Четвърфиналистите за Купата

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Демба_Ба
Контакти:

Re: Четвърфиналистите за Купата

Мнениеот Демба_Ба » 29 окт 2015 17:52

Единствените варианти при които Левски може да отпадне са гостувания във Варна или Ловеч.Остналите отбори си ги отстраняваме без проблем,без значение къде е мача.Що се отнася до червените-те са ни абонати за Купата,в последните 26 години никога не са ни отстранявали в този турнир,единствената им победа в тоя период е на финал през 1997 година.Освен това без Стойчо Младенов ЦСКА никога ...или поне много рядко ни е създавал проблеми,така че ще минем през тях като валяк,ник'ъв проблем :D...Мисля обаче ,имам предчувствие че ще гостуваме в Горна ;)

Потребителски аватар
СиняВарна
Контакти:

Мнениеот СиняВарна » 29 окт 2015 17:55

Teo написа:Не съществува отбор в България които да може да ни победи на Армията в момента!

Дори Монтана да ви хване от 10 мача поне 5 ще бие... Много си повярвахте :)
"Кажи им, че има една страна България, и в тази страна България има един отбор Левски, може и да не са чували за него, в този отбор съм се родил и в този отбор ще умра"

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 29 окт 2015 17:56

СиняВарна написа:много ме радват червените как си вярват, че който и да излезе срещу тях ще го бият :) това, че мачкате в селските групи не означава, че сте много силни :) имате приличен отбор за А, в таблицата бихте били малко след Ботев и Локо... но ще е оспорвано :) А колкото до мача ви с Левски... ще дойде, не се притеснявайте, ще играем с вас на 1/2 финал ако имате късмет и тогава ще ви се схванат задниците :D :) ;)

За вас единствения шанс в които да ни биете, ако са двама мача... за това ви теглим на 1/4 финалите и ви изхвърляме от турнира! :idea:
@ В един мач нямате никакъв шанс срещу нас! Нашите лъвове ще го изнесат само на характер и воля тоя мач!

Потребителски аватар
СиняВарна
Контакти:

Мнениеот СиняВарна » 29 окт 2015 17:58

Teo написа:
СиняВарна написа:много ме радват червените как си вярват, че който и да излезе срещу тях ще го бият :) това, че мачкате в селските групи не означава, че сте много силни :) имате приличен отбор за А, в таблицата бихте били малко след Ботев и Локо... но ще е оспорвано :) А колкото до мача ви с Левски... ще дойде, не се притеснявайте, ще играем с вас на 1/2 финал ако имате късмет и тогава ще ви се схванат задниците :D :) ;)

За вас единствения шанс в които да ни биете, ако са двама мача... за това ви теглим на 1/4 финалите и ви изхвърляме от турнира! :idea:
@ В един мач нямате никакъв шанс срещу нас! Нашите лъвове ще го изнесат само на характер и воля тоя мач!

Радвам се, че си толкова надъхан :) пожелавам си ви попринцип на финал, но се съмнявам да стигнете до там :) щом искаш, нека да е 1/4 финал :) а вашите лъвове са си просто едни котенца...
"Кажи им, че има една страна България, и в тази страна България има един отбор Левски, може и да не са чували за него, в този отбор съм се родил и в този отбор ще умра"

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 29 окт 2015 18:02

russia написа:ЦСКА няма отбор, който да се противопостави успешно на който и да е от продължаващите отбори от "А" група. Това, че стигнахме до тук си беше просто късмет при жребия. Пък и не купата е целта ни. ;)

Аз не съм съгласен че няма отбор. Созопол, ЛокоГО, Монтана че Черно море и Берое са преодолими. Ние сме много слаби в момента, а и с Хубчев няма как да е по-различно.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 29 окт 2015 18:06

greenlandia написа:
russia написа:ЦСКА няма отбор, който да се противопостави успешно на който и да е от продължаващите отбори от "А" група. Това, че стигнахме до тук си беше просто късмет при жребия. Пък и не купата е целта ни. ;)

Аз не съм съгласен че няма отбор. Созопол, ЛокоГО, Монтана че Черно море и Берое са преодолими. Ние сме много слаби в момента, а и с Хубчев няма как да е по-различно.

С тези отбори зависи къде е мача... единственото тежко гостуване за всички ще остане в Горна Оряховица и Тича... при късмет в жребия Локо ГО може спокойно да отиде на 1/2 финал.
@ Така са я направили Купата в момента, че с малко късмет се стига до 1/2... фактора един мач и да си вкъщи на стадиона тежи много!

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 29 окт 2015 18:13

Аз смятам, че оттук нататък следват тежки мачове. Едва ли някой отбор ще успее да бие на ходом.
Който подцени противника си, ще страда.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 29 окт 2015 18:14

Явно последният 1/4 финалист ще е Берое. 3:1 - трудно ще обърнат мача Банскалии.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 29 окт 2015 18:16

Слабите отбори, особено аматьорите играят като за последно във важни мачове и срещу отбори като Левски. Така че, не трябва да се подценява аматьорският отбор ЦСКА. За тях купата на България е като ШЛ, все пак идват от В група.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 29 окт 2015 18:18

Eminem написа:Слабите отбори, особено аматьорите играят като за последно във важни мачове и срещу отбори като Левски. Така че, не трябва да се подценява аматьорският отбор ЦСКА. За тях купата на България е като ШЛ, все пак идват от В група.

Вашия треньор няма да позволи отпускане, споко. Както и Ицо Янев... но не те играят на терена, нали?
@ Ние излизаме с мисъл за победа, както във всеки един друг мач! Мотивацията момчетата ще я имат, защото за тях този мач значи нещо. А Белайд ще страда... малко му бяха 6 поредни! Психически тоя е рухнал още преди мача да е почнал!

Върни се в “Футбол - България”