http://www.sportal.bg/news.php?news=237078
А относно Ники Михайлов ... аз лично много ще се радвам да му гледам изцепките

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Бижутера написа:какви изцепки бре? шампион е на холандия...
f140 написа:една тема за българската спортна журналистика...
За съжаление цъкнах върху линка със заглавието посочено по-горе и пред мен ненадейно изскочи "остроумната" физиономия на ники михайлов. Нямам думи (или поне не цензурни) да опиша чувството което породи у мен тази снимка и факта, че бях "прецакан" да цъкна върхо този линк. Личното за мен подобни техники са хитър трик на някои смехотворни жълти вестници да припечелят още 50ст. Но това което ме интересува е ..какво мислите вие...и смятате ли, че уважаващ себе си спортен сайт (не жълт ежедневник) повече печели или повече губи от факта че 1000 повече души ще цъкнат върху линк с подобно заглавие, но след това ще им иде да не влизат никога повече в този сайт?
Бижутера написа:факт е, че заглавието абсолютно отговаря на истината...кво се бунтувате не знам
viroglav написа:Ники Михайлов работи в шампиона на Холандия - факт ... Не е ясна обаче длъжноста му. Може и хигиенист да е , може и обувките да лъска. По професия е вратар , поне според баща му ... А може и за шофьор на клубния автобус да са го взели , все пак е син на легендарния вратар на европейския гранд Рединг ... или пък , когато ни се падне да играем квалификация с националния тим на Холандия , шефа на БФС вече - Борислав Михайлов издава заповед - нагъзете се ... В Ливърпул никой не го беше чувал , но офертата за привличането му и вписването във визитката му , че е бил футболист на Ливърпул ще струва на България много ... Ето затова май Бербо си тръгна от националния.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта