БАТЕ Борисов -официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Re: БАТЕ Борисов -официална тема

Мнениеот pampi » 01 юни 2013 10:49

daniel875 написа:Това, което казваш, Черноморецо, ще го преведа в разбираем за теб, а може би и за доста други. По времето на социализма ЦСКА или по - точно ЦДНА имаше девет титли поред. Идеологията на социализма в това беше силна и най - важното успешна, че мислеше с перспектива да развива нещата. БАТЕ, ако не бяха толкова пъти поред шампион, със сигурност нямаше да имат самочувствието. Там обаче е социализъм и няма какво да им се сърдим. Просто трябва да се сърдим на самите нас, че не оценихме това, което имахме. Колкото и да го плюете социализма, се вижда в Беларус конкретно, че резултатите идват.
Само, че темата изобщо не съм сигурен, че имаше такова предназначение. По - скоро е създадена с друга цел.
Жалко, че у нас не е социализъм! Щяхме да имаме възможностите на БАТЕ и "Левски" нямаше да пропусне подобна възможност. За ЦСКА се знае, че почти нямат издънка срещу неизвестен отбор. Това са просто фактите нали? Иначе пристрастията ми са към "синия" отбор, но не и към този в момента. Докато не си заслужи с игра подкрепата, трудно ще я получи.

Бре, ти направо ми отвори очите!
Чак сега разбрах, как Олимпик Лион направи 7 поредни титли(2002-2008) във Франция... :lol: Да живее френският социализъм! :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

haha

Мнениеот haha » 01 юни 2013 11:30

Parmalat написа:
Не е вярно!Харесаха ми като ги гледах с ПСЖ и бяха много близо да ги отстранят!Много грамотен тактически отбор.Бяха близо и Фенерахче да отстранят,но късмета им изневери.

Помня тези мачове, БАТЕ разпиляха франсетата в Беларус и онези изравниха с щастлив гол в 90-та мин., а реванша беше 0:0.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 01 юни 2013 11:45

haha написа:
Parmalat написа:
Не е вярно!Харесаха ми като ги гледах с ПСЖ и бяха много близо да ги отстранят!Много грамотен тактически отбор.Бяха близо и Фенерахче да отстранят,но късмета им изневери.

Помня тези мачове, БАТЕ разпиляха франсетата в Беларус и онези изравниха с щастлив гол в 90-та мин., а реванша беше 0:0.

Точно така,но завършиха 2-2 не 1-1. ;)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 01 юни 2013 16:30

LSFC 1914 написа:Пожелавам на Лудогорец да се паднат с БАТЕ :geek:

Ще последват съдбата на Левски и Литекс :lol:

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 02 ное 2013 05:15

БАТЕ отново ще е шампион,но голямото събитие ще е откритването на един невероятно красив стадион. :arrow:

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение