Димитър Бербатов - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Re: Неистовият срах от Бербатов изхвърли Челси от ШЛ

Мнениеот mertezaker » 13 апр 2011 09:49

Авторът ако може да обясни иронията и злобата изсипана към Бербатов с каква цел е и по какъв повод е?!?!

rumbata_rnb
Контакти:

Re: Димитър Бербатов ФЕН ТЕМА!

Мнениеот rumbata_rnb » 14 апр 2011 21:50

Белбатов е един от най-добрите нападатели в света. Това, че остава понякога на скамейката е част от стила на Фърги. За него всеки мач е отделен еи изисква различна настройка. Затова сър Алекс е велик. То и затова надделява над Венгер, който следва точно определен модел на игра и Фърги му е намерил цаката :)

rumbata_rnb
Контакти:

Re: Димитър Бербатов ФЕН ТЕМА!

Мнениеот rumbata_rnb » 14 апр 2011 21:53

бербатов ще бъде глмайстор на висшата лига :)

Fichango
Контакти:

Мързеливци, Бербатов е брилянтен!

Мнениеот Fichango » 15 апр 2011 10:57

Сънародници на Глейзър от университета в Кънектикът избраха Бербатов в идеалния отбор на английското първенство. Нещо повече – отнесоха се с ирония към всички онези, които го критикуват.

"Журналистите често го критикуват, наричаха елегантния му стил на игра „мързелив”. Аз пък мога да им кажа, че те са мързеливците", коментират в The Daily Campus.

http://bgfootball.com/new.php?id=3903

Потребителски аватар
Л^Геша
Контакти:

Re: Мързеливци, Бербатов е брилянтен!

Мнениеот Л^Геша » 15 апр 2011 11:12

Е то се вижда от небето,че е мързелив!
Факт! Казаха го в България,Германия и Англия...и все пак е добър футболист,НО никога Бербатов няма да бъде както Стоичков за Барселона ...примерно! :)

Потребителски аватар
rbs

Мнениеот rbs » 15 апр 2011 11:40

Не е само добър футболист а Гении...за 5 г в Англия само 1-2 сезона вкара под 20 гола .мн е мързелив и аз искам да съм такъв.Гледайте резултатите му а не каде е играл преди време-само те остават за поколенията.Требва паметник да му вдигнем в БГ а не по форуми да го плюем :geek:
подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 15 апр 2011 11:44

rbs написа:Не е само добър футболист а Гении...за 5 г в Англия само 1-2 сезона вкара под 20 гола .мн е мързелив и аз искам да съм такъв.Гледайте резултатите му а не каде е играл преди време-само те остават за поколенията.Требва паметник да му вдигнем в БГ а не по форуми да го плюем :geek:

да де ама не ме интересува какво остава за поколеянита.. карате ме да харесам стила на даден играч(аз го уважавам) само защото имало резултати.. НЕ! аз имам спомен в галваа си от играта му и мнение за нея.. не ми ахресва стилът му и това е.. какво актое вкарал 20 може и 60 да вкара.. пак няма да ми харесва стилът му... "ама за поколенията".. ама аз кво да напрая за тях! Това е като при Левски и Цска... "важен е резултата" казват ми повечето ЦСКА само той остава в историята.. "важна е играта" казвам аз.. само тя ме радва... а за историята не ме е грижа!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 15 апр 2011 12:12

Бербатов е много добър футболист, но не пасва на стила на Юнайтед. Там залагат на биткаджийски стил с непрекъснато тичане и преса по терена, а Бербатов е идеален за отбор практикуващ техничен стил с много владеене на топката и би бил идеален за отбор като Арсенал и дори Барса, но не и за Юнайтед. Там се мъчи.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

бай-иво
Контакти:

Мнениеот бай-иво » 15 апр 2011 12:14

Който си го може си го може.На него не му е нужно да търчи като гламав по терена,той и на ходом прави чудеса.

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 15 апр 2011 12:27

бай-иво написа:Който си го може си го може.На него не му е нужно да търчи като гламав по терена,той и на ходом прави чудеса.

в съвременният динамичен футбол е важно да "ТЪРЧИШ" по терена и в повечето случаи е добре да не си като "гламав"... това е ЛИЧНОТО МИ МНЕНИЕ
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Върни се в “Футбол - Свят”