Кой ще продължи към 1/4 финалите?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Re: Кой ще продължи към 1/4 финалите?!

Мнениеот Rofles » 22 фев 2013 10:48

didayyord написа:
MCMXIII написа:
Rofles написа:3.Шахтьор-Дортмунд(2-2) - Тука ще е много интересно. Два отбора, които играят атакуващ футбол, наслада за феновете. Нито един от двата отбора няма да се брани. Смятам, че пак ще има шоу. 3:2 Като резултат ми се върти в главата. Искам обаче 3:3 и Дортмунд да се класират от дуспи - като неутрален зрител на този двубой искам повече голове :). И двата отбора имат единици, които да решат мача. Дортмунд е по-класния отбор, но Шахтьор показа, че не се дава лесно. Смятам - 3:2, искам 3:3. :)

При 3:3 в Дортмунд, играчите ще бият дуЗпи на Плейстейшъните си в къщи :mrgreen:

Абслолютно! Момче, с три гола на чужд терен, Миньоро се класира без дуспи :mrgreen:

Е объркал съм се.. Късно го писах и затова..
Изображение[/center]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 22 фев 2013 10:55

Юве, Байерн и ПСЖ са най-сигурни, предвид победите си навън, постигнати с уверена игра. За реваншите бих прогнозирал класически победи с по 3-0 и за трите отбора.
Шалке и Дортмунд също взеха добри резултати като гост и на свой терен няма да сбъркат според мен. Шалке не са в най-доброто си състояние, но все пак са по-класен отбор от турците. Очаквам да бият с 2-0. Дортмунд имат видимо по-труден съперник, но пък са може би най-постоянният отбор до момента в турнира, а и още в Донецк сякаш се видя, че за момента са по-добрият от двата отбора. На Шахтьор много им липсва Вилиан. 3-1 за Борусия е резултатът, на който бих заложил.
Барса според мен ще бият Милан у дома, но няма да продължат - ако гостите пак играят толкова силно в защита, просто няма как да отпаднат при такъв добър аванс. Прогнозирам 2-1 за каталунците.
За Ман Юн - Реал М и Малага - Порто си мисля, че няма да се решат в редовното време (съответно очаквам 1-1 и 1-0). ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 22 фев 2013 11:15

Vict0ry написа:
Niksh0 написа:
Vict0ry написа:
Niksh0 написа:Реал - притежават по-класния отбор като играчи, едва ли ще направят толкова много пропуски и на реванша. Единственият шанс на Юнайтед е ако се затворят както Милан, защото ако тръгнат да се надиграват, ще има повеч пространства за Реал, а силата им е именно в скоростните и динамични атаки.

Това,което казваш е адски смешно!Явно си фен на Реал,но всеки неутрален фен в този мач ще ти каже,че освен Роналдо Реал нямат други играчи,които да се нагърбят с отговорността да стрелят към вратата.Точно обратното е на това,което казваш Реал трябва да се затворят и да разчитат на Роналдо на контра атака,защото ако тръгнат да се надиграват с Манчестър най-много да последва разгром за мадричани.

Явно не си гледал мачове на Реал, че да изтърсиш нещо такова. И къде са тези всички неутрални фенове, които ще ми кажат, че Реал имат само Роналдо. Да, той е основната водеща фигура в отбора, но не играе сам на терена. Нямало кой да се нагърби да стреля? Ами Ди Мария, Йозил, Алонсо, тях да не би да ги е страх да бият към вратата. А последното ти изречение няма да го коментирам, защото пак доказва, че не си гледал мачове на Реал ;)

Ами не съм гледал много мачове,но този с Гранада го гледах.И да точно Йозил в мача с Манчестър излезна сам срещу Де Хеа и вместо да стреля направи прострелно центриране и към Роналдо.Същото се отся и за Ди Мария,който също стреляше рядко,макар че направи много силен мач спор няма!Вижда се и по головата разлика на отбора в Испания.Имат 60 гола в ИСПАНИЯ където конкуренцията просто я няма!Просто Реал в момента са отбора в по-слаба форма и това ясно си пролича в първата среща.

За Йозил съм съгласен с теб, но Ди Мария... без да съм гледал статистика от мача съм сигурен че той има най-много отправени удари към врата на Юнайтед в този мач!
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 22 фев 2013 11:16

terrorist написа:1 Ювентус- тука още преди жребия беше ясно
2 ПСЖ- и без Ибрахимович са доста над Валенсия като класа
3 Борусия Д- доста приличен отбор с явно доста добър треньор
4 Манчестър Юн - тука за мен е мини изненада, въпреки че в Реал са по- добрите играчи, много слаб треньор имат
5 Байерн - засега са най-впечетляващи, при отпадане на Реал и Барса фаворит са те
6 Порто - Малага кои бяха тия
7 Шалке - бая време има докато турските грандове ще са равностойни на германските
8 Милан - изненадата, но поне за мен в Барселона от 2 години нивото им пада, време е за някаква промяна като се започне от треньора
Така като гледам тежките фаворити ще са Байерн и Манчестър Юн, но нещата могат доста добре да се развият за Юве и ПСЖ.
Останалите отбори не са лоши, имат сили за някоя бомба, но не вярвам да вземат титлата

Леле, тук само капацитети са се събрали :mrgreen: Липи, тили си бе :?
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 22 фев 2013 11:32

Ювентус --> тук няма какво да се коментира. Разликата м/у 2-та отбора във всеки един аспект е потресаващо в полза на Юве.

ПСЖ --> Залагам на французите, предвид добрият резултата от 1-я мач и домакинското предимство, но тайно се надявам Валенсия да продължи, просто защото са ми по-симпатичният отбор от 2-та.

Дортмунд --> Дортмунд ми се струва по-силният отбор, въпреки че и 2-та отбора играят много приятен за гледане футбол. Все пак домакинският фактро трябва да окаже влияние на крайният изход.

Реал Мадрид --> Реал притежава по-добрите играчи, играе по-приятен и директен футбол, и най-вече: притежава най-добрият треньор!!! Моу знае как се печели в Манчестър...

Байерн --> Разликата в класите беше очевидна тук. Арсенал не е онзи отбор отпреди 4-5 години. При тях се забелязва лошата тенденция да вървят надолу и с пълни сили са се запътили по следите на Ливърпул. Не очаквам да ги видим догодина в турнира.

Малага --> Мисля си че Малага ще вземе този мач. Не съм наблюдавал Порто този сезон, но Малага определено са доста симпатичен отбор. Имат и нужните играчи да се справят с Драконите.

Милан --> тук здравият разум ми казва, че Барселона ще продължи, но аз ще се надявам Милан да повторят играта си от озни ден.

Галатасарай --> Определено резултатът от 1-я мач ме изненада. Шалке не се представя никак добре в Германия и очаквах да паднат с 2/3-0. Все пак очаквам в Германия нещата да си дойдат на мястото...

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 22 фев 2013 11:59

Баварците и Юве са на четвъртвиналисти.
Порто и ПСЖ също би трябвало да се класират.
Един от останалите два немски отбора ще изпадне.
Реал играят добре на Олд Трафорд, но сега много трудно биха подбедили там предвид формата на двата отбора. Все пак могат да изработят червените дяволи с някое 2:2 или нещо подобно.
Милан миналата година едвам отстани Арсенал след 4:0 в Милано. То и затова коефициента Барса да продължи е толкова скандално нисък.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 22 фев 2013 12:54

Ювентус и Байерн са ясни, там няма и теория дори за противниците им.
ПСЖ също няма да пропусне аванса си. Два задължителни гола са твърде много за гост като Валенсия, който не е слаб, но все пак не се итличава с нещо кой знае какво.
Дортмунд също е в подем в този турнир и макар, че мачът не е решен, пред горещата атмосфера създадена от техните фенове и на крилете на ентусиазма според мен ще изиграят сравнително лек мач срещу Шахтьор, вероятно и с ранен гол във вратата на гостите.
Останалите мачове обаче определено крият съществена интрига.
Почвам от мача, където ще дойде изненадата. Галата водени от Терим и Дрогба според мен ще успеят в Германия, макар че в първия мач бяха по-близо до загубата отколкото до победата.
Барселона-Милан? Домакините имат теоретично възможността да бият с достатъчно много, но... Първо традицията от последзните сезони, когато те требва да догонват показва, че по-често не се справят. Играта им не е това, което беше в последните 3-4 години. Концентрацията на изцяло върху Меси на всяка атака, вече надхвърля нормите на допустимото и не води до прагматизъм, защото той винаги се опитва да премине през един-двама поне и макар по-често да успява, това не дава скорост на атаката. Проблемът за Милан може да бъде ... Мексес, ясно е защо. Все пак си мисля, че Милан ще изиграе втори силен мач на Кампа и ... ще вземе втора победа този път може би само с 1-0.
Обвит в мистерия изглежда реванша на Малага-Порто. Порто в новия век е истински кошмар за испанските отбори в ЕКТ извън Голямото дуо и последователно елиминира в серия от решаващи мачове - Ла Коруня, Севиля, Атлетико Мадрид, Виляреал и Валенсия. Та в този ред на мисли испанците ще трябва да направят чудеса от храброст за да успеят, защото има и самочувстието и класата да вкара гол, който да ги класира над 95% напред.
И минаваме към последния мач. Там ще включа единствено ирационалния мотив. Юнайтед като резултат е фаворит, но според букмейкърите не е. Ясна причина да не бъдат англичаните фаворити /от гледна точка на първи мач, моментна форма, психология/ няма. Значи букмейкърите може би знаят нещо, което ние не знаем и ... в такъв случай аз бих им се доверил - победител Реал

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 фев 2013 13:32

Селтик - ( 0-3 ) - Ювентус
Валенсия - ( 1-2 ) - ПСЖ
Шахтьор - ( 2-2 ) - Дортмунд
Реал Мадрид - ( 1-1 ) - Манчестър Юн.
Арсенал - ( 1-3 ) - Байерн
Порто - ( 1-0 ) - Малага
Милан - ( 2-0 ) - Барселона
Галатасарай - ( 1-1 ) - Шалке
АРГУМЕНТИТЕ:

Ювентус - Селтик

Ту нещата са ясни ... Както се казва: "Има ли какво да коментираме" ??
Очаквам 2-ра победа на Юве ... Това е най-логично, но не изключвам липса на натягане от страна на италианците ... Ако се случи това, "Келтите" може и да изкопчат реми, като за довиждане с турнира.

Байерн М.- Арсенал

И тук нещата са ясни ...
"Артилеристите" разочаравоха в първият мач.
Или по-точно - гостите им от Мюнхен не им позволиха да си играят играта.
Просто има разлика в класите към момента ... Най-доброто, на което може да се надяват англичаните, е да си тръгнат са високо вдигната глава от турнира, като не загубят този мач.

ПСЖ - Валенсия

Тук на пръв поглед нещата също изглеждат ясни ...
Ами според мен, са си точно такива.
Домакините от Париж разполагат с по-качествени играчи, и това се видя ясно още в първата среща.
Логично е французите да спечелят отново, но аз не изключвам и силна съпротива от страна на Валенсия !
Но най-много да стигнат до равенство ...

Шалке 04 - Галатасарай

Смятам, че турците имат повече спортно-технически аргументи !
Остава проблема обаче, да успеят да го докажат това !
Играят на моменти наивно, и нерешително, което няма как да им помогне.
Но в случая ... Няма какво да губят !
Влизаме в клишето, ама всички сме запознати с типичният фанатизъм на турските отбори, който понякога им помагат да постигат немислими и фантастични неща.
А към това като прибавим и класата на отделните единици, с които разполагат, то нещата клонят в тяхна полза.
Домакините от Шалке разбира се, също имат необходимата класа за да продължат.
Но при тях, просто моментът е лош. Направо - неподходящ.
Измъкнаха удобен резултат, но развиването му в успешен, ще е проблем.
Х2 ми се вижда този сблъсък в Гелзенкирхен. :roll:

Борусия Д.- Шахтьор Д.

Очаквам това да е един от най-интересните мачове.
Принципно съм посочил като продължаващ домакините, но смятам, че мачът си е троен !
Гостите от Украйна могат да хапят като гост, и то силно !
Но резултатът от първата среща си е проблем за тяхната кауза.
Ако им трябваше реми, щяха да го постигнат ... Но им трябва победа, а това променя коренно нещата.
Домакините от Дортмунд ще загубят трудно ...
Но и трудно ще спечелят.
Очаквам някакво реми ... Като не изключвам и продължения.
Но така или иначе мачът си е троен ...
Правя уговорка обаче, че ако Борусия намери традиционната си игра ( колебливоста в последно време е проблем за тях ) ... То гостите просто няма да имат шанс !
Така че, като пиша, че мачът е троен ... То не изключвам и убедителна победа за немците, с нещо от рода на 3-0.

Малага - Порто

Още един троен сблъсък ...
Разбира се, домакините са с леко предимство.
Играят много силно като домакини.
Но пък Порто имат подходящ ( удобен ) ... Резултат и едвали ще тръгнат да търсят нова победа.
Ще бъде интересно ако Малага поведът ...
Но ако го направят португалците, е, едвали някой си мисли нещо по-различно от заключението, че те ще продължат. :lol:
Някак си ми се струва, че тук Х-са е най-вероятният изход !
Но както стана дума в началото на драсканиците ми за този мач, той си е троен.
Ако трябва в цифри да оценя вероятните изходи от двубоя, то ще са такива:
1-ца-> 30% / Х-> 45% / 2-ка-> 25%

Манчестър Юн.- Реал М.

Тук смятам, че по-високата индивидуална класа на играчите от Мадрид, ще им донесе успех.
Първият мач беше тактически ... И въпреки това, в големи периоди от мача испанците надиграваха своите гости от Англия.
Само неспособноста да реализират голяма част от головите си положения, остави интригата за реванша.
Юнайтед от своя страна, играха предпазливо и дори можеха заради пропуските на домакините, да постигнат резултат, който сега щеше да ги направи абсолютен фаворит.
Но домакините в настоящият сблъсък, нямат нужната индивидуална класа на отделните единици, за да бъдат спокойни за този реванш. Въпреки удобният резултат от Бернабеу ...
Ще е интересно как ще подходят ... Какво ли му се върти из главата на дядо Алекс. :)
Сър-а е старо куче, но и Моуриньо е страшна хиена ... Сигурен съм, че гостите от Мадрид ще са подготвени за една, евентуално - отново дефанзивна игра на хората от Манчестър.
И ми се струва, че това ще е грешка от страна на Юнайтед !
Просто невиждам как Реал ще изспуснат отново толкова положения.
А те със сигурност ще имат не-малко, ако хората на Фъргюсън се затворят и "поканят" гостите си да ги атакуват.
Трудно е да предвидим към момента, с каква нагласа ще излязат двете големи треньорски светила, но аз залагам на Реал Мадрид, заради по-голямата индивидуална класа на повечето им играчи.
За мен този мач е Х-2.
Не изключвам и продължения ...

Барселона - Милан

За мен бе изненада беззъбата игра на каталунците в Милано.
Но си мисля, че когато разсъждаваме за евентуалните събития на Ноу Камп в реванша, трябва да се абстрахираме от случилото се в първата среща.
Защото със сигурност от Барса са си взели поуки ...
Поуки, за които и по-широкият им терен ще помогне, да се реализират.
Посочил съм, че Барса ще продължи ... Но действително, шансовете на Милан са по-големи.
Но и тук залагам на по-голямата индивидуална класа на домакините.
Ще ври и кипи пред италианската врата ... И ранен гол би дал необходимото спокойствие на Меси и компания.
Според мен мачът можеби ще отиде в продължения ...
Този тим на Барселона определено има и по-голям опит в този турнир и на такъв етап от надпреварата.
И е врял и кипял в подобни битки, които са ги изправяли до стената.
Затова залагам на тяхната индивидуална класа на отделните им играчи + опита.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

BOSS
Контакти:

Мнениеот BOSS » 23 фев 2013 13:57

Който си мисли че Милан са си опекли нещата , много греши . Барселона ще ги изядат с парцалите на Ноу Камп , ако ще да паркират влакова композиция пред вратата си , а не автобус .

Потребителски аватар
Kristianc
Контакти:

Мнениеот Kristianc » 23 фев 2013 22:30

1.Селтик-Ювентус(0-3) - Няма какво да говориме Юве продължават.
2.Валенсия-ПСЖ(1-2) ПСЖ са силен отбор не ми се вярва да допуснат изненада. Ще продължат, но няма никакъв шанс за финал.
3.Шахтьор-Дортмунд(2-2) - Тук Дортмунд ще победи. Шахтьорите са добри като домакини, но като гости е друго.
4.Реал Мадрид-Манчестър Юн.(1-1) - Опазваме Роналдо и няма ядове. Със сигурност Юнайтед няма да паркират автобуса от 1вата минута, просто това не е философията на отбора. Ако този мач се играеше преди 3 месеца щях да кажа, че Реал ще вкарат поне 2 гола. Обаче за щастие отбраната се справя почти перфектно в последните мачове. За мен тук шансовете са 70 - 30 за Юнайтед.
5.Арсенал-Байерн(1-3) - Ако Арсенал вкарат първи гол до 20 мин. ще стане интересно. Баварите са стабилни в защита и не мисля, че Арсенал ще вкарат 2 гола
6.Порто-Малага(1-0) Този двубой е най-непредвидим. Шансовете са 50 - 50.
7.Милан-Барселона(2-0) Милан имат страхотна преднина и ако повторят играта на Челси от миналия сезон са на 1/4 финал.
8.Галатасарай-Шалке(1-1) Галата със Снайдер и Дрогба щяха да печелят ШЛ, но уви се събудиха от съня. Стискам палци на Шалке.
:)

Върни се в “Футбол - Свят”