ПИШЕТЕ ГРАМОТНО!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Morqk
Контакти:

ПИШЕТЕ ГРАМОТНО!!!

Мнениеот Morqk » 21 ное 2008 16:17

Знам, че ще звуча като някой пенсионер и консервативен човечец, но мисля че никак не е лошо да се спазват поне някакви елементарни правописни правила в този форим. Дразнещо е да четеш думи като "ПАРВЕНСТВО", СПАРТАКЛИЙ, и т.н. Това са сериозни неща, които си личи, че не са печатни грешки. Моля ви, внимавайте когато пишете - защото езикът ни заприличва на футбола ни - без правила и под всякаква критика!
ЗАПЕЕЕЕЕЕЙ ЗА МОРЯЦИТЕ!

blue_ power1
Контакти:

Re: ПИШЕТЕ ГРАМОТНО!!!

Мнениеот blue_ power1 » 21 ное 2008 16:32

Абсолютно съгласен,моряче,много пъти съм призовавал феновете поне в този форум да се пише на кирилица,но много хора не ебават да го правят.Нашият език си е супер,да не говорим пък колко е богат на думи и словосъчетания.Нека всички да си уважаваме езика,нали сме си Българи все пак....

Потребителски аватар
ultrasloko
Контакти:

Мнениеот ultrasloko » 21 ное 2008 17:03

Morqk написа:Знам, че ще звуча като някой пенсионер и консервативен човечец, но мисля че никак не е лошо да се спазват поне някакви елементарни правописни правила в този форим. Дразнещо е да четеш думи като "ПАРВЕНСТВО", СПАРТАКЛИЙ, и т.н. Това са сериозни неща, които си личи, че не са печатни грешки. Моля ви, внимавайте когато пишете - защото езикът ни заприличва на футбола ни - без правила и под всякаква критика!

първо преди "че" в първото ти изрчение се слага запетайка и второ се пише форум не форим.Първо ти се научи да пишеш и тогава прави забележки на другите варненско селяче! ;)
ЛОКО НАПРЕД НИЕ СМЕ С ТЕБ!!!

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 21 ное 2008 18:10

blue_ power1 написа:Абсолютно съгласен,моряче,много пъти съм призовавал феновете поне в този форум да се пише на кирилица,но много хора не ебават да го правят.Нашият език си е супер,да не говорим пък колко е богат на думи и словосъчетания.Нека всички да си уважаваме езика,нали сме си Българи все пак....

ИЗВИНЯВАМ СЕ МОЖЕ БИ АЗ ЛИЧНО ДОПУСКАМ НАЙ МНОГО ГРЕШКИ!! ПО ЛОШОТО СА ЦИНИЗМИТЕ :oops: :oops: :oops: :oops: ПИША ОТ ЕДИН МЕСЕЦ ХА ХА ХА ХА :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 21 ное 2008 18:16

ultrasloko написа:
Morqk написа:Знам, че ще звуча като някой пенсионер и консервативен човечец, но мисля че никак не е лошо да се спазват поне някакви елементарни правописни правила в този форим. Дразнещо е да четеш думи като "ПАРВЕНСТВО", СПАРТАКЛИЙ, и т.н. Това са сериозни неща, които си личи, че не са печатни грешки. Моля ви, внимавайте когато пишете - защото езикът ни заприличва на футбола ни - без правила и под всякаква критика!

първо преди "че" в първото ти изрчение се слага запетайка и второ се пише форум не форим.Първо ти се научи да пишеш и тогава прави забележки на другите варненско селяче! ;)

Ей Софийски сленядур,като ти правят забележка си вземи поука :evil: Селянка е майка ти буфер нещастен,недей да обиждаш Варна ,ами си погледни състоянието на селото(кой знае от къде идваш лайнярин). Ако ще осираш темата не се обаждай :evil: От такива нещастници като тебе сме на това ниво. Да не мислиш,че твоите писания нямат грешки :D

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 22 ное 2008 01:49

MORSKI написа:
ultrasloko написа:

Ей Софийски сленядур,като ти правят забележка си вземи поука :evil: Селянка е майка ти буфер нещастен,недей да обиждаш Варна ,ами си погледни състоянието на селото(кой знае от къде идваш лайнярин). Ако ще осираш темата не се обаждай :evil: От такива нещастници като тебе сме на това ниво. Да не мислиш,че твоите писания нямат грешки :D

София е станала такава, каквато я описваш от тези, които са си внесли селташкия си манталитет и маниери - от провинциите, където си плащат данъците, докато цапат Столицата ни с буклуци, с маниери и най-вече, с насаждането на нахалство, наглост и простотия, присъща най-вече на регионално ниво.
Иначе съм съгласен с теб и подкрепям тезата, че не е зле, поне на някакво елементарно ниво, да се изписват тезите във форумите, а и на всякъде, грамостно и издържано, най-малко от уважение, към собствената си личност!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Мнениеот athom » 22 ное 2008 02:53

Хе...то какво би било добре, как би било по-хубаво...

А е ОЧЕВАДНО, че този форум има нужда от поне 3-4 не строги ами направо зли модератора.
Да раздадат всеки един от тях по 10ина 15 бана още на първата тема с псувните и да видим как ще се пооправи форума. ;-)
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

Върни се в “Футбол - България”