Зенит спечели купата на Русия!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

sandi74

Re: Зенит спечели купата на Русия!

Мнениеот sandi74 » 04 май 2016 20:18

Тея дървари нали щяха да печелят ШЛ :idea: :!: Иначе да им е честито тенекето на Матушка РОССИЯ :mrgreen: :lol:

kazan_arena77

Мнениеот kazan_arena77 » 04 май 2016 20:29

sandi74 написа:Тея дървари нали щяха да печелят ШЛ :idea: :!: Иначе да им е честито тенекето на Матушка РОССИЯ :mrgreen: :lol:

Чирпанският бек пак се изказа неподготвен по темата!Факт! :!:

gecata99999
Контакти:

Мнениеот gecata99999 » 05 май 2016 00:05

Пич, ти знаеш ли че думата "факт" е чуждица дошла от запада? Що тъй напористо я повтаряш, щом си комунист? Няма ли да те накажат за това? :)

Gogot
Контакти:

Мнениеот Gogot » 05 май 2016 00:33

Не зная дали Зенит имат толкова фенове, колкото този човек профили.

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 05 май 2016 15:14

kazan_arena написа:Моля в тази тема да се пускат тролски мнения от привържениците на западно-европейските отборчета! :!:
Тази тема е за почитателите и ценителите на истинския футбол , който се играе в Руската Премиер Лига!Факт! :!:

Оправи ми настроението с поредната си тъпотия.Продължавай да лижеш здраво! :)

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 06 май 2016 00:49

Абе само мене ли ме дразнят тези теми за някакъв селски отбор Зенит Ленинград?! Честно казано, никога не съм правил разлика между Зенит, Рубин, Ростов и не знам си още какви дървари. Нито пък се интересувам от измислицата руски футбол, някаква клоака за пране на петродолари. Да си гледат хокея там :lol:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

kazan_arena77

Мнениеот kazan_arena77 » 06 май 2016 18:02

ShooterMan написа:Абе само мене ли ме дразнят тези теми за някакъв селски отбор Зенит Ленинград?! Честно казано, никога не съм правил разлика между Зенит, Рубин, Ростов и не знам си още какви дървари. Нито пък се интересувам от измислицата руски футбол, някаква клоака за пране на петродолари. Да си гледат хокея там :lol:

Зенит е много повече от отбор! :!:
Зенит е религия! :!:
Зенит взима трофей след трофей! :!:
Руския футбол е в пъти по-интересен отколкото измислемите английски, германски , френски, испански и исталиански тото първенства, в които бъка от наредени мачове!Освен това Западно-европейските отбори са силно подкрепяни от съдии и лобита в Мафията УЕФА, която поддържа с всички сили и средства Западно-европейските отбори!Факт! :!:
Руското първенство е най-интересното и най-качественото първенство в света!Факт! :!:
ВПЕРЁД ЗЕНИТ! :!:

Върни се в “Футбол - Свят”