Четирима с обвинения за побоя в Пловдив

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Четирима с обвинения за побоя в Пловдив

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 06 яну 2015 16:51

Thurman Murman написа:И още веднъж постнат тоалет папир-а...

SINOTE написа:Къде им изчезнаха фейсбук профилите?

Не знам кой си е трил профила, но все още чакам деня, в който ще видя локомотивец да си носи клубните артикули из града, който уж бил ваш Изображение Покажете ги тия шалове и фланелки, не ги крийте по гардеробите ...

За теб знаем,че почти не излизаш от вкъщи. :lol: Излез някой ден,поогледай се,в събота и неделя примерно,по Главната... Ще видиш много хора с клубни артикули.Има ги и в черно-бяло и в жълто-черно,има в червено и синьо.Хората си се разхождат нормално,правят си густото,пият си кафета,бири-мири и никой не им чупи зъбите.
Друг е въпроса,че има различни артикули.Ако облечеш екип на любимият си отбор,примерно,няма да имаш неприятности.В момента в който обаче,облечеш фланелка с "Циклон Б за сектор Б","Смърт за сектор Г",или "Смърт за жълтите" и т.н.,главата ти автоматично става "магнит" за шутове и тукати.И точно това се е случило с младежа,за който се вдига толкова шум по медиите.

Конкретно на въпроса ти - кой си е трил профила..."Циклона" и майка му са си изтрили профилите и това лесно може да се провери.Също като онзи любител на шоколади и селски суджук.Какво съвпадение...
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 06 яну 2015 16:52

костенурк написа:

Не знам кой си е трил профила, но все още чакам деня, в който ще видя локомотивец да си носи клубните артикули из града

няма да дочакаш тоя ден,голям е страха от жълтите 8-) влез ми в положение.не е лесно феновете на градския съперник да са 3 пъти повече :)

В Пловдив единстения жълт цвят е таксито.Другаде няма къде да видиш жълто.
да видиш човек да носи артикул на ботев е все едно да видиш скиор негър да спечели състезание.

70% от Пловдив са от Локомотив Пловдив .Да не говорим,че малките почти всички са от Локомотив и може да видиш навсякъде с артикули.
Това е самата истина ,колкото и да не ви харесва 8-)
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Мнениеот Cicero » 06 яну 2015 16:55

SINOTE написа:Абе вие изведнъж много силно заграчихте в синхрон с цацаратурата, А?

Точно така, давай, дерзай, докажи КОЛКО Е ГЕРОЙСКО да риташ в главата паднал на земята. Не един или двама, а всички 5, 10, 20 колкото са били там ...
Той бил провокирал, той носел фанелка с обидни надписи, той бил фен на ЦСКА - достатъчни поводи за теб и тези ДЕБИЛИ да издадът смъртна присъда на 16 годишен пишлигар.
"Мирише ми на командировка в Софийския Централен Затвор… От мен един съвет: килия 213, вторият етаж, южното крило. При бай Ставри… познавам го лично… Човекът е строг! Но справедлив. Много обича майтапите. Вие сте млад, ще излезете запазен." Т. Колев, Опасен чар
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 06 яну 2015 17:04

Модератор ЛокоПД написа:Конкретно на въпроса ти - кой си е трил профила..."Циклона" и майка му са си изтрили профилите и това лесно може да се провери.Също като онзи любител на шоколади и селски суджук.Какво съвпадение...

За шоколади не ми говори, щото Тишо Капачката и брат му ги хванаха с фалшивото евро, а един друг виден лаутски тартор - Сюрен(истинска майна предполагам) го арестуваха от ДАНС при нарко-акция!
И какво точно имаш предвид под "селски суджук"? Белащенско производство ли?

Колкото до другите щуротии, щяхте да знаете колко точно често излизам, ако например невестулката имаше куража да си спази заканите и беше дошъл на срещата, която сам уговори. Ама страх лозе пази 8-)
През града минавам достатъчно често и такива с черно-бели ги няма никъде. Дори по ваши мачове, като видиш снимки от агитката и на 100-200 човека се падат по 5-10 с артикули. Ама ти го знаеш де, не случайно самият ти се появяваш отвреме-навреме, ама с тениска на... Наполи Изображение
И не, не е вярно, че ако си с обикновен артикул на любимия отбор, няма да имаш проблеми. Топ-мега-хипер-гига ултраса Косьо знае най-добре Изображение

Puldin
Контакти:

Мнениеот Puldin » 06 яну 2015 17:42

kubik написа:
костенурк написа:

Не знам кой си е трил профила, но все още чакам деня, в който ще видя локомотивец да си носи клубните артикули из града

няма да дочакаш тоя ден,голям е страха от жълтите 8-) влез ми в положение.не е лесно феновете на градския съперник да са 3 пъти повече :)

В Столипеново единстения жълт цвят е таксито.Другаде няма къде да видиш жълто.
да видиш човек да носи артикул на ботев е все едно да видиш скиор негър да спечели състезание.

70% от Столипеново са от Локомотив Пловдив .Да не говорим,че малките почти всички са от Локомотив и може да видиш навсякъде с артикули.

Това си е точно така. ;)

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 06 яну 2015 17:52

Модератор ЛокоПД написа:

Не знам кой си е трил профила, но все още чакам деня, в който ще видя локомотивец да си носи клубните артикули из града, който уж бил ваш Изображение Покажете ги тия шалове и фланелки, не ги крийте по гардеробите ...

За теб знаем,че почти не излизаш от вкъщи. :lol: Излез някой ден,поогледай се,в събота и неделя примерно,по Главната... Ще видиш много хора с клубни артикули.Има ги и в черно-бяло и в жълто-черно,има в червено и синьо.Хората си се разхождат нормално,правят си густото,пият си кафета,бири-мири и никой не им чупи зъбите.
Друг е въпроса,че има различни артикули.Ако облечеш екип на любимият си отбор,примерно,няма да имаш неприятности.В момента в който обаче,облечеш фланелка с "Циклон Б за сектор Б","Смърт за сектор Г",или "Смърт за жълтите" и т.н.,главата ти автоматично става "магнит" за шутове и тукати.И точно това се е случило с младежа,за който се вдига толкова шум по медиите.

Конкретно на въпроса ти - кой си е трил профила..."Циклона" и майка му са си изтрили профилите и това лесно може да се провери.Също като онзи любител на шоколади и селски суджук.Какво съвпадение...

И теб да се засипват всекидневно с к***во, селянко,пукни и тем подобни и ти вероятно ще си го изтриеш.

ohoboho
Контакти:

Мнениеот ohoboho » 06 яну 2015 22:13

kubik написа:70% от Пловдив са от Локомотив Пловдив .Да не говорим,че малките почти всички са от Локомотив и може да видиш навсякъде с артикули.

Все тая, във футболните държави няма да чуят скоро за някой от големите пловдивски (и не само, че той целият ни цирк е на това ниво..) грандове. Аман от клубове, които се гордеят основно с феновете си .. нещо титли да се печелят ли, знам ли и аз ? Пловдивските клубове специално дори за нашата тиня са много назад, а толкова драми покрай тях и техните фенове, че чак не е сериозно ...

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 07 яну 2015 11:27

Имало и свидетли на цялата работа...

http://plovdivderby.com/homepage/2011-0 ... -simo.html

15-годишният Румен Койчев бе пребит жестоко преди броени дни. Младежът, който е фен на ЦСКА, пострада при засада, устроена от фенове на Локомотив на привърженици на Ботев. Инцидентът стана пред Клуб 8 в квартал Кичук Париж на 3 януари. Младежът по чудо се е разминал на косъм от смъртта, след като при един от ударите си е глътнал езика. По ирония на съдбата го спасява именно запаляно на Локомотив - 38-годишният Симеон Иванов, факт, който бе разкрит от спортния сайт PlovdivDerby.com. Бившият баскетболист на „Академик Пловдив" бил в клуба, когато видял през прозореца тийнейджъра, който лежал в несвяст на тротоара. Бързата му и адекватна реакция се оказала решаваща, преди пристигането на линейката. TrafficNews.bg откри Симо (както го знаят всички в квартала) . В интервю за читателите на TrafficNews.bg той разказва неговата версия за събитията и за отношенията между феновете на двата отбора.

-Как се оказахте в точното време на точното място?
- Минах през клуба да пия една бира. Вътре имаше петнайсетина младежи- момчета и момичета. Познавам повечето, от квартала са, фенове на Ботев. Пиеха бири, цъкаха си по телефоните. Имаше едно момче и с лаптоп. В един момент някакво момче мина отвън и някой извика „Ей, този е буфер гаден". Тогава всички скочиха и тръгнаха навън. Според мен с не много добри намерения. Заведението се опразни , а аз се преместих на бара. В един момент чух някакви викове , погледнах през прозореца и видях, че някакво момче лежи отвън. Скочих , излязох и видях , че си е глътнал езика и се дави. В същото време мина съсед от махалата и аз го извиках да му държи челюста, за да мога да му извадя езика. Успях в последния момент , преди да си затвори устата. Дойде в съзнание, искаше да става , но аз му казах да лежи. Наблизо стояха две момчета и две момичета, които бяха изпаднали в паника. Казах им да звънят за линейка и в полицията, вместо дасе мотаят. Дойде Бърза помощ и го взеха.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

stanislav89
Контакти:

Мнениеот stanislav89 » 07 яну 2015 11:35

Това че има мама журналист направи от някакви дребно хулиганче голяма изкупителна жертва. Не може да тръгваш да биеш и като те набият да ревеш по медиите. Жалко и смешно е!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 07 яну 2015 16:04

Виж колко са прости тия журналисти преписват като шапшали. Имало някакъв 31 годишен криминално проявен специално за тия страшилища да ги бие :) А то се оказа, че малоумниците даже не могат да прочетат и бюлетина на МВР като хората - тоя арестувания бил арестуван в другия край на Пловдив по съвсем друг случай ама важно е влиза в бройката :mrgreen:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Върни се в “Футбол - България”