Същото се отнася и за другите- да сядат и да четат и пишат, че нещата са трагични и е крайно време да спрат да раздават акъл на по-интелигентни хора, ние затова ( така се пише тая дума, мой) се водим интелигентни, защото не даваме да ни мамят повече от два пъти, нито братя Домусчиеви, нито други неграмотни отрепки!

А група ще гледам само по безплатния канал каквото има. Така правят интелигентните хора, а будалите плащат. И какво по-различно ще видите? Дали ще гледам влизанията на Данчо Тъча или Игор Джоман все ми е едно, то това футбол ли е, че и да плащаме?

Ако беше, нямаше да го затворят в платен канал, в неадекватни опити да му повишават качеството. Е как ще се повиши това му качество като 89 % от зрителите няма да го гледат?

Кой каквото сам си направи, друг не може да му го направи- А група умря в момента, в който я направиха платена, поне за мен умря!

Като не съм гледал или слушал мачовете от първия кръг, та какво? Напротив, освободи ми се време за по-качествен футбол, а като съм ги гледал всичките мачове в предишните 25 години, да не би да мога да ги разкажа на младото поколение. Помнят се някакви откъслечни изяви и толкова, другото си е било и ще си бъде чиста проба загуба на време, защото спортът колкото и да е интересен, все пак си е доста нагласен.
За справки вж. Рома-Ювентус, където интригата се запази непокътната и след този кръг. Нищо, че ми става противно като гледам как всеки по-слаб мач на Юве съдиите ги бутат ли бутат, че чак може да повърнеш вечерята си, ей така ги бугат! По същия начин и нашите ще бутат ли бутат Лудогорец, колко му е на ЦСКА да се вдигат по-честичко по два червени картона за неправилно ходене, а Козмин Моци си развява пръстовите гениталии и едно последно предупреждение ще оправи нещата и после освен трибуна, ще кръстим и някой град на негово име, примерно нещо от сорта Козмин Моцево.

Бегай, че такава помия е тоя спорт навсякъде, че ако намеря силите и заниманията да се откажа някой ден, ще трябва да ме обявите за национален герой, ама засега не ги намирам тия сили и занимания затова ще зяпам безплатно каквото и където се найде и толкова, ама няма да е на тяхното бе-не може под седем милиона българи, в това число и малцинствата, да се оставяме да ни мачкат и да ни определят какво ще гледаме и какво не- кои са тия бе, до година-две ще са станали някъде канадски имигранти в опит да се избегне българското правосъдие.
До едно време ще ги търпят да си развяват байрака, само докато снасят и внасят позитиви, сетне ще им дуйнат тапата, че ще се роди някой друг Домус или друга Нова Броудкастинг!

Че щяло да става платено, че тъй било навсякъде, само дето това навсякъде има по-висок стандарт от България и веднъж завинаги трябва да им стане ясно, че с подобни начинания съвсем ще обрекат спорта ни на още по-голям неуспех, защото е създаден от и за хората от масите, не от буржоазията.

Анадъмо, господин Домус и форумни съзаклятници?
Пиер дьо Кубертен ще се обърне в гроба като види на какво му е заприличал Олимпийския принцип, а именно "Не е важна победата, важно е участието", та и нашият принцип е същият в спорта в наши дни, ама продължава всеки да си го мери с Козмин Моооци!