Siegfried написа:Само мен ли ме дразни фактът, че по Диема и Нова Спорт се дават мачове от родната А група за сметка на 1000 пъти по-качествената Английска Висша Лига??? Какъв е смисълът да гледаш Хасково, Марек и други подобни мачлета при положение, че можеш да се насладиш на представянето на отбори като Ман Сити и Стоук Сити, примерно?
Ако ще дават А група, поне да пускат само най-интересните мачове, т.е. тези, в които участват Левски, Литекс, ЦСКА и Лудогорец. Защо българският фен трябва да губи времето си с безинтересни мачове на средняците в А група, когато може да си изплакне очите с интересния сблъсък между по-качествените средняци от Премиършип??? Разликите са колосални. Нашите да си направят платен канал и да оставят Диема и Нова Спорт да си излъчват английското първенство, което е най-гледаното и качественото в цяла Европа, сиреч - в целия свят.
Те сигурно от БФС насила са накарали Новите да излъчват "А" група.
Не се ли учудваш, че въпреки че имат правата за Англия, Нова се бутат за "А" група? Учудваш се сигурно. И сега още повече ще се учудиш, когато ти кажа, че преди 2 години четох материали в 2 различни и независими един от друг спортни ежедневници, че "А" група е най-рейтинговото първенство на територията на България. И съвсем в реда на нещата, има ред причини това да е така.
Аз не знам дали си гледал домакински мач на Хасково, за да коментираш атрактивността, но със сигурност по телевизията не си ни гледал мач въобще. Не са ни давали.
А за мачовете на Левски дума няма да обеля.