Гола бе благодарение на турския страничен рефер !!Дървото си го бяхте изяли още тогава ама фен на Манчо и детайли

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
drakon написа:Мач в Къщи с Бенфика , отново срамно равенство и то благодарение на Митака, иначе отново щяхме да захапем дървото.
Гола бе благодарение на турския страничен рефер !!Дървото си го бяхте изяли още тогава ама фен на Манчо и детайли
daniel875 написа:Какво толкова е станало? Отпадна един малък отбор за европейските стандарти. Подигравката с "Аякс" е много по - сериозно нещо, защото холандците са име в световния футбол. Истинско, а не измислено име.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
drogooo написа:Като бихме Арсенал в третия кръг с 8 парцала защитата ви харесваше!?!
Като бихме Челси с тройка кръг по-късно... халфовата линия беше чуднаааа!?!
Като вкараха на Болтън и Тотнъм 8 парцала... нищо за атакуващите не се каза!?!
Като обърнаха Сити за Къмюнити Шийлд и им набиха тиквите .с една тройка.... да не ви цитирам кво лизане и превъзнасшне беше!?!
Сега гледам същите нещо не ви кефят... не ставали!
Не сте фенове ми посеричи!!!
urkoto написа:Стига сте плакали, просто няма футболисти, това е. Сичките са дърводелци. На Руни му се удря у коляното, Нани пък като я хване и почват циркаджийските номера. Един Бербатов има дето да е хем техничен, хем комбинативен и той е пейка. Е как да стане. За житните бегачи Шебелбек и ментето Янг пък изобщо не ми се коментира. Ако не се направи спешна селекция тоя отбор ще потъва все повече и повече
angelos1982 написа:КЗМЮ и "успех" в Лига Европа,време беше това измислено маркетингово отборче да приключи....представяте ли си,това бил наи великия отбор в света,от къде тази наглост бе хора,отбор с 2 КЕШ през 10 год да е наи великия,ами какво да кажат тогава Реал,Милан,Ливарпул,Баиерн,Аякс и новия мастодонт в футбола Барселона,нагли сащества са това феновете на МЮ,аиде довиждане и "успех" в Лига Европа.....
daniel875 написа:Какво толкова е станало? Отпадна един малък отбор за европейските стандарти. Подигравката с "Аякс" е много по - сериозно нещо, защото холандците са име в световния футбол. Истинско, а не измислено име.
tani написа:Преди много време(може би 7 или 8 месеца)казах че Съра е изперкал,но тогава мн фенове и разбирачи на МЮ казаха че не е.Е сега уважаеми светнахте ли че е така,почти година се гъбарка с Бербатов,а той свива уши и си трае представяте ли си ако това правеше с Руни,медийте щяха да го разкъсат и оглозгат,но нали е нащо момче даже се кефят.Е да им е честито участието в лига Европа,дано и там им набият канчето,та да слязат на земята.И аз като мн други се изкефих че отпаднаха,защото според мен САФ вече си свърши работата в тоя отбор.
Alexx написа:drogooo написа:Като бихме Арсенал в третия кръг с 8 парцала защитата ви харесваше!?!
Като бихме Челси с тройка кръг по-късно... халфовата линия беше чуднаааа!?!
Като вкараха на Болтън и Тотнъм 8 парцала... нищо за атакуващите не се каза!?!
Като обърнаха Сити за Къмюнити Шийлд и им набиха тиквите .с една тройка.... да не ви цитирам кво лизане и превъзнасшне беше!?!
Сега гледам същите нещо не ви кефят... не ставали!
Не сте фенове ми посеричи!!!
И аз това говоря ? А защо никой не си дава простата сметка, че САФ има орязан бюджет ? ДА не мислите, че ако имаше възможност нямаше да купи Бейл, Модрич, Гйотце, Вия, Снайдер и прочие ... ?
Alexx написа:Говоря, че нещата се дължат на дългосрочната липса на пари, а не на конкретния мач.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта