Това трябва да гледат повече, че е очебийно просто.

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Долно уйно написа:Hrabar написа:Въпросът с наказанието на Тончи Кукоч е ясен. Той е наказан според правилника и т.н. Мен ме интересува следното нещо:
А) Наказан ли е Георги Петков? Ако не е наказан, защо не е наказан? Ако е наказан, в качеството му на какъв е наказан, при условие, че той въобще НЕ МОЖЕ да присъства на резервната скамейка, след като не е вписан в тимовият лист?
Да, наказан е - сега доволен ли си вече?
Неговото наказание също е адски смешно и изсмукано само и само да има наказание
Петков след като не е вписан в тимовия лист от ДК, как решиха като какъв присъства на скамейката?
damyanov1963 написа:А какви наказания отнесоха, тия дето изпочупиха БФС, същото това дето ги пожали и не ги изхвърли от А група?
iaworr написа:Идва някав хърватин и за 2 месеца се прави на най великия цесекар! Сигурен съм, че преди да беше дошъл в България надали знаеше името на цска, ебаси и боклука !
djd написа:damyanov1963 написа:А какви наказания отнесоха, тия дето изпочупиха БФС, същото това дето ги пожали и не ги изхвърли от А група?
Това е работа на прокуратурата, а не на Кучевата комисия.
Иначе Росен Животното го съдиха май, но повече подробности не знам.
А защо трябваше да ни изхвърлят от А група?
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта