-добрият им изпълнител на начални удари, правят ти една точка, втора точка, трета точка и ти продължаваш да не взимаш прекъсване. Взимаш тайм аут след като са ти направили 6 поредни точки и продължаваш да не вкарваш Казийски до края на гейма. Е това нормално ли ви се вижда? Извинявайте, ама това и Алекно и Резенде няма да си го позволят. Самочувствието на нашия Стойчев обаче явно минава всякакви граници.
4-тия гейм просто можеше да не го играят. Още при 18:18 казах, че ако загубим този гейм мача свършва. И нормално. Тези момчета също са хора и също като нас виждат какви глупости сътвори Радо. Видя го и Матей и бе много разочарован от цялата ситуация.
Не знам кого ще сложат, но промяна трябва да има, защото вече и играчите нямат вяра на този треньор. Има достатъчно време до другата квалификация, световната лига и без това ще ни служи за подготовка. И Пранди, и Стоев ще бъдат по-добри варианти от Стойчев. Категорично!
Русия върнаха Алекно и спечелиха Лигата. Мисля, че е време и ние да се върнем към нещо изпитано. Аз лично предпочитам Пранди. Откакто гледам волейбол, в нито един друг период не сме имали по-добър блок, отколкото по времето на Пранди. Стоев пък е по-добър мотиватор. Така че нека от федерацията да изберат някого, само да не оставят Радо.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “Волейбол”