Гласувайте , и нека да махнем турчина от второто място !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Гласувайте , и нека да махнем турчина от второто място !

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 юли 2009 21:59

BGarmy написа:
fr3ak_boy написа:Гласувах за Гунди и преди някой фен на ЦСКА да ми се нахвърли защо не съм гласувал за Камата ще отговоря, че не съм фен нито на Левски, нито на ЦСКА. Гласувах за Гунди, защото и той и аз сме българи, а Гунди е най-отгоре на листата с кандидати и не ми се търсеше Камата. Иначе Бербо не мисля, че е достигнал зенита на кариерата си, че да бъде включван в такава класация.

1 е голмайстор на Европа,другия не!
1 е голмайстор на Световено първенство.другия не!
1 е носител на Златнато обувка,другия не!
1 е носитл на Златната топка,другия не!
1 е носител на КЕШ,дугия не!
А щом футболист като Зидан е зад. др. като Схукур,ясна ми е тази "класация". :lol:

Намери къде да си избиваш червените комплекси.......това, че единият е по успелия футболист, не го прави по добър ! В противен случай, ще ти кажа, че Гатузо е с класи на Стоичков ! Защо ли ? Ами има същите отличия като нашият.......плюс титлата Световен шампион ! Кво ще кажеш.....не е ли по добър ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 21 юли 2009 22:05

THE G.A.M.E написа:
BGarmy написа:
fr3ak_boy написа:Гласувах за Гунди и преди някой фен на ЦСКА да ми се нахвърли защо не съм гласувал за Камата ще отговоря, че не съм фен нито на Левски, нито на ЦСКА. Гласувах за Гунди, защото и той и аз сме българи, а Гунди е най-отгоре на листата с кандидати и не ми се търсеше Камата. Иначе Бербо не мисля, че е достигнал зенита на кариерата си, че да бъде включван в такава класация.

А щом футболист като Зидан е зад. др. като Схукур,ясна ми е тази "класация". :lol:

Намери къде да си избиваш червените комплекси.......това, че единият е по успелия футболист, не го прави по добър ! В противен случай, ще ти кажа, че Гатузо е с класи на Стоичков ! Защо ли ? Ами има същите отличия като нашият.......плюс титлата Световен шампион ! Кво ще кажеш.....не е ли по добър ?

Не,не е! :lol:
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

koi4i

Мнениеот koi4i » 21 юли 2009 22:23

BGarmy написа:

Затвърждаваш мнението ми,че ти си много тъпо парче.Ти знаеш ли,че по онова време на Гунди е бил забранен трансфер в чужбина?Знаеш ли,че Милан са го искали,но той им е отказал,защото има неща по-важни от парите.Едно е да имаш съотборници като Ромарио и другите звезди на Барса,друго е да не ти позволят да играеш в чужбина.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 21 юли 2009 22:43

Не може. Виж каков пише след 5-то кликване отгоре.

You have voted already. Please come back and vote again tomorrow

Нооооо утре пак и пак и пак и накрая Гунди ще стане N1

Това защо го правите. Защотото сте българи и искате българин да е по-по-най футболист на света или защото е така наистина.

Добре е че Пушкаш води с много и няма да го настигне никои.

Я си пуснете малко клипчета с Христо "КАмата" Стойчков и след това врътнете няколко с
Кроф, Ван Бастен, Ромарио, Роналдо(бразилия), Пеле, Марадона, Зидан, Гаринча, Вава, Зико, Еузебио, КАНТОНА и след това коментирайте качества.

1. Златна обувка (преди 1989 в БГ Първенство - браво)
2. Голмайстор на СП ( да е жив и здрав Сироков) 6 гола 3 от дузпа. То като се замлисля Сираков вкара 1 гол + ако беше бил трите си дузпи(все пак той си ги спечели) щеше да задмине Г-н Камата Стойчков.
3. Златан топка (негова си е да внимава когато я рита да не си счупи глезена)
4. КЕШ ( някой гледал ли е мача - аз да) Добре че Стойчков беше толкова добър че даже вкара и два гола.

Едно е да си добър футболист. Друго е да си голям футболист. Камата е добър но е от село. Дай му малко пари и слава и гледай сейр. НЕ е виновно момчето.

Аз Гунди не го познавах. Не съм го и гледал много много как играе ( то с тая техника в БГ през 60-70 години е разбираемо). Едно знам. Гунди умира трагично и това е може би една от причините ВСИЧКИ интересуващи се от футбол хора родени между 1900 - 1950 година да го обичат. Но основната причина е че той не е обикновен футболист. Той е различен. И днес виждаш как страците говорят за него пламенно и вълнуващо. Защо ли. Гунди не е Марадона или Пеле. Не е кама или съчма. Гунди е вечен. Това е разликата между тези двама футболисти. За единият ще помнят колко гола и титли има а за другият колко голям човек е бил. И ще става все по-голям с времето.

Иначе безмисленият статистически спор се печели от Г-н Стойчков разбира се. Опитайте се да запазите част от него в сърцата си и когато след години разказвате за Камата то да звучи толкова хубаво както разказит за Гунди. Дано има какво да разкажете.

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Мнениеот bultras4e » 21 юли 2009 22:54

Gretna написа:Не може. Виж каков пише след 5-то кликване отгоре.

You have voted already. Please come back and vote again tomorrow

Нооооо утре пак и пак и пак и накрая Гунди ще стане N1

Това защо го правите. Защотото сте българи и искате българин да е по-по-най футболист на света или защото е така наистина.

Добре е че Пушкаш води с много и няма да го настигне никои.

Я си пуснете малко клипчета с Христо "КАмата" Стойчков и след това врътнете няколко с
Кроф, Ван Бастен, Ромарио, Роналдо(бразилия), Пеле, Марадона, Зидан, Гаринча, Вава, Зико, Еузебио, КАНТОНА и след това коментирайте качества.

1. Златна обувка (преди 1989 в БГ Първенство - браво)
2. Голмайстор на СП ( да е жив и здрав Сироков) 6 гола 3 от дузпа. То като се замлисля Сираков вкара 1 гол + ако беше бил трите си дузпи(все пак той си ги спечели) щеше да задмине Г-н Камата Стойчков.
3. Златан топка (негова си е да внимава когато я рита да не си счупи глезена)
4. КЕШ ( някой гледал ли е мача - аз да) Добре че Стойчков беше толкова добър че даже вкара и два гола.

Едно е да си добър футболист. Друго е да си голям футболист. Камата е добър но е от село. Дай му малко пари и слава и гледай сейр. НЕ е виновно момчето.

Аз Гунди не го познавах. Не съм го и гледал много много как играе ( то с тая техника в БГ през 60-70 години е разбираемо). Едно знам. Гунди умира трагично и това е може би една от причините ВСИЧКИ интересуващи се от футбол хора родени между 1900 - 1950 година да го обичат. Но основната причина е че той не е обикновен футболист. Той е различен. И днес виждаш как страците говорят за него пламенно и вълнуващо. Защо ли. Гунди не е Марадона или Пеле. Не е кама или съчма. Гунди е вечен. Това е разликата между тези двама футболисти. За единият ще помнят колко гола и титли има а за другият колко голям човек е бил. И ще става все по-голям с времето.

Иначе безмисленият статистически спор се печели от Г-н Стойчков разбира се. Опитайте се да запазите част от него в сърцата си и когато след години разказвате за Камата то да звучи толкова хубаво както разказит за Гунди. Дано има какво да разкажете.

Е добре , щом е голям човек е най-великия за всички времена на галактиката... Стоичков е най-великия БГ футболист и точка. Да , ако Гунди беше играл в друго време , може би нямаше да е така , но фактите са си факти,Ицо е номер 1. То и чичо Митко от Долно Езерово е с повече техника от Марадона и повече голмайсторски нюх от Пеле,но-шанс...кмета на селото не позволява трансфери :lol:

Потребителски аватар
А_У_А
Контакти:

Мнениеот А_У_А » 22 юли 2009 15:28

ицо е голям футболист, но малък човечец. гунди съм го гледал само от записи, не мога да коментирам. гласувах за гунди щото съм левскар не мога да гласувам за наглия мангал след всичките му подвизи в последните години. стоичков радваше по терените, не мога да си кривя душата, по негова време националния записа най-големите си успехи. но малките човечета се главозамайват... сега като не играе е обикновен филибелийски мангал и хапльо, който четем по вестниците само за комплексащината му. ето на - загуби от аматьори на дебюта си на континента на маймуните - факт. интересно ми е какво щеше да коментира пред журналята.. "тюфлек, фактиЧки момчетата играха много здраво, но показаха слаба пЦихика. аз съм бил в барцилона и отам знам, че тия грешки се наказват.. не знам, аз мойте купи съм си ги спечелил като играч, тия като не искат - кво да ги правя.." :)

Потребителски аватар
raikoonen
Контакти:

Мнениеот raikoonen » 23 юли 2009 12:39

От мен глас за гения Франческо Тоти.
ОФИ(Крит),Аалст,Антверпен,Люцерн,Олимпия X2,Слован,Беверен,Тампере,БАТЕ(Борисов),Жилина

Върни се в “Футбол - Свят”