Наглостта на Димо Момиров

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

elit
Контакти:

Re: Наглостта на Димо Момиров

Мнениеот elit » 27 ное 2009 01:11

joro65 написа:Обиколил съм не малко държави,бил съм на футболни мачове в много държави и наистина,там където се играе истински футбол са джентълмени......селяния ,като тази в сряда,никъде не видях.Но и не се учудвам....в нашият футбол вирее простащината и селянията.Футболисти,ръководители и журналисти,барабар с фенове-навсякъде е на почит закона на джунглата!Едмите искат да се накаже съдията(той е за наказание,но не заради това за което си мислят те),другите искат да се накаже Левски,ама какво е виновен клуба ,че някакви идиоти от факултета са нападнали хора по трибуните или пък други ,че им се мятат бомби.Навсякъде по света виновниците ще бъдат открити от полицията и ще се озоват зад решетките или ще заплатят подобаваща глоба и няма да стъпят с години на стадион.Абе какво да ви открехвам....какъвто футбола,такива и запалянковците.....та и ръководители.Дълго ще дълбаем още към дъното....за съжаление!:(

Ако ти си обиколил доста държави и си зяпал, аз съм се състезавал сигурно на два пъти повече стадиони. И на базата на
дълголетен опит мога да ти кажа, че провокацията на вчерашния
мач беше замислена далече преди да започне срещата. Черно-дрешковият палячо, беше един обикновен треторазреден изпълнител, който дори и не можеше да оцели подходящия момент за да нанесе своя удар.
Ферплеят на терена и уважението към съдията не се уреждат
с безброи жълти и червени картони, а с респект. Как англий-
ските арбитри с няколко думи могат да въдворят ред, и
дори "луди глави" като Скоул, Рууни, Джейми Карагър, Михаел
Балак, Дрогба, Джон Тери, Уилям Галас, да се превръщат в
кротки агнета.
И как нашите съдии ще могат да въдворят ред, като за всеки
футболен специалист е видно, че те нямат познания, качества и
най-важното отговорност. И че за допуснати от тях груби грешки и провинения, съдийските началници не взимат адекватни мерки.
Та какъв респект те създават на терена, като прякорите им са Баничката, Пастата, Момата, Пеликана и т.н.
Та какъв респект могат да произведат в играчите, съдии,
които се дънят мач след мач и пак продължават да свирят,
или публично са обвинени за получаване на подкупи.
Та какъв съдия може да бъде Пастата, ако е вярно, че се
е оправдавал пред състезателите за свирената дузпа. И какъв
наглец трябва да е председателят на съдийската комисия, като
се мъчи да оправдае съдии като иженарицаемия и клоуна от
мача между Левски и Литекс.

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 27 ное 2009 01:16

Имах предвид в темата, драги ми Колчо ;) И покрай тази статистика съм забелязал, че въпросното разделение и спор в 90% от случаите се започва от хора, които не живеят в София. Не знам защо се прави това като цяло... Специално за варненци и Варна смятам, че си имат достатъчно причини да си имат самочувствие и да не се занимават с подобни глупости. Винаги съм твърдял, че ако имам добра възможност бих заживал във Варна... Както и да е, отплеснах се, мисълта ми беше, че не бива да има такова разделение. Относно съдията... и да си говорим и да не си говорим... не знам... изтърква се вече. Живота продължава и толкова.. Тук споровете са излишни, само трупане на нерви :roll:
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Moriak
Контакти:

Мнениеот Moriak » 27 ное 2009 01:44

Съдията свири съвсем прилично, левскарите наистина не са наред че реват и стават супер смешни на всички, какво да каже Литекс за волейболните изпълнения в наказателното поле на Левски например??? Толкова ли е трудно да признаеш че си по слаб...

pl_raychev39
Контакти:

Мнениеот pl_raychev39 » 27 ное 2009 03:51

Не разбирам как не се усети някой от Левски да "дискутира" с БФС в сравнителен план жълтите картони от първото полувреме на Веско Минев и Радостин Кишишев.
Ако влизането на"РАМО В РАМО" на Минев, изтълкувано като препречване, е за жълт картон, то тогава влизането на Кишишев с високо вдигнат крак и удара на Жоазиньо в горната част на гръдния кош е за двоен червен картон.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 ное 2009 06:53

ЕМИЛ написа:Естествено ,че не всичко е Шопия ,но когато имаш претенциите да си голям съдия ,а излезеш гипсиран тогава няма как да нямат претенции към теб.

А когато излезеш с претенцията, че си голям отбор, защо почваш с теслите, а не с надиграване.Грубостта обикновено е присъща на този, който няма никакви други аргументи за момента.
Не си спомням кой ви беше съдия през пролетта със Сливен, но май той беше от добрите, нали :mrgreen:
Последна промяна от Кашчей на 27 ное 2009 06:58, променено общо 1 път.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 ное 2009 06:57

pl_raychev39 написа:Не разбирам как не се усети някой от Левски да "дискутира" с БФС в сравнителен план жълтите картони от първото полувреме на Веско Минев и Радостин Кишишев.
Ако влизането на"РАМО В РАМО" на Минев, изтълкувано като препречване, е за жълт картон, то тогава влизането на Кишишев с високо вдигнат крак и удара на Жоазиньо в горната част на гръдния кош е за двоен червен картон.

Аха, а на Жоазиньо левият крак му беше ниско до тревата ;) Веско Минев и без жълт картон си беше за директен червен, при това влизане в центъра на терена.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 27 ное 2009 07:32

Винаги когато чуя фен на Левски и ЦСКА да реве от съдията,ми идва на ум великата народна мисъл-,,Га ядохте кифтета,ни ривахте,а?".Мога да дам на прима виста десетки примери за ощетени отбори в полза на двата ,,гранда",но няма смисъл,нали?Вие по добре и от мен знаете това,поради факта че аз гледам отделни мачове с участието на вашите отбори,а вие предполага се гледате всичко наред.И в резултат на това виждате всички съдийски неправди сътворени във ваша полза.Може ли фен на тези два отбора да излезе тук пред хората и с ръка на сърцето да отрече този факт?Специално към феновете на левски имам следното питане.Как мислите господа?Дали ако се направи тема за съдийството от мача ви с Литекс и в него имат право да дадат по едно мнение фенове на всички отбори в А група,съотношението няма да е 15-1 във ваша вреда?И понеже сте отбора на народа,няма да има тенденциозност при изказа на хората.Четейки всички теми относно мача ви с Литекс,стигнах до извода че САМО и ЕДИНСТВЕНО левскарите реват от съдията.Всички останали са на мнение че съдията се е справил много добре с мача,с изключение на спестени червени картони за Левски.Как нито един фен на друг отбор не застана зад вас и да ви защити?Как и синьото БФС е против вас?Уж цяла България Левскари,пък всички срещу вас.Каква стана тя?Като в един стар виц.Пуснали анкета в лудницата,лудите сами да кажат кои са лудите в болницата.На 100% отговорите били,че персонала начело с главния лекар са лудите,а всички останали са си много добре и по някакви конспиративни причини са затворени в лудницата. ;)
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 27 ное 2009 07:57

Заради такива като Димо Момиров в България скоро няма да има истински футбол. А на фенчетата, които защитават този съдия-престъпник мога само да им кажа, че избиването на комплекси срещу ЛЕВСКИ един ден ще се върне като бумеранг срещу вас и вашите отборчета.
Не може нормален, обективен човек да твърди, че съдията е свирил перфектно. А израз на олигофрения в последна фаза е твърдението, че Литекс са ощетени.
Затова такива мутрафонски отбори никога няма да искат чужди съдии - та кой ще им изпълни поръчката! Чуждите съдии не са безгрешни, но не са и поръчкови. А тук си имаме Димо Момиров.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 27 ное 2009 08:06

това да си левскар е жалка работа в днешно време, затова и феновете на отбора намаляват и остават само лумпените!
съдията се постара да свири 50:50, но нямаше в реалност как да стане, защото би трябвало да прекрати срещата заради отношението на Левски към него!
на запад се играе страхотен футбол, защото е втълпено на играчите да неоспорват решенията на съдията и да се съсредоточат върху играта си!
отделно ако съдията беше свирил тенденциозно, то резултата щеше да е в полза изцяло на единия отбор, а другия нямаше да вкара цели 2 гола, щеше да има червени картони само за единия отбор и т.н.
Левски са жалки, както е жалко и оправданието на Миланов че бил фаулиран при последния гол, само дето фаул няма!!!
Можете да направите и сравнение на стила на игра на Левски срещу Литекс и идния четвъртък срещу Виляреал! Обзалагам се че ще има промяна и тя ще покаже, че в нашето първенство Левски си разиграва коня и пищи като глезена мома, когато това се санкционира!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 27 ное 2009 08:21

Очевидно по аналогия осъждаш и претенциите на твоя отбор срещу Пастата. Или вие вече си получихте компенсацията в Свиленград!
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Върни се в “Футбол - България”