Цървена Звезда събра 40 000 срещу 5-ия в Сърбия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Re: Цървена Звезда събра 40 000 срещу 5-ия в Сърбия

Мнениеот Svetlio » 04 мар 2012 13:25

Прочетете внимателно двата коментара на B3ATS по темата, те дават достатъчно отговори.
Иначе аз бих обощил:
1) Стадионите ни са в окаяно състояние(дано няма нещастни случаи)
2) Твърде много кретеноидни елементи посещават мачовете и този факт определено няма как да е комфортен за нормалния човек
3) Продукцията на самите футболисти често е под всякаква критика
4) На всичко отгоре понякога и цените на билетите са доста завишени
Аз съм от Варна и посещавам мач евентуално ако дойде някой по-сериозен тим, иначе просто няма смисъл.

niko_

Мнениеот niko_ » 04 мар 2012 15:17

Taz написа:
Blue_Lion написа:Феновете в Сърбия са далеч по-отдадени на отборите си ! Вместо да пишат по форуми само, ходят и на мачове и подкрепят отборите си въпреки тежкото им състояние, а не само когато отборите им са добре - въпрос на манталитет ! Стадионите им не са по-добри от нашите, нито имат кой знае колко повече пари, а за изпълнения по стадионите и около тях, тук е нищо сравнение с там където умират хора, и хората пак ходят на мачове ! Друг е въпроса, че допреди 3-4 години техните грандове събираха по 2-3 хил. фенове на обикновените мачове, но феновете на Звезда и Партизан направиха кампании с които върнаха феновете си по стадионите :)

Въпреки това, Левски има най-добрата подкрепа за родните стандарти !

Да ако 200-300 човека на Герена е най-добрата подкрепа е наистина тъжно!
За радост всеки знае, че най-добрата подкрепа в А група е от феновете на ЦСКА и Локо ПД

Единственият стадион, който се пълни в България е този на Лудогорец. Няма "Левски", ЦСКА, нито пък Локо.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 04 мар 2012 15:41

niko_ написа:
Taz написа:
Blue_Lion написа:Феновете в Сърбия са далеч по-отдадени на отборите си ! Вместо да пишат по форуми само, ходят и на мачове и подкрепят отборите си въпреки тежкото им състояние, а не само когато отборите им са добре - въпрос на манталитет ! Стадионите им не са по-добри от нашите, нито имат кой знае колко повече пари, а за изпълнения по стадионите и около тях, тук е нищо сравнение с там където умират хора, и хората пак ходят на мачове ! Друг е въпроса, че допреди 3-4 години техните грандове събираха по 2-3 хил. фенове на обикновените мачове, но феновете на Звезда и Партизан направиха кампании с които върнаха феновете си по стадионите :)

Въпреки това, Левски има най-добрата подкрепа за родните стандарти !

Да ако 200-300 човека на Герена е най-добрата подкрепа е наистина тъжно!
За радост всеки знае, че най-добрата подкрепа в А група е от феновете на ЦСКА и Локо ПД

Единственият стадион, който се пълни в България е този на Лудогорец. Няма "Левски", ЦСКА, нито пък Локо.

Ботев Пловдив!
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 04 мар 2012 16:08

Vincenzo написа:Сърбите и те като нас с 16 отбора във висшата си лига. :) Я дайте малко информация за тези "кампании за връщане на публиката", че ми стана интересно.

Не мога да намеря снимките, но слагаха трансперанти от сорта на "Звездаши, събота е а вие къде сте" или нещо в тоя дух...карам по спомен ! ;)

Както казах, знае се, че на Герена винаги е най-мошно ;)
Изображение

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 04 мар 2012 18:18

Svetlio написа:Прочетете внимателно двата коментара на B3ATS по темата, те дават достатъчно отговори.
Иначе аз бих обощил:
2) Твърде много кретеноидни елементи посещават мачовете и този факт определено няма как да е комфортен за нормалния човек
Аз съм от Варна и посещавам мач евентуално ако дойде някой по-сериозен тим, иначе просто няма смисъл.

Добре бе момче ти тъп ли си ? Кое от тия неща които си изброи са по-добре в Сърбия ? Само и само да се изтъкне чуждото,ей такива като тебе изглеждат като пълни малоумници...

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 04 мар 2012 19:40

dunavfc написа:
Svetlio написа:Прочетете внимателно двата коментара на B3ATS по темата, те дават достатъчно отговори.
Иначе аз бих обощил:

Добре бе момче ти тъп ли си ? Кое от тия неща които си изброи са по-добре в Сърбия ? Само и само да се изтъкне чуждото,ей такива като тебе изглеждат като пълни малоумници...

Преди да осмислиш епитетите си изобщо погледна ли таблицата с посещаемостта в Сърбия? Като изключим Звезда и този последен мач, в А група се оказва,че има повече публика отколкото там. Нищо не си разбрал от това,което казвам!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 04 мар 2012 19:44

Svetlio написа:
dunavfc написа:
Иначе аз бих обощил:

Преди да осмислиш епитетите си изобщо погледна ли таблицата с посещаемостта в Сърбия? Като изключим Звезда и този последен мач, в А група се оказва,че има повече публика отколкото там. Нищо не си разбрал от това,което казвам!

Защо изобщо добавяш тия причини тогава ? Топлата вода ли откри ? Темата е съпоставка със Сърбия,не какво трябва да се случи за да имаме средна посещаемост като в Англия..

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 16 мар 2012 17:03

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Върни се в “Футбол - Свят”