Висша лига - сезон 2025/2026
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Висша лига - сезон 2025/2026
Интересен сезон се очертава, че миналия беше голяма мъка....
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

CapitanePuyol написа:Според мен загубата на Диого Жота няма как да не се отрази не само игрово, но и чисто ментално на отбора. Затова очаквам шампион всеки различен от Ливърпул, от тези които са фаворити разбира се.
Ефекта обикновено е точно обратния в последвалия сезон
Би трябвало да е обратен ефект да. Очаквам да са много по-мотивирани и да играят за него. Но въпреки това не очаквам да си защитят титлата :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Ето, че Арсенал най-накрая взеха нападателят, който им трябваше за титлата. За мен това ще е последен шанс за Артета, не успее ли сигурно ще напусне и всички ще говорят как се е провалил, нищо че върна отбора на европейската карта.... Но аз мисля, че ще успеят. Направиха добри трансфери и имат вече доста широк състав. Все още имат най-добрата и опитна защита в лигата, а Гьокереш очаквам да вкара поне 30 гола, нещо като Халанд. Просто сега или никога е за Арсенал, Сити са ми енигма, а Ливърпул нещо ме съмняват... Взеха прекалено много играчи, ще им трябва доста време за сработка, чисто нови бекове, сега ако вземат и Исак очаквам да им се наруши баланса в отбора. По коефициенти двата отбора имат равен шанс, аз давам предимство на Арсенал, пък ще видим :mrgreen: :mrgreen:

Похвално въведение в темата,поздравления за 1914.1902 ! Мисля,че в надпреварата за шампион този сезон ще участват поне три измежду Ливърпул,Арсенал,Манчестър С. ,Манчестър Юн и Челси. Изравняването в силите и липсата на отбор, който да дръпне пред другите,предполагам от грешките на всеки един от тях. Засега не виждам достоен,който да се възползва от тази ситуация,както Лестър навремето го направиха,макар че Нюкясъл , Астон В. или Тотнъм нямат нищо против да се окичат със славата.Пожелавам си повече качество,участници и забавление във форума!
kingofpop написа:По коефициенти двата отбора имат равен шанс, аз давам предимство на Арсенал, пък ще видим :mrgreen: :mrgreen:
демек, смятяш че Пул със Исак, Екитике, Салах и Вирц ще са гола вода в защита :mrgreen:
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen: