На финалната права - кой, за какво ще спори в Европа?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Re: На финалната права - кой, за какво ще спори в Европа?

Мнениеот mormona » 30 апр 2012 22:17

ТОЗИ КОМЕНТАР ЩЕ ВИ ХАРЕСА , ООО ДА ! :arrow: :arrow: :arrow:
:|
С опасност сериозно да се дескридитирам - понеже не обичам БОГАТАШКИТЕ от скоро Клубове... Прищявка на късопишковци.... Надявам се в Англия да е първи Синия Манчестър. Да затвори устата на старчето просто по ред причини са ми неприятни, една от тях - отношението към Берба.
Но в същото време МНОГО ама МНОГО се надявам Монпелие да го покаже на ПСЖ. Клубче от средата на 70те ако не се лъжа , овен , че няма история сега има амбиции заради комплексираните си собственици. Щото ако не си комплексиран дълбоко в себеси няма да си купиш клуб и да се натискаш за титли... Ще дадеш тия пари на бедни деца или нуждаещи се от операция. Затова ми е кеф , че бедняка може да им покаже как става. Макар още другия сезон ПСЖ вероятно да стане шампион...
Испания желанието ми за топ 4 е Реал (нормално е и те да вземат купа, просто има спадове и върхове - ние сме с Барса и в двете ;) ) Барселона , Валенсия , УД ЛЕВАНТЕ. Доводите ми? - същите като случая във Франция. по-добре Леванти пред Малага. Но тук има друго. Леванте се срина и вероятно Малага ще са 4ти- Пак не е зле защото ще се набият на 4тия в Англия или Германия което ще е красиво. :lol:
Германия - Не съм гледал как е но се надявам Мюнхенгладбах да са в зона ШЛ. Нов полъх от Германия след Волфсбург , Щутгарт и Хамбургерите... Борусия първи - това е страхотно мен ако питате. :)
Италия - не ми пука как е там. Дано Старата Госпожа са първи другитеее... се тая. Там интриги рядко има. Едно време Катаня, Геноа и Палермо се бориха за ШЛ и накрая пак си се класираха Ромаа , Интер там и другите.
Португалия - Бенфика мощно в ШЛ догодина заедно с Ники ! ;)
Последна промяна от mormona на 30 апр 2012 22:19, променено общо 1 път.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 30 апр 2012 22:19

Кевии няма как да играят за ЛЕ,освен ако Лион стопят 8точки разлика от Лил.

Потребителски аватар
aguias
Контакти:

Мнениеот aguias » 30 апр 2012 23:02

MagicMoments написа:Още малко офтопик:Брат кажи от кой отбор Порто допусна грандиозната 1 загуба за 28 кръга.
За Франция дано Кевии играе в ЛЕ,ще е забавно отбор от 4 дивизия в ЛЕ.

17-кръг -Жил Винсенте -Порто-3:1 защо трябва да падат грандиозно щом са шампиони ???
Benfica Lisboa

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 01 май 2012 00:07

aguis и в крайна сметка,искаш да кажеш,че португалският футбол е в топ 5 на Европа така ли ?

Потребителски аватар
aguias
Контакти:

Мнениеот aguias » 01 май 2012 00:19

dunavfc написа:aguis и в крайна сметка,искаш да кажеш,че португалският футбол е в топ 5 на Европа така ли ?

Когато фактите говорят и боговете мълчат ;)
Benfica Lisboa

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 01 май 2012 00:23

dunavfc написа:aguis и в крайна сметка,искаш да кажеш,че португалският футбол е в топ 5 на Европа така ли ?

Е а кои е ?
Испания
Англия
Германия
Италия
Португалия...
И назад според мен са вече Холандия , Русия. Щом на полуфинал за ЛЕ имаш Спортинг.
Предния сезон 3 тима от там и 2 на финал.
Преди това пак маи имаше португалци на полуфинал в ЛЕ. И директно продават играчи на Реал , Барселона и МЮ за по над 10 000 000... е къде да са?
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
aguias
Контакти:

Мнениеот aguias » 01 май 2012 00:26

mormona написа:

Е а кои е ?
Испания
Англия
Германия
Италия
Португалия...
И назад според мен са вече Холандия , Русия. Щом на полуфинал за ЛЕ имаш Спортинг.
Предния сезон 3 тима от там и 2 на финал.
Преди това пак маи имаше португалци на полуфинал в ЛЕ. И директно продават играчи на Реал , Барселона и МЮ за по над 10 000 000... е къде да са?

+ 1000
Benfica Lisboa

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 01 май 2012 02:26

mormona написа:ТОЗИ КОМЕНТАР ЩЕ ВИ ХАРЕСА , ООО ДА ! :arrow: :arrow: :arrow:
С опасност сериозно да се дескридитирам - понеже не обичам БОГАТАШКИТЕ от скоро Клубове... Прищявка на късопишковци.... Надявам се в Англия да е първи Синия Манчестър.)

Хем не обичаш богаташките отбори,хем си за Сити,интересна логика :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Steve Wayne
Контакти:

Мнениеот Steve Wayne » 01 май 2012 03:30

Santiago Munezz написа:
mormona написа:ТОЗИ КОМЕНТАР ЩЕ ВИ ХАРЕСА , ООО ДА ! :arrow: :arrow: :arrow:
С опасност сериозно да се дескридитирам - понеже не обичам БОГАТАШКИТЕ от скоро Клубове... Прищявка на късопишковци.... Надявам се в Англия да е първи Синия Манчестър.)

Хем не обичаш богаташките отбори,хем си за Сити,интересна логика :lol: :lol:

+1 :lol:

skarvi
Контакти:

Мнениеот skarvi » 01 май 2012 08:04

В Германия трябва да се определи още един отбор за ЛЕ,защото там имат 3 отбора.За последното място спорят Хановер и Волфсбург.

Върни се в “Футбол - Свят”