Световна Лига 2012 - Равносметката

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Световна Лига 2012 - Равносметката

Мнениеот 1982 » 09 юли 2012 10:01

brat domingo написа:разбрах ти идеята - стига е крал Данчо, нека Ивайло и Радо да пооткраднат и те нещо

Радвай му се тогава на Данчо. Радвай се и на скандалите, които заливат българския волейбол нон-стоп - първенства за мъже и жени, женски национален отбор, мъжки..... както виждаш, далеч ще стигнем по този път.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 юли 2012 14:39

kirchaka написа:
apocalexxnow написа:
Ами няма, защото няма друга толкова нагла федерация, която толкова да краде и да пречи на развитието на спорта.

Най-смисленото мнение до тук,ЕВАЛА!!!

Въпрос към двамата:"С колко гребци ще участваме в Лондон?"
Подвърпос:"Какъв е бюджетът на Федерацията по гребане и как ще се отчетат потрошените пари?"
Храна за размисъл:"Кой е спортен директор във федерацията и каква е връзката му със Свилен Нейков?"
За "домашно":"Кога Дянков ще "провери" Федерациите по гребане и по лека атлетика(където всеки втори наш атлет го хванаха с допинг)"?
Последна промяна от blue avalanche на 09 юли 2012 19:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 09 юли 2012 15:20

Равносметката... имаме най-резултатния волейболист в турнира, най-добрия посрещач и най-добрия разпределител, втори сме по сервис и посрещане и в крайна сметка ЧЕТВЪРТО МЯСТО.

Извод: имаме играчи, нямаме отбор, дори статистиката го показва
Последна промяна от ros на 09 юли 2012 22:48, променено общо 1 път.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 юли 2012 15:44

Е ти нали не си мислиш, че Братоев наистина беше най-добрият разпределител на турнира ??! Дадоха му наградата като реверанс към нас, домакините, често срещана практика на финалите.
Реално Братоев беше един от най-слабите на този турнир.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 09 юли 2012 18:38

1982 написа:Е ти нали не си мислиш, че Братоев наистина беше най-добрият разпределител на турнира ??! Дадоха му наградата като реверанс към нас, домакините, често срещана практика на финалите.
Реално Братоев беше един от най-слабите на този турнир.

В края на краищата тези показатели, с изключение на началните уддари, са доста условни и чисто статистически (критериите са доста сложни, оценката им субективна) може и така да е. Но сбора от добри показатели не прави добър отбор. Реално при спечелването на трите бронзови медала през последните 6 години бяха с отбор, който имаше самоедин победител в тези класации - Виктор Йосифов на Евро 2009). Духът и класата на отбора се загубиха и ще трябва доста време за да се върнат на онова ниво, което помним и желаем

ИНАЧЕ - ЧЕСТИТО НА ВАЛЬО И ОСОБЕНО НА ТОШКО!!! Искрено се радвам за техните награди. Желая на Алексиев и радостта която чака скоро (бременната му съпруга да го дари със син, след малката красавица, която не го остави на мира вчера след нашия мач) да го мотивира още повече, с което да затвори устите на всички, които постоянно го упрекват
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 09 юли 2012 22:23

Sandi , по колко плащат от федерацията за коментар ?

Върни се в “Волейбол”