В мача с Локо(ПД) беше отменен редовен гол на Левски, след като топката рикушира в играч на Локо(ПД) и попадна в непокрития Кристовао Рамос-по всички правила щом играч на противника е играл последен с топката това НЕ е засдада. Казвам тези неща не за да оправдавам играчите, но не ми се ще тези съдийски грешки в наша вреда да продължават
Съдиите ощетиха Левски срещу Ботев и Локо
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
СИНЯ_ИМПЕРИЯ
Съдиите ощетиха Левски срещу Ботев и Локо
Далеч съм от мисълта да оправдавам слабата игра на "сините" футболисти НО: В мача с Ботев съдията повлия на резултата.Картонът на Гари Родригес беше доста пресилен-всички видяхме че нямаше удар,а имаше симулация на Минев.По същият критерий,спокойно можеше да бъде изгонен и Галчев примерно, който хвана Гари за фланелката и почна да го дърпа и обижда.Освен това не беше отсъдена чиста дузпа за Левски, а вместо това съдията даде авантаж?!?
В мача с Локо(ПД) беше отменен редовен гол на Левски, след като топката рикушира в играч на Локо(ПД) и попадна в непокрития Кристовао Рамос-по всички правила щом играч на противника е играл последен с топката това НЕ е засдада. Казвам тези неща не за да оправдавам играчите, но не ми се ще тези съдийски грешки в наша вреда да продължават
-
Levskar_forever
Re: Съдиите ощетиха Левски срещу Ботев и Локо
В мача с "Ботев" Пловдив мисля, че Минев и Родригес заслужаваха еднакво наказание. Също мисля, че съдията ощети "Левски" с решението си. В мача Лудогорец-Слован имаше подобна ситуация с Данчо Минев. Съдията дойде, извади жълт картон и без да определя кой крив, кой прав го показа и на двамата. Защото единият бутнал другия, другият пък пада умиращ от повей на вятъра. Невъздържаното поведение и симулацииите са еднакво вредни.
[center]
[/center]
[/center]Re: Съдиите ощетиха Левски срещу Ботев и Локо
СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Далеч съм от мисълта да оправдавам слабата игра на "сините" футболисти НО: В мача с Ботев съдията повлия на резултата.Картонът на Гари Родригес беше доста пресилен-всички видяхме че нямаше удар,а имаше симулация на Минев.По същият критерий,спокойно можеше да бъде изгонен и Галчев примерно, който хвана Гари за фланелката и почна да го дърпа и обижда.Освен това не беше отсъдена чиста дузпа за Левски, а вместо това съдията даде авантаж?!?
Ясно ти е правилото за засада
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]
Ти си болен. Просто за вас спасение няма. Как може да слизате по-надолу и по-надолу... свръх идиотизъм.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]
И в двата мача бяхме ощетени, червения картон за Родригез и "засадата" на Рамос! Иначе пак синьото БФС ни помага...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- kikooo1912
- Контакти:
Вечно ощетените...
Сега чакаме и червените им приятелки да почнат да се оплакват от съдии и от Световното положение.
Сега чакаме и червените им приятелки да почнат да се оплакват от съдии и от Световното положение.
kikooo1912 написа::lol:Голям си много
![]()
![]()
И аз си мисля, че щом не е в нок даун няма картон
![]()
![]()
Предлагам да се въведе броене като в бокса, ако се изправи до 10 картон няма
![]()
проблем с това че сме паднали от Ботев, няма но да говориш за нокаут при положение че Минев саимулира е смешно и трагично, Гари е тъпак че се хвана и заслужи червен картон , защото докосна Минев а не щото го удари, а Минев също беше за червен картон факт
- ZinedineZidane
- Контакти:
Някои фенове са заровени под дъното, но копаят още надолу. Мирувайте си и не се излагайте като кифладжии.
За мача с Локо нямам толкова наблюдения, но за първия кръг имам. По отношение на червения картон на Родригес е достатъчно дори само посягането, за да бъде изгонен. Както каза и колегата по-горе, това не е бокс и не е необходимо да има нокдаун за ЧК. И понеже сте мнооого ощетени, що не пишете за безумието на Рамос в началото на мача, което беше за два червени картона? Или щом е в полза на Левски, всичко е нормално и честно!
За мача с Локо нямам толкова наблюдения, но за първия кръг имам. По отношение на червения картон на Родригес е достатъчно дори само посягането, за да бъде изгонен. Както каза и колегата по-горе, това не е бокс и не е необходимо да има нокдаун за ЧК. И понеже сте мнооого ощетени, що не пишете за безумието на Рамос в началото на мача, което беше за два червени картона? Или щом е в полза на Левски, всичко е нормално и честно!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Върни се в “Футбол - България”