danchovalev написа:mistreated написа:Дечурлиги не знам дали сме, ама ти ми приличаш на такъв.
Явно не си наясно с футбола и не знаеш, че не винаги по-добрият отбор побеждава в един мач. Това, че Барса са надиграли Милан, не значи, че можеше да победят без тия дузпи. Същото беше и миналата година с Арсенал.
Нормално е италианците да се затворят, никой не е очаквал да надиграят Барселона на Камп Ноу. Но Интер също не го направиха по-миналата година, а ги отстраниха.
По-добрата игра не може и НЕ ТРЯБВА да бъде повод на даден съдия да те бута по такъв начин. Никой не е виновен на Меси и компания, че не могат да си вкарват положенията. В крайна сметка и Милан можеше да водят в Италия поне 2:0 до 15-тата минута, но не вкараха.
Съдията вчера се превърна в 12-ти играч за Барселона.
Я виж пак какво пише по-нагоре... Ако това на Робиньо не е фал, значи навремето Барса трябваше да играе с Байерн на финал... Или ви е къса паметта... Някои хора явно умират от яд, че Милан не може да направи това, което Интер стори преди 2 години... Еми не може - Ибрахимович не е Ето'о (това в Барса го знаят най-добре) и Робиньо не е Диего Милито, и Ночерино не е Санети и т.н.т. Що не каже някой "капацитет" нещо за първия мач...
За какъв Робиньо ми говориш??? Някъде да съм споменавал Робиньо и ръката му?
Престанете да говорите глупости, вече казах, че симпатизирам на Барса, но много им станаха подаръците вече, ама много! Това не е начин да показваш, че си най-добрия.
Пак повтарям, втората дузпа беше срам за футбола. Изобщо, ама изобщо не се знаеше как ще се развие мачът второто полувреме при 1:1, нали?!