Неграмотна ти е декларацията малко бре, дай си сметката да ти пращаме дарения и на теб да понаучиш български език първо, както правят други хора днес, КОИТО обичат да управляват по български!
Ей, деца, по това се вижда, че пишете едни и същи декларациите, но взе да ми става досадно да чета едни и същи грешки от различни профили или в различни декларации! Пускайте един спелчек, когато си пишете декларациите, докато не ги напишете правилно, няма кой да ги чете, освен другото ви "аз" !

Аз чета до първата грешка, казах ви го и друг път, иначе се вижда, че поне някои хора имат някакво мислене, в което няма нищо лошо, но ако ще управлявате- ще изискваме от вас повече, знаете как е в този бранш! От управниците се искат повечко декларации, виждаш, с една няма да минем през строгите изисквания на лицензионната комисия, а медиите с вашите декларации ще си вадят хляба всеки ден!
[offtopic]Аз критикувам управляващите градивно, не ми се сърдете, усмихвайте се!

И си изтеглете Idispel, няма нищо срамно да си пооправи човек декларациите, преди да почнете да ни събирате репарациите. Ето ви и линкче, но внимавайте, че и тя греши понякога.
http://softvisia.com/download.php?view.1709 Успешно управление на всички настоящи и бъдещи управници!

[/offtopic]