бTV ще дава Интер-Ман Юнайтед и Реал-Ливърпул

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
LordVOODOO

Re: бTV ще дава Интер-Ман Юнайтед и Реал-Ливърпул

Мнениеот LordVOODOO » 17 фев 2009 00:07

[1948]CSKA написа:нема по-голем смотаняк от тоя LordVOODOO баси тъпото копеле :evil: :evil: sedem_!_dva е прав това е само една игра не война ама ти явно него разбираш това..... :x

Първо не ме обиждай! Най-малкото, че не ме познаваш!
Второ вече дадох примери за войната и футбола, така че си трай, щом си некомпетентен! Ето това имах в предвид за знанията! Ако знаеше поне малко от черната статистика на футбола, изобщо нямаше да се обадиш!
В крайна сметка България е свободна и демократична страна и конституцията ми дава право наречено "свобода на словото". Колкото ти имаш право на глас, също толкова и аз имам. И това, че не ти харесва моето мнение, си е изцяло твой проблем!

П.П.
Philips написа:
Футбол: Един фен убит, четирима ранени при инциденти в Бразилия

16 февруари 2009 | 23:16 | Агенция "Фокус"

Сао Пауло. Един футболен фен бе застрелян, а още четирима тежко ранени при изолирани инциденти в Бразилия, предава „Асошиейтед прес”.
Това се е случило по време на две от дербитата в страната на кафето, съобщава местната полиция.
Преди срещата от поредния кръг на бразилското първенство между Атлетико Минейро и Крузейро 20 годишен запалянко е бил прострелян, а в последствие е починал от раните си в близката болница. Фенът е улучен в гърлото от поддръжници на съперника, на отиване към стадиона на Минейро. В същия инцидент, от заблуден куршум е улучен и още един човек, който обаче е успял да се отърве с минимални наранявания.
В същото време в Сао Пауло фенове на Коринтианс са предизвикали сблъсъци с органите на реда, след равенството на техния тим срещу Сао Пауло на стадион „Морумби”. Повод за инцидента е бил отказът на полицията да пусне запалянковците веднага след края на мача, поради което те започнали да ги „обстрелват” с камъни и подръчни средства. Полицията е използвала сълзотворен газ, за да разпръсне негодуващите, както и за собствена защита. Най – сериозни последствия е имало за тези, които са се опитали да избегнат конфронтацията. Те били буквално стъпкани от своята агитка. „Битката” между органите на реда и недоволните поддръжници на Коринтианс се пренесла и извън стадиона, като дори няколко коли, паркирани в близост до спортното съоръжение били изпочупени. Местните медии съобщават, че ще бъде стартирано разследване, в което ще се вземат предвид най – вече записите на охранителните камери на и извън стадиона. Очакват се множество арести.

Та какво казвахте за войната и убийствата?
Изображение

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 17 фев 2009 00:31

За война м/у Англия и Шотландия заради футбола е смешно да се говори след като напрежението м/у тези две страни е от доста преди да бъде създаден футбола, същото се отнася и за Бразилия и Уругвай и всички други примери, които може да дадеш не са на основата на футбола, а са повлияни от различни диктатури и цели на диктаторите или окупаторите, или каквито са управлявали държавите или пък омразата м/у народите датира от векове, както в случая с Англия и Шотландия. Наистина обаче има доста черни случай, в които агитки биват използвани за политически цели-за преврати и др., но това не значи че можеш да кажеш, че самата игра води до война.
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 17 фев 2009 00:36

Хеле специално за Бразилия - Уругвай финала на световното беше причината да се стигне чак до там! Разбери, че за някои хора футбола е много повече от развлечение, той е религия и най-важното нещо на света и заради тази игра и заради любимият си отбор са готови да убиват! В крайна сметка всеки луд с номера си.
Изображение

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 17 фев 2009 00:40

LordVOODOO написа:Хеле специално за Бразилия - Уругвай финала на световното беше причината да се стигне чак до там! Разбери, че за някои хора футбола е много повече от развлечение, той е религия и най-важното нещо на света и заради тази игра и заради любимият си отбор са готови да убиват! В крайна сметка всеки луд с номера си.

Е това са фанатици, това не са привърженици. Такива според мен нямат място на стадиона, наистина обаче има доста такива хора, което е лошото :(
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 17 фев 2009 00:46

Лошото за нас като българи е, че все повече такива са появяват и по нашите стадиони... :(

Бтв границата м/у любовта и фанатизма не е много голяма, точно както м/у лудостта и гениалността.
Когато обичаш някого или нещо истински, с цялото си сърце си готов на всичко за това нещо или този някого, а в това число влиза и убийство :!:
Изображение

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 17 фев 2009 06:15

LordVOODOO написа:Интер - Юнайтед ще е безкрайно скучен мач!!! И двата отбора ще гледат да не допуснат гол, като сър Фърги ще разчита на това, че реванша ще е в Манчестър, а Мауриньо ще се надява на минимална победа с 1:0 и после Х в реванша! Е какво ще му е интересното на това? Аз тоя мач съм го гледал вече!
Трябваше да дават Челси - Юве да видим как Ювентус щяха да скъсат гащите на ония убитаци от Лондон!

П.П. Дано Интер отсранят Юнайтед, че ми писна да ги гледам тия нещастници! Дано пак да им се взриви самолета и целият им отбор да умре, само Берба има право да оцелее!

БЪРЗО ПСИХЯТЪР,НЕЩАСТНИКЪТ ИМА НУЖДА ОТ СПЕШНА ПОМОЩ!!!!!!Е това мина всякаква граница,да пожелаеш смърта на цял отбор това само луд може да си помисли :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: И нека да не пише за свобода на словото,защото такива като него не заслужават това!!
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 17 фев 2009 10:23

Аве ей боклук, ти ли ще ми казваш от какво имам нужда?! Скрий се в бърлогата си, от която изпълза, а ако се мислиш за много силен и вилен ела да те видим колко струваш, обещавам ти минимум 3 месеца престой в "Пирогов"!
Нещастник ще казваш на оня лигльо - баща ти, а ти си един гаден паразит ! Имам пълното право да желая смъртта на когото си поискам, в това число и твоята! А твоята ще е много по-лесно изпълнима, така че си мери приказките!
Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”