ФИФА обяви въвеждането на видео повторения във футбола!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: ФИФА обяви въвеждането на видео повторения във футбола!

Мнениеот Бижутера » 24 яну 2010 23:19

ааа Мадридист ги затапи сички парцилонци за сто години напред :lol: :lol: :lol: :lol:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 24 яну 2010 23:34

Captain Stottlemeyer написа:Мисля, че Пармалат е напълно прав - ще се загуби малко от магията на играта. Една от причините, според мен, футболът да е толкова популярен, е неговата консервативност в най-добрия смисъл на тази дума - минималните промени в правилата за повече от 100 години. :) Може би на първо време във всички турнири трябва да се приложи вариантът с петима съдии. Иначе, ако един съдия реши да даде рамо на даден отбор (а това може да стане по много тънък и ефикасен начин) и 100 камери да има на терена - все тая :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Тенисът е не по-малко консервативен спорт, но там вече има Ястребово око и по мои наблюдения тази система работи доста добре ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 24 яну 2010 23:47

Тенисът е не по-малко консервативен спорт, но там вече има Ястребово око и по мои наблюдения тази система работи доста добре ;)

Абсолютно, Ястребовото око може да се приеме като генерална репетиция на новите технологии в спорта и в частност футбола, разбира се!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

haha

Мнениеот haha » 24 яну 2010 23:55

Аз съм ЗА това предложение.Въвеждането на камери би трябвало да намали тенденциозното съдийство до някаква степен.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 25 яну 2010 00:11

Messinho написа:Жалко ми стана... Реал няма да види титла

И Барса финал за ШЛ ;)
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

USL
Контакти:

Мнениеот USL » 25 яну 2010 00:19

Трябва наистина да се въведат видеоповторенията. Пресен случай отпреди 10-на минути - на мача Алжир - Кот д'Ивоар, при резултат 3:2 за Алжир, малко преди края на продълженията Кот д'Ивоар изравниха с редовен гол, но страничния вдигна засада. Повторението беше перфектно, чист гол си беше и отиваха на дузпи. Как ли ще се почувстват след като видят повторението, просто не е справедливо :!:

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 25 яну 2010 00:20

"Не съм абсолютно против това. Тази технология трябва да се приеме и започваме сериозни дискусии около нейното въвеждане", заяви Блатер
"Ако системата е достатъчно надеждна, ние ще я въведем. Тя обаче със сигурност няма да бъде готова до Мондиала в ЮАР", каза още Блатер."
"Започваме сериозни дискусии..."
"Ако е достатъчно надежна..."
Звучи ми като дрън-дрън.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 25 яну 2010 00:22

USL написа:Трябва наистина да се въведат видеоповторенията. Пресен случай отпреди 10-на минути - на мача Алжир - Кот д'Ивоар, при резултат 3:2 за Алжир, малко преди края на продълженията Кот д'Ивоар изравниха с редовен гол, но страничния вдигна засада. Повторението беше перфектно, чист гол си беше и отиваха на дузпи. Как ли ще се почувстват след като видят повторението, просто не е справедливо :!:

+1 ;) И аз като гледах мача се сетих точно за това,което е написано в темата. Просто повторението беше перфектно, засада нямаше и гола си е 100% редовен :roll: .
Последна промяна от Madridist на 25 яну 2010 00:26, променено общо 1 път.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
avitohola
Контакти:

Мнениеот avitohola » 25 яну 2010 00:24

Дано се въведе просто съм супер афектиран тоя мангал страничния явно не знаеше правилата абсолютно редовен гол на на туре просто не знам само той не го видя мале мале отиваха си на дузпи ако имаше видео повторение дано стане по скоро за да всичко точно и прецизно ще загуби играта от изненадата си дали има или няма нещо но в крайна сметка ще е за добре!

Върни се в “Футбол - Свят”