От кой отбор сте?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Кои са ви любимите отбори и кои не харесвате!

Мнениеот smoothc » 10 мар 2011 14:45

Добре де , кой трезво мислещ човек ще напише подобна простотия ?!?!?!

Манчестър Юнайтед не били Кроули с повече от 1-0 щото били джентълмени
Извода от всичко това е ,че ако си по-добър вместо да се забавляваш и да печелиш по категоричен начин трябва да се съобразяваш с противника и ако той е слаб да го биеш с неповече от 1 гол
Колко вдървено и мазохистично мислене трябва да имаше за да предпочетеш дърварския футбол на Бирмингам-Болтън пред този на Барселона ?

Приятелю когато Бримингам и Болтън са играли футбол Барса не са били замислени...Така че не се впрягай много много!!
Така че преди да наречеш някои отбор дървари помисли !!!

пс:Нещо против мазохистичното ми мислене ли имаш??????????

Barcelon4o
Контакти:

Мнениеот Barcelon4o » 10 мар 2011 14:52

фен сьм на Барса.ясно е на кой отбор не сам фен (Pеал).но това не значи че ги мразя просто не ми Харесват.
Més que un club

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 10 мар 2011 14:58

Любими отбори:

България:ЦСКА
Англия:Челси
Испания:Барселона
Германия:Байерн Мюнхен

Най противни:
Левски,Юнайтед,Реал Мадрид,Принтер

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 10 мар 2011 14:59

Любим отбор - Левски София!
Не харесвам ЦСКА София.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 10 мар 2011 15:27

Любими/симпатични:

България: ЦСКА - от малък това име ми звучеше като нещо уникално, пък и червеният цвят ми харесва. Повечето ми роднини също са цесекари.
Дунав (макар че май го закриха) - майка ми е от Русе, както и роднините ми по майчина линия.
Иначе съм родом от Ямбол, но не знам дали имаме някакъв отбор сега, който логично също би ми бил на сърцето.

Испания: Валенсия - винаги опасен за Барса и Реал; играе нападателен футбол, подчинен на колективното начало; не се плаши от никой съперник; абсолютни биткаджии.

Англия: Арсенал - поради наличието на много малко англичани в отбора не играе в типичния за британските отбори силов стил с дълги пасове, много центрирания и здрави единоборства (стил, който не ми допада), а има техничен стил с къси, многобройни и бързи пасове (стил, който адски ми допада - подобен е на този на Валенсия); най-красивият футбол в Премиършип КАТЕГОРИЧНО.

Италия: Фиорентина - Виолетовите понякога играят много силно и умеят да изненадват Интер, Юве, Милан и другите грандове. Иначе не гледам толкова много Серия А, защото италианският стил винаги ми е бил доста скучен.

Германия: Байер Л - покрай Бербо харесах този отбор, а играта им през сезон 2001/02, когато бяха на финал за ШЛ, беше просто вълшебна.

Франция: Монако - този отбор сякаш от нищото ми стана симпатичен. Може би ми допадна играта им, която видях в някои репортажи от мачове от френското първенство. Само държа да отбележа, че ги харесах поне 3 години ПРЕДИ да направят онзи пробив до финала в ШЛ, така че не е това причината да ги харесам.

Холандия: Аякс - и те ми звучаха някак си специално като ЦСКА. Много са симпатични с налагането на адски талантливи юноши, които, за съжаление, бързо биват продадени.

Шотландия: Селтик - за пръв път ги харесах покрай Стилиян Петров. И до този момент са ми сред любимите.

Португалия: Бенфика - харесаха ми с цвета си и с прозвището си. Всъщност, ако не се лъжа, това беше първият португалски отбор, който някога бях чувал, затова някак си естествено ги харесах.

Украйна: Динамо К - покрай Георги Пеев ги харесах. След това наблюдавах техни мачове и бях очарован как отбор от Украйна може да играе толкова силно срещу западни грандове. Май това е единственият син отбор, който харесвам, но това е напълно случайно.

Русия: ЦСКА М - логично е да съм за тях, щом и в България съм за ЦСКА. (Забележка - и в Украйна имаше ЦСКА, но не ги подкрепях, тъй като още не знаех за съществуването им, когато се зарибих по Динамо. :lol: )

Турция: Галатасарай - и те ме шокираха с някои много добри успехи срещу западни отбори. Цветовете им също ми харесват.
Гърция: АЕК - някак си са ми по-симпатични, защото не са толкова грандиозно име като Олимпиакос и Панатинайкос.

Белгия: Стандарт - горе-долу същата причина като при АЕК, но тук аналогът са Андерлехт и Брюж.

Бразилия: Палмейрас - баща ми ми подари преди време един ключодържател с тяхната емблема и тогава си ги заплюх.

Аржентина: Тук малко трудно мога да определя любим отбор - може би Естудиантес или Велес, но конкретна причина някак си не мога да дам.

Неприятни - тук няма да посочвам отделни причини за всеки отбор, защото те са горе-долу еднакви. Едната е, че в повечето случаи не обичам отборите, които са НАЙ-титулувани в страните си (изключения са ЦСКА, Аякс, Бенфика, Динамо и Галатасарай, но в другите първенства обичам отбори, които са, тъй да се каже, подгласници на най-големите). Другата причина е обяснима - просто тези отбори са вечни съперници на моите любими.

Ето ги тях:

България: Левски и Литекс.
Испания: Барса и Реал.
Англия: Челси и Ман Юн. (Към Ливъпрул имам огромен респект - най-великият английски отбор за мен, макар да не съм им фен.)
Италия: Интер, Милан, Юве.
Германия: Байерн, Вердер, Шалке.
Франция: Лион и Бордо.
Холандия: ПСВ и Фейенорд.
Шотландия: Рейнджърс.
Португалия: Порто и Спортинг.
Украйна: Шахтьор.
Русия: Спартак, Динамо, Локомотив, Зенит.
Турция: Бешикташ и Фенербахче.
Гърция: Панатинайкос и Олимпиакос.
Белгия: Брюж.
Бразилия: Сао Пауло, Сантос, Фламенго.
Аржентина: Ривър и Бока.
Последна промяна от Udoji90 на 14 мар 2011 14:45, променено общо 2 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Re: От кой отбор сте?

Мнениеот Rivaldo10 » 10 мар 2011 21:21

България - Левски - фен (отборът на моето сърце)
Англия - Нюкасъл - симпатии - Шиърър е главната причина
Испания - Барселона - любимият ми Европейски отбор , Ривалдо е много голям!
Италия - Интер - симпатии от времето на Салас , Кордоба и т.н.
Германия - Байерн Мюнхен - симпатии - Елбер и Ефенберг
Холандия - Аякс - симпатии - винаги съм се възхищавал на този отбор
Франция - Марсилия - просто ми допаднаха преди около 14/15 години някъде
Русия - много слабо ги следя , но предпочитам Зенит да е шампион.
Португалия - Порто - симпатии - доста преди Моуриньо да е треньор
Имам си по един отбор във водещите първанства , на когото да симпатизирам , колкото да не съм напълно неутрален зрител.
ПП Пояснявам , за тези който ще кажат , че когато отборите печелят купи , тогава печелят и фенове. Титлите никога не са били най-важни за мен.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
danker
Контакти:

Кой ви е любимият отбор

Мнениеот danker » 08 юни 2011 22:33

Реших да направя такава тема.Нека всички кажем кой е любимия отбор и защо. Моят е Барселона-много ми допада техния стил на игра.

Потребителски аватар
Edwin
Контакти:

Re: Кой ви е любимият отбор

Мнениеот Edwin » 08 юни 2011 22:34

има хиляди такива теми и все пак Манчестър Юнайтед :oops:
[wrapimg=]http://www.gbposters.com/images/gbposters-com/lightbox/b7f7/19296/PFC051-MAN-UTD-believe.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 08 юни 2011 22:35

Интер
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

lothar_matthaus

Мнениеот lothar_matthaus » 08 юни 2011 22:36

Новата махала

Върни се в “Футбол - Свят”