Георги Йорданов

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Re: Георги Йорданов

Мнениеот DrAvalanche » 17 дек 2015 22:55

peliforewer написа:Най-гадното в поведението на Г.Йорданов е че той освен футболен съдия е и служител в БФС,заради това би трябвало да е двойно по-отговорен за работата си..

Не е вярно, не е служител в БФС. Но тук всички пенкилери сте невероятни капацитети и разбирате и знаете ... нищо
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Графът
Контакти:

Мнениеот Графът » 17 дек 2015 22:56

не, а трябва ли? помня един мач през есента на 2012, когато таско ни отряза главата в пловдив пред 15 хил души срещу лудогорец.
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 дек 2015 22:57

angelco77 написа:
W84me написа:
angelco77 написа:
W84me написа:Ето ме! Грешката му е непоказани 2 жълти картона! На Гаджев и Бедоя! Точка на спора, приеми, че съдийската комисия наказа Йорданов под натиск!

Да следваме логиката.При жълт картон на Бедоя същия дали щеше извърши нарушение в вратарското поле на Литекс?НЕ,нали?И не ми казвай че нарушение няма,нарушение има!Не гледайте краката,а рамото на Бедоя къде се намира!

пп.Не мога да намеря снимката,която колега постна.

Барометър за "ненарушението" срещу Баривиера е самият той. Не спори за нарушение, а продължава играта. Когато и двата отбора не искат фал, няма как да го свириш.

Понеже си футболен съдия(нали така)виж какво пише тука:
Правила на играта 2014/2015 Издадено от
Международна федерация на футболните асоциации (ФИФА)
ФИФА щрасе 20, 8044 Цюрих, Швейцария

Правило 12

Когато вратарят държи топката в ръцете си, той не може да бъде атакуван от противник

Нарушения извършени срещу вратаря:

Възпрепятстването на вратаря от противников състезател да се освободи от топката представлява нарушение

Състезателите трябва да бъдат наказвани за опасна игра, ако ритнат или направят опит да ритнат топката в момента, в кой
то вратарят се освобождава от нея!

Истината,пич,е че Г.Йорданов се оля(не мога да кажа дали е ''случайно'')вие го защитавате,а СК комисия го изрита от футболното съдийство,защото не е свирил по правилата!

Жалкото е, че такива като теб определят наказанията и тълкуват правилата на играта, както си поискат.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 дек 2015 22:59

THE G.A.M.E написа:Киро Г. ревна преди два дена, че Г. Йорданов е престъпник... И наказанието не закъсня.
И то въпреки, че някои бивши рефери ( които откровено мразят Левски ) ... Подкрепиха почти всички решения на Йорданов.

Но къде ти, явно Киро Г. разбира повече от бивши рефери ( някои от тях свирили и в евротурнирите )

P.S.

Продължавам да си чекам положението на Минев, да ми се покаже подобно от друг мач в Европа, в който такова побутване да е наказано с ч.к.
Ест. че няма как да се намери подобно, защото няма рефер в света, който би дал ч.к. за подобно действие, независимо какво казват правилниците. 8-)

Не бе, питай Ангелчо, той ги разбира нещата. Съдийската комисия е чиста, като сълза, там са от майка Тереза нагоре!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Dog
Контакти:

Мнениеот Dog » 17 дек 2015 23:00

Не знам какво правило 12 цитирате , но Баривиера пусна топката и я хвана в последния момент пред атакуващият Бедоя, не се правете на специалисти, когато сте слепи за очевадното .

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 17 дек 2015 23:04

DrAvalanche написа:
peliforewer написа:Най-гадното в поведението на Г.Йорданов е че той освен футболен съдия е и служител в БФС,заради това би трябвало да е двойно по-отговорен за работата си..

Не е вярно, не е служител в БФС. Но тук всички пенкилери сте невероятни капацитети и разбирате и знаете ... нищо

Обществена тайна е, че реферът е финансово зависим от президента на БФС Борислав Михайлов, съобщава "7 дни спорт".

Йорданов е личен ковчежник на Боби. Той се издигна до такъв, след като спаси от фалит зърнените му инвестиции, при това в родния град на съдията - Габрово http://topsport.ibox.bg/news/id_2077138463
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 17 дек 2015 23:06

peliforewer написа:
DrAvalanche написа:

Обществена тайна е, че реферът е финансово зависим от президента на БФС Борислав Михайлов, съобщава "7 дни спорт".

Йорданов е личен ковчежник на Боби. Той се издигна до такъв, след като спаси от фалит зърнените му инвестиции, при това в родния град на съдията - Габрово http://topsport.ibox.bg/news/id_2077138463

Достоверен източник си цитирал. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Но дори там не пише, че Георги Йорданов е служител на БФС. Олекваш шматарок
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Georgiterter
Контакти:

Мнениеот Georgiterter » 17 дек 2015 23:14

Графе помня го този мач и аз тогава се чудих защо не изкарахте отбора

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 17 дек 2015 23:27

Мистри написа:
delqnski47 написа:
Георг написа:1.На мача в Ловеч засадата е отчайващо явна и за професионален съдия няма извинение!Действието определено повлия на резултата.Ловеч посмъртно нямаше да могат да върнат гола!
2.За мача в София .Ако се дискутира ситуацията Минев-Асприля моля дайте един единствен пример за червен картон в такава ситуация?!Също ако може един пример в който не се отсъжда директно червен в двете ситуации срещу Бедоя?!Мислете тъпи пикльовци!
Независимо, че Г.Йорданов многократно ни е рязал главите и е последния който може да бъде обвинен ,че подпира Левски,не виждам какво трябваше по-различно да направи за да е обективен?!

Литекс имат(или поне все още имат...) достатъчно добри играчи,та да успеят да връщат резултати.Плюс тва Левски игра в Ловеч...там победа за Купа май не имал досега...
В тоя мач те са си виновни.Един силен отбор не може да разчита на 1 гол в 6 мача.А и всички видяхме компенсацията малко по късно с дузпата.

Прав си.
Един силен отбор не може да разчита на 1 гол в ...найсе мача.Литекс вкараха ли в редовното време?
Вие колко гола имахте пролетта на 2015? :roll:

Вкараха ви тройка в продължението с 10 човека за КБ.На тоя мач пак ви вкараха с 10 човека.А те до колкото знам последните 5-6 мача имат по добра успеваемост.А ние па кво общо имаме и кой е казъл,че сме били сила тогава?При нас тогава положението беше апокалиптично от всеки етаж на отбора.Футболистите бяха най малко виновни.Ма тва не е темата на разговор.Смятам,че Литекс и Лудогорец в момента са в най-добра форма в А група.Съдийството беше слабо и в двата ви мача с тях,като във втория просто имахте късмет съдийската некадърност да е с една идея във ваша полза.Във вашия мач трябваше да има жълти картони за Гаджев,Минев,Бедоя и Йонсен.Третият не знам как успя да се измъкне като най-откровено си реши да търси саморазправа с четвъртия,а тва е за наказание, независимо че Йонсен започна пръв.Ако Бедоя не беше тръгнал така провокативно при ''второто бутане'' - ок.Тогава съм съгласен да има червен.Ама в случая за мене имаме 2 жълти.Самото поведение на вашия за мене не е правилно(или по скоро не е по правилата,а не че не е правилно.Много хора сигурно щяха да постъпят по същия начин).Но си изигра ситуацията перфектно.Ето гледай само как погледна към съдията и тръгна умишлено към Йонсен и след тва се трупяса.Сигурно и аз щях да се вържа в тая ситуация,така че донякъде оправдавам съдията.В общи линии не може да се каже категорично какво е най добре да се вземе тук като решение,всеки си има мнение.Аз тва ти го говоря кат страничен наблюдател.Мислиш ли че ми е в интерес кой щял да бие и кой не?В мач в А група?
Ето вторият червен картон си беше чист отвсякъде.Оня негер от Литекс не знам защо реши да убива Бедоя е наказателното поле,но за мене по тъп футболист от тоя няма в България.Вече за дузпата не съм много убеден какво се случи с вратаря.На разни мижави размазани кадри аз оценка не давам.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 18 дек 2015 00:01

На този съдия му таковаха майката заради един спорен жълт/червен картон на Минев...Ебати банановата република....
В Италия и Испания, трябва след всеки кръг по 3-ма съдии да напускат футбола завинаги...

Върни се в “Футбол - България”