Интер-първата купа дойде!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Интер-първата купа дойде!
Дано това е началото..Иначе-скучен мач,в който касапите от Рим бяха жалки...И да не се сърдим на нашите съдии-спестена дузпа за Рома и 2 спестени червени картона също за рома(изключвам този на Принца...)Червеното тази година не е на мода;)
Последна промяна от МЕЦИ на 05 май 2010 23:43, променено общо 1 път.
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ
Re: Интер-първата купа дойде!
1-та от 3-те е в ръцете на Жозе! Следват останалите 2... 

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
UltraBlue написа:1-та от 3-те е в ръцете на Жозе! Следват останалите 2...
От твоите уста-във витрината на Интеееееер
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ
- Бижутера
- Контакти:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- 2OLEGEND
- Контакти:
Някой гледа ли италиански футбол?Честно!
GLORY GLORY GLORY MAN.UNITED!!!
petre_inzaghi написа:nai nakraq maimunite da spe4elat ne6to... da e_a i 6veicarskiq otbor. sega 4akaite toq portugalski duha4 da ne mine i centyra sre6tu BAYERN .. zalki PRINTERI ... FORZA MILAN![]()
![]()
![]()
Няма значение как ще играе, стига да вземе купата... след няколко месеца никой няма да го топли кой как е играл, а кой какво е спечелил

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
UltraBlue написа:Няма значение как ще играе, стига да вземе купата... след няколко месеца никой няма да го топли кой как е играл, а кой какво е спечелил
Затова като ви питат после кажи някой хубав мач на интер и ще има "Амиии...."

Трофеите са за лузърите, красивата игра за ценителите. Зааааааааврете сииииии заааавретеееее си купата отзад! Важно е, че не минахте центъра от 60та минута нататък и бяхте като едни путки отзад, само провокации и мръсна игра. ЕВАЛА НА ТОТИ. Още повече ме спечели с тоя шут дето наби на маймунтели.
Flash1912 написа:Затова като ви питат после кажи някой хубав мач на интер и ще има "Амиии...."
Трофеите са за лузърите, красивата игра за ценителите. Зааааааааврете сииииии заааавретеееее си купата отзад! Важно е, че не минахте центъра от 60та минута нататък и бяхте като едни путки отзад, само провокации и мръсна игра. ЕВАЛА НА ТОТИ. Още повече ме спечели с тоя шут дето наби на маймунтели.
Виждам че си изключително щастлив... пожелавам ти все на такива успехи да се радваш

Иначе ако ме питаш за хубави мачове на Интер... пусни си реванша с Челси или пък 1-вия мач с Барса

А що се отнася до лузърите- ти токущо каза какво е важно за тях- красива загуба

UltraBlue написа:Flash1912 написа:Затова като ви питат после кажи някой хубав мач на интер и ще има "Амиии...."
Виждам че си изключително щастлив... пожелавам ти все на такива успехи да се радваш![]()
Иначе ако ме питаш за хубави мачове на Интер... пусни си реванша с Челси или пък 1-вия мач с БарсаНа мен ми харесаха...
А що се отнася до лузърите- ти токущо каза какво е важно за тях- красива загубаАко знаеш какво значи лузър ще разбереш в каква грешка си
Добре, самозалъгвайте се вие

ПП. Не мога да кажа, че съм щастлив, но със сигурност ми е все едно. През кура ми е за такива мачове, ако ни бяхте смазали като 0-4 на Олимпико щеше да ми е криво, но вие ни надхитрихте. Още повече с тая селекция, която струва колкото половин Серие А, да се налага да се защитавате срещу отбор на ръба на финансова криза

Последна промяна от Flash1912 на 06 май 2010 00:10, променено общо 1 път.
- Adramelech
- Контакти:
Честита купа на всички Интеристи 

[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]