Треньорите в България !

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Треньорите в България !

Мнениеот Blue_Lion » 17 окт 2008 11:35

Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков направи признание, че не е гледал мача в Тбилиси, защото му било ясно какво ще стане. Освен че сигурно е първият човек с такъв пост във футбола, който не гледа важен двубой на своите подопечни, кметът на Сливен даде база за куп размишления.

„Изобщо не гледах мача с Грузия, беше ми ясно какво ще стане в Тбилиси. Жалко е за българския футбол. Не искам да наливам масло в огъня. Въпросът сега е да се вземат правилните решения, за да дадем и правилна посока за развитие на нашия футбол. Имам предвид и предстоящият конгрес на БФС", заяви Лечков.
Според него Пламен Марков не е човекът, който трябва да се обвинява.

„Аз го казах вече няколко пъти. На националите все някой им е виновен - преди бяха Херо, Стоичков, сега Пламен Марков. Явно причината не е в тях. Но наистина предпочитам да не наливам повече масло в огъня и да се вдига напрежението", каза заместникът на Борислав Михайлов.

Прав е,затова че само хленчат,правят сметки а нищо не вършат ! Тук според мен идва треньора,който трябва да си тежи на мястото и да каже : "Или мълчиш и правиш това което ти казвам т.е. да ИГРАЕШ,или хващай пътя !" Без значение от имена !

Селекционерът на България Пламен Марков е големият виновник за провала на "трикольорите". Това смятат от БФС и всички са обединени в желанието си да разкарат специалиста. И четирите родни спортни ежедневника излизат със заглавия за очаквана оставка на треньора, като подчертават невъзможността на Марков да изгради благоприятен климат в националния отбор, който да е основа на бъдеще успехи.

Самият селекционер загатна, че напролет може и да не води "лъвовете", като си остави вратичка и за напускане по собствено желание. Основен фаворит за поста селекционер на България е на първо място високоплатен чужденец, а след това идват родните специалисти Станимир Стоилов, Едуард Ераносян и Димитър Димитров - Херо.

Ше се сетят - ама късно ! Да не забравят,че именно те го назначиха и те също имат вина за положението на БГ национален отбор ! Марков не става за теньор ! Толкова е страхлив,милия че чак жал да ти стане ! Добре поне са се усетили да сложат на първо място в хората който издирват за треньор,чужд специалист ! Дай боже да намерят някой който се навие да е при нас ! Отностно БГ вариантите - Мъри е най-добрия БГ треньор в момента,но за националния не става,защото не може да накара ония манекени (с някой изключения) да играят ! Ераносян и Херо ептен не стават ! Както виждам аз нещата,си трябва да дойдат западни специалисти и да обучат нашите треньори,защото да си треньор не значи само да казваш "ти прави това-ти онова!" Това е ясно,макар че нашите и в тактически аспект са много назад ! Трябват си западни специалисти,защото трябва да научат нашите тренери как се вътворява ред и дисциплина в един отбор и да имат респекта на играчите ! Който не му се играе,без значение Бербатов или някой друг - ВЪН ! Също така,няма да е зле някой да почне да налива пари във футбола ни !
Изображение

Потребителски аватар
Red Army
Контакти:

Re: Треньорите в България !

Мнениеот Red Army » 17 окт 2008 11:58

Те хубо се сетиха е като загубихме вече шансове да се класираме.Баси и управниците.Но по-добре късно откокото никога,само че работата е такава че няма да докарат изявен специалист а ще сложат поредната кукла.

nikolay_
Контакти:

Мнениеот nikolay_ » 17 окт 2008 12:08

Хора защо прикавате, че сме си изгубили шансовете. Все още имаме възможност да играеме баражи. Божинов ще се върне дано успее да влезе във форма, Марто ще се възстанови, ще се сетят най - накрая да не пускат Чавдара. Идват мачове с ейре нищо не пречи да победим.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 17 окт 2008 12:13

Не бе,аз не съм казвал,че нямаме шансове ! Работата е там,че все се чака да опре ножа до кокала ! ЗАЩО ?! Има много време до следващия ни мач да се помисли кой ще е треньор на националите и да се направи план за развитие на Българския футбол като цяло !
Изображение

Потребителски аватар
popaj
Контакти:

Мнениеот popaj » 17 окт 2008 12:16

ЛЕЧКОВ ПАК Е В РОЛЯТЯ СИ НА ПЕЧЕН МРЪСНИК.КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ СКРИЕ,НО ТОЙ СЕ ЦЕЛИ ОЩЕ ПО-ВИСОКО.СЕГА МАЙ ИСКА ДА Е ПРЕЗИДЕНТ НА БФС.МАРКОВ И СТОИЧКОВ НЕ БИЛИ ВИНОВНИ....АМИ ТЕ И ДВАМАТА СА ДОКАЗАНО НЕКАДЪРНИ ТРЕНЬОРИ!МАРКОВ ПРОСТО НЕ МОЖЕ,А ИЦО Е ЛУД ЗА ВЪРЗВАНЕ.СЕГА БЕРБАТОВ,ПЕТРОВИТЕ И БЕН ЛАДЕН СА ИМ ВИНОВНИ.ДА ИДВА ВАЛЬО МИХОВ И ДА ОПРАВИ НЕЩАТА.ТОЙ ИЗГЛЕЖДА ЗНАЕ КАК.ЩЕ ПУСНА ТЕМА ,ЧЕ МИ ПИСНА !

Goshko
Контакти:

Мнениеот Goshko » 17 окт 2008 12:16

еми дано накрая да вземат чужденец няма да забравя Ван Гаал преди да поеме Русия беше вариант за България и искаше по 20 000хил. на месец от които половината щеше да дава на детски домове за сираци. И кво класира Русия на евро 2008 и стигна до полуфинал. и ако това не беше добър избор незнам. ама не мн пари искал е за 5лв. ли да бачка.

Според мене и Лео Бенхакер е перфектния вариант а има още доста не може грузия да е с Ектур Купър, ЕЙРЕ с Трапатони, Италия с Липи, само ние с пацо малкия стратег незнам просто.....

Goshko
Контакти:

Мнениеот Goshko » 17 окт 2008 12:18

Blue_Lion написа:Не бе,аз не съм казвал,че нямаме шансове ! Работата е там,че все се чака да опре ножа до кокала ! ЗАЩО ?! Има много време до следващия ни мач да се помисли кой ще е треньор на националите и да се направи план за развитие на Българския футбол като цяло !

бате ае няма нужда да опира ножа до "Кокала" че вече ме е срам да си гледам Левски. там нали опряхме до "Кокала" :D :D :D :D :D :D :D :D

Върни се в “Футбол - България”