Мнениеот TheApostleOfFreedom » 02 яну 2011 02:15
Хм, да, и аз с интерес следя нещата, които се случват в Russland. Странно е, ала парите там са огромни. Помните ли доминацията на Спартак (Москва), та аз вече не помня от кога не са ставали шампиони? Колко ли отбори не се изредиха да се кичат със званието "шампион на Русия", а някои от тях вече затъват. Същото се случва и с Динамо (Киев), нищо че Шахтар винаги са били втория най-добър тийм от Украйна. Даже и в Румъния е така, та Стяуа и Динамо не са помирисвали злато от бая време. Знам ли, изглежда наистина много пари се перат в спорта и във футбола в частност. Сигурен съм, че и у нас няма отбор, който да не е пералня, ала разликата е, че тук не се постигат успехи дори и за параван. Знаете ли, мислил съм си, още преди 12-13 години, когато Литекс не бе станал шампион, беше убиеца в Б групата, а си водеше и другарчето от Тетевен, че ако Гришата бе дал тези пари на ЦСКА, то досега да имаме наистина европейски успехи. Доста вероятно е, че не си е вложил парите там, щото разни паразити щяха да го съсипят, ала... Мога да си помечтая със задна дата.
Дяконе, победихме!Cry! For near the town of Sofia,
Sticks up, I saw, black gallows,
And your only son, Bulgaria,
Hangs on it with a fearful strength.http://www.youtube.com/watch?v=4GC-_1ErAFk - Защото съм
Левскарче!