Задава се куцо световно

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Задава се куцо световно

Мнениеот megan fox » 07 юни 2010 19:21

niki87 написа:
megan fox написа:Ми хвани се на бас с мен тогава! Очевидно смяташ, че Германия ще стане световен шампион, а аз съм на противното мнение... нека се обзаложим на примерно 100 лева? Иначе си голословен! ;)

Къде казвам,че Германия ще стане Световен шампион?...Аз съм фен на отбора и се надявам да спечелят 4-тата световна титла,не казвам,че ще го направят ;)

Ми тогава какво се пънеш цяла седмица да ги защитаваш?! Ти самият не си уверен, че могат да станат световни шампиони, но иначе ако те слуша човек направо да им дават трофея от сега... Осъзнай се малко! ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 07 юни 2010 19:25

Осъзнал съм се напълно ;) Много ясно,че ще ги защитавам.Смешно е някой,който не ги е гледал и 1 път да дава оценки,и да прави глупави коментари.На теб явно ти става навик да подценяваш другите отбори и да надценяваш своя собствен.Нищо чудно резултатът да е същитят,какъвто беше и на клубно ниво :roll:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 07 юни 2010 19:34

niki87 написа:Осъзнал съм се напълно ;) Много ясно,че ще ги защитавам.Смешно е някой,който не ги е гледал и 1 път да дава оценки,и да прави глупави коментари.На теб явно ти става навик да подценяваш другите отбори и да надценяваш своя собствен.Нищо чудно резултатът да е същитят,какъвто беше и на клубно ниво :roll:

Ми моят национален отбор даже няма да играе на световното! Така че няма как да надценявам България или да подценявам другиго! ;)

И това, че не съм гледал последните контроли на швабите не означава, че не съм гледал нито един техен мач!

Айде понеже си им гледал всичките контроли... кажи ми кой им беше най-силният съперник? Имаше ли поне един отбор, който да е от най-добрите в света, и който да е считан за един от фаворитите на световното?!

Лесно е срещу слабаците, ама за да станеш световен шампион трябва да се изправиш срещу най-добрите! Схемата на турнира така е направена, че не може да се получи поток със слабаци и поток с фаворити. ;)

А колкото до пристрастията и прогнозите ми в клубният футбол... доколкото се сещам твоята прогноза също беше толкова вярна, колкото и моята!!! :twisted: :twisted: :twisted: Нито Барса защити трофея си в ШЛ, нито Байерн го спечелиха, така че и твоите прогнози не са вярни! ;)

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 07 юни 2010 19:40

Не се измъквай :lol: ...Не аз,а ти обясняваше цяла година как Барса ще спечели ШЛ без проблем :twisted: ...Честно казано нямам желание за глупави спорове в момента,да ги оставим за Световното :twisted: ... ;)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 07 юни 2010 19:42

Ако за теб да кажеш истината е измъкване.... ОК измъквам се!

И наистина може да спрем да спорим.., световното започва след няколко дни и ще стане ясно кой крив, кой прав. ;)

П.П. И все пак ще се радвам да ме просветлиш кой е най-силният съперник на Германия в изминалите контроли. ;)

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 07 юни 2010 19:54

Не се карайте за глупости люде! :lol: Отдалечавате се от темата. Световното няма да е куцо по никакъв начин. Колкото до БНТ... да хубаво е, че ще се хваща навсякъде и от всички и съм за! Като се замисля най-добре е и родното първенство както и по-интересните мачове от ШЛ и ЛЕ, да не говорим за Европейско, да се предават по БНТ. Проблемът идва от капацитета на самата телевизия и качеството на персонала. Но какво да се прави, световното без смешките на коментаторите няма да е същото. Свикнъл съм с това, израстнал съм с това и откривам чар дори и в тези детайли :) Радвайте се и на това... защото се сещам за една скорошна тема с носталгия по отминали времена и режими иии... просто да кажем, че хората в Северна корея и по националната няма да го гледат :| Таа мисълта ми е, насладете се напълно на световното и на футбола като цяло, все пак веднъж на четири години е... а и знае ли човек... може и да е последното, може и да не е :lol:
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 07 юни 2010 20:41

Който говори против БНТ ,само доказва факта че не разбира от нищо и се влияе от хорските мнение и няма собствено такова.Куцо световно ама не ,както виждате един по един се връщат Дрогба,Форлан и т.н . това е трик с който да се заблудят другите отбори.Междудругото темата е взета от 7 дни спорт :)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

white heart
Контакти:

Мнениеот white heart » 07 юни 2010 21:18

Наистина е много жалко, че толкова звезди отпаднаха точно преди началото на световното, но поне се радвам , че Англия за пореден път няма да премине груповата фаза и ще гледам любимия си вратар-Раис Мболи! :)

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 07 юни 2010 22:11

storm написа:Който говори против БНТ ,само доказва факта че не разбира от нищо и се влияе от хорските мнение и няма собствено такова.Куцо световно ама не ,както виждате един по един се връщат Дрогба,Форлан и т.н . това е трик с който да се заблудят другите отбори.Междудругото темата е взета от 7 дни спорт :)

Добре,защо да не се говори против по адрес на БНТ?Ще дава Световното,това е супер и единствено мачовете които ги дават там,са в състояние,да превключа дистанционното и да гледам БНТ.Иначе за БНТ,тези мачове които дават там,са единственото ми положително мнение за нея.И то без коментарите,на измислените индивиди,които се водят коментатори.
Само Черно море.

Потребителски аватар
Gunners
Контакти:

Мнениеот Gunners » 07 юни 2010 22:19

Квото и да е това световно ще се гледа всеки мач както на всяко друго. Нормално е да има толкова контузии след като отборите не се спряха да си организират куп глупави контролни срещи един м/у друг преди старта.

Пък и на всяко световно винаги има големи имена които по една или друга причина го пропускат.
Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”