Според вас кой е фаворита в Шампионска Лига?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Според вас кой е фаворита в Шампионска Лига?

Мнениеот megan fox » 13 мар 2012 21:59

acmilan написа:Поне аз съм свикнал да ни подценяват винаги. Нищо ново под слънцето :) Подценят ни, ние за пореден път играем финал в Лигата, печелим го или го губим, после пак ни подценят, ние пак стигнем финал и всичко това се повтаря многократно. Не си научиха урока някои хора и това е :lol:

Това подценяване не те ли дразни поне малко? Мен лично щеше да ме дразни много. :oops:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 13 мар 2012 22:27

megan fox написа:
acmilan написа:Поне аз съм свикнал да ни подценяват винаги. Нищо ново под слънцето :) Подценят ни, ние за пореден път играем финал в Лигата, печелим го или го губим, после пак ни подценят, ние пак стигнем финал и всичко това се повтаря многократно. Не си научиха урока някои хора и това е :lol:

Това подценяване не те ли дразни поне малко? Мен лично щеше да ме дразни много. :oops:

Ужасно много ме дразни, но какво мога да направя? Да мислят, говорят и пишат каквото си искат. На мен ми стига тая награда да отстраним отборите им и радостният накрая да съм аз :) Просто не сме медиен продукт като английските и испанските отбори ( вие поне печелите, докато англичаните и Реал особено са всяка година фаворити на хартия). Диема проми много мозъци :lol:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Авалокитешвара
Контакти:

Мнениеот Авалокитешвара » 14 мар 2012 11:53

Какво имаш предвид с това подценяват. 2003 г. Милан беше сред основноте фаворити, 2004 г. също, 2005 също, също и 2006. Единствено 2007 г., не бяхте сочени за основен фаворит за трофея, но това беше заради силното представяне на англичаните и провала на Милан в първенството. През следващите години, пък, Милан така и така се проваляше. За тази година ще видим. Не мисля, че перманентно ви подценяват. Когато бяхте най-силни никой не ви подценяваше. По-скоро други отбори ги надценяват (не говоря конкретно за този сезон). Стигнете полуфинал тази година и догодина отначалото ще влизате във всички сметки.
По-добре първи на село, отколкото втори във Рим
Юлий Цезар

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 14 мар 2012 13:51

milan199440barca написа:Барселона е фаворитът. Очаквам да се паднат следните четвъртфинали и потоци:

Милан - Интер/Марсилия
Барселона - Реал/ЦСКА
...
Бенфика - Челси/Наполи
Апоел - Байерн/Базел

Чул те Господ ;)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 15 мар 2012 02:42

Авалокитешвара написа:

Какво имаш предвид с това подценяват. 2003 г. Милан беше сред основноте фаворити, 2004 г. също, 2005 също, също и 2006. Единствено 2007 г., не бяхте сочени за основен фаворит за трофея, но това беше заради силното представяне на англичаните и провала на Милан в първенството. През следващите години, пък, Милан така и така се проваляше. За тази година ще видим. Не мисля, че перманентно ви подценяват. Когато бяхте най-силни никой не ви подценяваше. По-скоро други отбори ги надценяват (не говоря конкретно за този сезон). Стигнете полуфинал тази година и догодина отначалото ще влизате във всички сметки.

За основен фаворит не си спомням да сме сочени някога от медиите, феновете и букмейкърите. До средата на века фаворит беше Реал, после станаха англичаните и Барса. Единствено 2004 г. бяхме в описаното от теб положение и тогава се изложихме най - много :mrgreen: Никога не е било модерно да си от Милан, неслучайно повечето фенове на Милан сме изключително запалени, Юнайтед и испанските грандове са пълни с фенове, които са за тези отбори, просто защото е модерно и имат звезди. И не говоря само за момента, а откакто гледам футбол, т. е. вече 15 години. Разбира се, всеки може да бъде фен на когото пожелае.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Авалокитешвара
Контакти:

Мнениеот Авалокитешвара » 15 мар 2012 17:18

acmilan написа:
Авалокитешвара написа:

За основен фаворит не си спомням да сме сочени някога от медиите, феновете и букмейкърите. До средата на века фаворит беше Реал, после станаха англичаните и Барса. Единствено 2004 г. бяхме в описаното от теб положение и тогава се изложихме най - много :mrgreen: Никога не е било модерно да си от Милан, неслучайно повечето фенове на Милан сме изключително запалени, Юнайтед и испанските грандове са пълни с фенове, които са за тези отбори, просто защото е модерно и имат звезди. И не говоря само за момента, а откакто гледам футбол, т. е. вече 15 години. Разбира се, всеки може да бъде фен на когото пожелае.

Просто тифозите не са толкова вресливи, колкото феновете или ...ъъъ... кърпичкоразмъхвателите
А да си основният най-най-най фаворит не ти трябва. Почти никога основният фаворит не печели и то точно, защото е определян за най-най-най фаворит от най-вресливите, а не от най-разбиращите, съответно гласът на последните не се чува просто. То е както в политиката. Имам чувството, че за да те чуят понякога трябва да се разкрещиш, да запсуваш, да заплашиш, че ще се изпикаеш пред парламента, за да може евентуално да ти се обурне внимание. И понеже най-умните много рядко са вресливи слушаш тъпотии от сутрин до вечер.
И все пак Милан за определен период беше винаги сред фаворитите. Може и да не сте били фаворит номер едно, но какво от това?
По-добре първи на село, отколкото втори във Рим
Юлий Цезар

Върни се в “Футбол - Свят”