Кой ви е най-неприятният чужд национален отбор ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой ви е най-неприятният чужд национален отбор ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

THE G.A.M.E

Re: Кой ви е най-неприятният чужд национален отбор ?

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 юни 2011 00:33

На мен турците са ми антипатични, защото просто не ми допадат антропологически ...
Няма как да ги мразя по исторически и политически причини, защото ние сме доста по стар и мъдър народ от тях ...
А древните народи не мразят нищожества ... и някой, който е далеч под тяхното ниво.

Мразят се силните, но не и нищожните и недостойните ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 09 юни 2011 00:34

Keyser Soze написа:Името на темата е "Кой ви е най-неприятният чужд национален отбор ?", а всички дето са гласували за Турция, го правят поради политически убеждения. Какво общо има футбола с историята? Аман от комплексарщини! Не съм фен на Турция, ама националният им отбор си играе приятен футбол, да не говорим, че треньор им е Гуус Хидинк, който безкрайно много харесвам и уважавам.

Всички неща от Република Пуйка са ми неприятни (освен дюнерите де , ама те не са точно от пуйката )
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
Keyser Soze
Контакти:

Мнениеот Keyser Soze » 09 юни 2011 00:36

Лично за мен патриот и националист са съвсем различни неща. Едното състояние се пробужда от любов към родината, другото от омраза към другите националности и вероизповедания. Затова, не ми задавай реторични въпроси - правя ли разлика между... Всеки си има право на мнение и смятам, че анкетата се обезсмисля заради отг. Турция, която у нас няма как да бъде харесвана от повечето българи.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 09 юни 2011 00:43

Прав си, че м/у патриотизъм и национализъм има съществена разлика, но в крайна сметка в България няма как да се радваме на Турция... и е нормално техният отбор да ни е най-неприятен - а това все пак е по темата. ;)

Barcelona - Mes que un club

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 09 юни 2011 00:50

Спомням си през 2002 , когато пуйките станаха 3-ти , някъв "наш" журналист се мазнеше на някъв пуяк , че цяла България се е радвала за успеха им :lol:
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 09 юни 2011 01:33

South_Park написа:Спомням си през 2002 , когато пуйките станаха 3-ти , някъв "наш" журналист се мазнеше на някъв пуяк , че цяла България се е радвала за успеха им :lol:

Ще ме убиете ли ако кажа, че бях за Турция на полуфинала с Бразилия заради грозната симулация на Ривалдо в групите, когато те пак бяха заедно :roll: Напомни ми просто на това, което стана с нас срещу Италия в САЩ'94 и недадените дузпи от Киню :roll: Аз се стремя да разграничавам доколкото мога политиката от чисто футболните достойнства на отборите, например комунистите от КНДР ми бяха адски симпатични с играта си срещу Бразилия отново в ЮАР ;)
Изображение

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 09 юни 2011 01:51

Румъния и Турция!

Потребителски аватар
Georgiev11
Контакти:

Мнениеот Georgiev11 » 09 юни 2011 02:49

всички който са християни ми са приятни който не са .......................................... ;) в това число и черните
Айде Барса ги изкърти, Сър-а гледа като Бай Тошо на 10 ноември :mrgreen:

Потребителски аватар
benquick
Контакти:

Мнениеот benquick » 09 юни 2011 04:01

1.Швеция-където и да ни хванат все ни мачкат 2.Гърция-не мога да понасям този антифутбол дето практикуват 3.Турция-тях просто няма как да ги харесвам
vaskonti написа:
flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става :mrgreen:

То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия... :)
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си :)

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 09 юни 2011 07:51

benquick написа:1.Швеция-където и да ни хванат все ни мачкат 2.Гърция-не мога да понасям този антифутбол дето практикуват 3.Турция-тях просто няма как да ги харесвам

Шведите освен че ни биеха, ни биеха и с много :evil:

Върни се в “Футбол - Свят”