Създават супертурнир, който да замени Шампионската лига

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Re: Създават супертурнир, който да замени Шампионската лига

Мнениеот olympic teteven » 11 окт 2013 20:50

iliyan написа:Ливърпул ;)

За Ливърпул не важи това. Имат една ШЛ през 2005, но не станаха шампиони в същия сезон. Апропо не помня последната им титла във Висшата лига, ама това е друга тема... :mrgreen: ;)

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 11 окт 2013 20:55

Alexx написа:Също така примерно аз съм ЦСКАр и ЦСКА не са се класирали за ШЛ или КЕШ, мен много не ме вълнува какво прави нашия представител, защото съм фен на друг отбор. Същото важи и за феновете на другите отбори в България.

ами ще отидеш на стадиона да видиш отблизо един голям европейски отбор! То и аз не съм фен на шопските отбори, ама като съм в столицата и ходя да гледам мачове. Същото е и пред телевизора ест. И все пак така имаме много по голям шанс да поднесем изненада, защото сега има толкова пречки, че ни свършва късмета преди това :mrgreen: :mrgreen:
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 окт 2013 21:27

Alexx написа:И като има по-лесен достъп нашия представител до ШЛ/КЕШ и вземе,че отпадне рано какво правим? Какво ще гледаме? Същото важи и за феновете от останалите страни които са от нашата черга. Защото техните отбори също могат да отпаднат рано рано(от примерно наш представител) и след това какво ще гледат? От гледна точка на пазара това въобще не е рентабилно, защото за неутралните фенове няма да има интересни мачове. Също така примерно аз съм ЦСКАр и ЦСКА не са се класирали за ШЛ или КЕШ, мен много не ме вълнува какво прави нашия представител, защото съм фен на друг отбор. Същото важи и за феновете на другите отбори в България.

Тази, миналата и по-миналата година какво гледа в ЕКТ, след като ЦСКА си отиде рано предните две години, а тази изобщо не участва?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Футбол - Свят”