Кошмарно наказание за Рууни-пропуска всички мачове в групите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Кошмарно наказание за Рууни-пропуска всички мачове в групите

Мнениеот BadBoy » 13 окт 2011 22:54

Alexx написа:BadBoy

А къде си видял да правя паралел между клубен и нац. футбол ? :?

След 2 страници вече не помниш какво си писал
Alexx написа:Я кажи като англичаните са такива некадърници каквито ги изкарваш защо имат 11 КЕШ/ШЛ ? Нали са некадърни ? Как се постига това с некадърни играчи и аз не знам ...

Та в тема за национален отбор за какво намесваш клубни турнири не зная.

На национално ниво за класата която има футболът им там, Англия са пълни дървари и това го показват успехите им.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
drakon
Контакти:

Мнениеот drakon » 13 окт 2011 22:55

И така да е,това какво общо има с Английския национален отбор?![/quote]
Колко англичани играят в титулярния отбор на Юнайтед?????

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 13 окт 2011 23:02

Ами питай Alexx, той повдигна темата за това какви успехи имат клубните английски отбори. Не разбирам защо отричате очвидната истина, че английският национален отбор е посредствен открай време и е може би най-надценяваният тим

Възможно е,очакванията са винаги високи,напрежението е огромно,в никакъв случай не оправдавам играчите на Английския национален отбор в този аспект,но не се ли замисляш,и че понякога медиите всяват именно това изкуствено напрежение,очаквания,определяне на този за фаворит,онзи за фаворит?!

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 13 окт 2011 23:07

drakon написа:И така да е,това какво общо има с Английския национален отбор?!

Колко англичани играят в титулярния отбор на Юнайтед?????[/quote]
Брат няма такова понятие "титулярен отбор"! Отборът е един-Манчестър Юнайед,а 11-те играчи,които са избрани да бъдат титуляри в конкретен двубой-образуват титулярна единадесеторка!
В първия отбор на Манчестър Юнайтед има тринадесет английски представители! ;)
Последна промяна от smoothc на 13 окт 2011 23:09, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 13 окт 2011 23:08

Никой не твърди, че Англия е най-голямата сила ! Никой не твърди, че англичаните в момента са силен отбор !
Това което твърдим, че да се наричат средняци играчи като Руни,Лампард,Джерард, ТЕри, Коул и Рио средняци е абсурдно. Въобще не е правилно да се наричат английските играчи средняци. Да те биха били средняци с тези успехи в исторически план в примерно баскетбола,хокея или волейбола където има няколко силни нации и конкуренцията е много много малка, но тук говорим за цар футбол където конкуренцията е много голяма и разликите не са толкова големи . Ако англичаните са средняци в исторически план то какво да кажем, за португалците,датчаните,чехите,поляците,руснаци,украинци,сърби,хървати .... ? Ние не защитаваме Англия защото сме фенове на Англия, а просто харесваме английското първенство и английския футбол като цяло(Аз лично не съм фен на Англия) и тук се почва с някакви типично по български провокации и обиди с цел да си дигане на самочувствието като обиждаме и омаловажаваме другите. Това е типично по български . И нормално е да има реакция сред феновете на английския футбол които искат да защитят техните любимци не като нац. отбор а като единици, защото като фен на Юнайтед бих защитил играчите на любимия ми отбор не защото са англичани, а защото играят там(освен ако не са некадърни ... ). И така стигаме до това, че английския футбол и английското първенство е най-харесвано и просто много хора не им допада английското първенство и се дразнят, че то бъди голям интерес тук и почва една анатема .... Колкото до клубни и нац. отбори намесих ги защото се твърди, че англичаните са слаби, а като са слаби защо имат клубни успехи ? Защо преди Хейзъл имаха 8 КЕШ с двойно повече от ИТалия които имаха 4 и двойно повече носители на този трофей - 4(Нотингам,Ливърпул,Юнайтед и Вила ) ,а Италия два( Интер и Милан),а Испанците също бяха зад тях с 6 и то само на Реал ? Защо 20 век въпреки Хейзъл англичаните завършиха номер 1 по клубни успехи(заедно с Италия) като са некадърни ? И тук очаквах отново да се говори за чужденците, но този аргумент лесно се побеждава. Ето за това намесих клубните отбори и клубния футбол ? Капиш ? Защото гледахте на футбола само едностранно ! Аз ако гледам като вас едностранно то тогава трябва да обява германците за средняци заради слабите им резултати в ЕКТ сравнение с Англия,Испания и Италия ? Сега ще кажете "да ама нац. отбори са по-важни" ! Това е вашата гледна точка, а аз има друга и съм човек който изразява гледната си точка и себе си това е най-хубавото нещо. Човек да изразява себе си, но аз не гледам нещата от едната страна и няма как да обява немците за некадърни.

В заключение искам да кажа, че конкуренцията предизвиква развитие и ражда качество, т.е. човек не бива да се плаши от нея. Затова и не виждам смисъл феновете, симпатизиращи на различни неща да анатемосват противника и идеологията му.

Потребителски аватар
drakon
Контакти:

Мнениеот drakon » 13 окт 2011 23:19

. Ако англичаните са средняци в исторически план то какво да кажем, за португалците,датчаните,чехите,поляците,руснаци,украинци,сърби,хървати ....
Може да кажем че са по-добри от тях ;) !!!

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 13 окт 2011 23:21

Ми казвай каквото си искаш. Никой не ти е забранил. :lol:

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 13 окт 2011 23:30

Правилното наказание за Руньо е най - малко три мача. И какви са тези "писма до султана", за да се извинява на УЕФА? Смешник!

haha

Мнениеот haha » 13 окт 2011 23:58

Alexx написа:
Я кажи като англичаните са такива некадърници каквито ги изкарваш защо имат 11 КЕШ/ШЛ ? Нали са некадърни ? Как се постига това с некадърни играчи и аз не знам ...

Имат успехи на клубно ниво,защото чужденците неимоверно много вдигат класата на отборите им.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 14 окт 2011 08:42

Не мога да разбера, какво значение има за колко мача е наказан Руни! С него и без него гордите албионци са до четвърт финал най-много!

Върни се в “Футбол - Свят”