dindan написа:paceto написа:На мен ми е чудно кога ще започнат да дават нещо различно по Нова Спорт, а не само да ми повтарят мачове от минали първенства на Висшата лига.
Има толкова много спорт като НХЛ например, които може да закупят, но на този етап този канал е излишен за мен.
НБА също ще е хубаво да е вземат.
Има много спортове,но не мислиш ли,че струва пари,а щом е излишен не го гледай,аз как например не гледам Планета,фен тв и други,но не казвам,че са излишни
Ами то аз и не го гледам, ама това че го слагат този канал за сметка на някои други да речем или ми го слагат в някой пакет, в който той е излишен това ми е мисълта.
Гледам го само ако дадат някой по опасен мач по него от Англия иначе не и точно затова ми е чудно защо го държат самите те след като им гълта в момента доста пари на телевизията.
Все пак канала се казва Нова Спорт, а не Нова Премиер Лига (всъщност има такъв канал на английски) и така двата канала се препокриват.
В рекламата за канала дават какви ли не спортове и аз като чух че ще го пускат преди време се зарадвах, че ще има нещо различно и ще дават доста спорт, а вече колко 2-3 години от както го пуснаха аз не видях нищо друго от мачове от Англия.
Сега и БНТ Спорт ще тръгне от другият месец, но поне там ще дават различни спортове.