Вижте какво правят големите тимове

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Вижте какво правят големите тимове

Мнениеот Deluxx » 15 юли 2011 17:11

Вижте какво правят големите тимове :) Играят контроли с някакви сборни формаци, бият ги с 16:0 , 9:0 и т.н.
Лацио,Атлетико М, Севиля, Интер тези са играли в последните 24 часа с такива отбори.
Някой може ли да каже защо си избират такива съперници за контролна среща?

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Вижте какво правят големите тимове

Мнениеот zlatan » 15 юли 2011 17:17

заради многото играчи с които разполагат,така е и с немските отбори.Английските правят пари в Азия и Америка.
Друга причина според мен е ранния етап на подготовка.
LEVSKI_FOREVER

IOTUR4O

Мнениеот IOTUR4O » 15 юли 2011 18:11

за пари бе братче, за кво друго - разкарват ги като панаирджийски мечки из Азия и Америка, за да им купуват фанелките и да правят кинти

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 15 юли 2011 18:23

IOTUR4O написа:за пари бе братче, за кво друго - разкарват ги като панаирджийски мечки из Азия и Америка, за да им купуват фанелките и да правят кинти

виж за кои тимове съм написал отгоре ... неможеш да четеш ли ? За ман ю,арсенал и ливърпул ми е ясно защо ходят на турнета.
но тези където съм ги написал горе , си играят в свтоята страна с третодивизионен или втородивизионен отбор :) и бият с 9:0 :mrgreen: , това в Б-я трябва да го има :)

Fonzky
Контакти:

Мнениеот Fonzky » 15 юли 2011 18:29

Няма как да го има в България, защото ще вземат да се изложат квото им е нивото и да направят, я някой Х я да бият само с 1 гол и ще ги съсипят.

Потребителски аватар
drakon
Контакти:

Мнениеот drakon » 15 юли 2011 18:38

Така се прави биеш за самочуствие аматьори. :lol: И постепенно играеш с по-сериозни клубове - практика е навсякъде .

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 15 юли 2011 18:56

Deluxx написа:
IOTUR4O написа:за пари бе братче, за кво друго - разкарват ги като панаирджийски мечки из Азия и Америка, за да им купуват фанелките и да правят кинти

виж за кои тимове съм написал отгоре ... неможеш да четеш ли ? За ман ю,арсенал и ливърпул ми е ясно защо ходят на турнета.
но тези където съм ги написал горе , си играят в свтоята страна с третодивизионен или втородивизионен отбор :) и бият с 9:0 :mrgreen: , това в Б-я трябва да го има :)

Има го и в България, но цска не можа да бие Бдин с 9:0. :lol:
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 15 юли 2011 20:24

Deluxx написа:Вижте какво правят големите тимове :) Играят контроли с някакви сборни формаци, бият ги с 16:0 , 9:0 и т.н.
Лацио,Атлетико М, Севиля, Интер тези са играли в последните 24 часа с такива отбори.

Защото вместо да тръгнат да се разделят и да играят някакви мачлета вътре в отбора, предпочитат да си експериментират в тренировъчно темпо срещу подобни аматьори.
Нещо подобно направи ЦСКА с Бдин.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 15 юли 2011 21:51

Deluxx написа:Вижте какво правят големите тимове :) Играят контроли с някакви сборни формаци, бият ги с 16:0 , 9:0 и т.н.

Елементарно! За самочувствие го правят. То това се знае от доста години.
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 16 юли 2011 13:35

AnalBreaker написа:

Елементарно! За самочувствие го правят. То това се знае от доста години.

+1 :)
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

Върни се в “Футбол - Свят”